Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

3 épület egy telken

41 500 000 Ft
Budapest XVIII. kerület
11 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10282261
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 66
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XVIII. kerület, Pestszentimre Erdőskerti részén, csendes, rendezett, jó lakóközösségű mellékutcában eladó egy 554 nm-es telken található, 30 nm-es, két szobás, FEJÚJÍTOTT, tisztasági festés után költözhető önálló házikó, egy 20 nm-es és egy 15 nm-es, lakhatóvá alakítható önálló épületekkel.
A telken a három felépítmény egymás mögött foglal helyet. A kapuhoz legközelebb, a méretben középső, 20 nm-es épület foglal helyet. Korábban fodrászüzletként funkcionált, fűtése gázkonvektorral megoldott. Az épületben vizesblokk (fürdőszoba, wc) könnyedén kialakítható, így önálló lakóegységként is jól hasznosítható.
A telek közepén a főépület található. A házikó 30 nm-es, két kis szoba, egy ablakos konyha, és egy szintén ablakos fürdőszoba+wc helyiségek alkotják, bejárata előtt hangulatos, fedett terasz épült. Az épület 6 évvel ezelőtt FELÚJÍTÁSRA KERÜLT, cserélve lett a teljes műszaki tartalom, emellett a burkolatok, nyílászárók, tartozékok, szerelvények, szaniterek mindegyike is. A fűtést gázcirkó szolgáltatja, újszerű lapradiátorokon keresztül. Az épület tisztasági festés után, azonnal költözhető állapotban van.
A terület hátsó részen egy további, önálló kis épület található, melyben jelenleg egy mosdó-wc, egy kis szoba és egy konyha helyiségek találhatóak. A helyiségek jelenleg mind a kert irányából nyílnak, de a kis ház belső elrendezése könnyen átalakítható, egy önálló kis lakóegység, nyári konyha, műhely, tároló funkciójára is használható.
Mindhárom épület tégla építésű, statikailag remek állapotú, nem tapasztalható rajtuk vizesedés, beázás, süllyedés.
Az ingatlan tulajdoni és jogi háttere rendezett, a telek önálló helyrajzi számon van, 1/1 tulajdon, tehermentes, az épületek mindegyike a térképi nyilvántartásban (térképszelvényen) is feltüntetett.
A telek sík, füvesített, folyamatosan rendben van tartva. A három épületen kívül említésre méltó még az ásott, gyűrűs kút, melyről az öntözés takarékosan megoldható. Pihenő, sütögetőhely, játszótér, veteményes, díszkert számára is bőséges a hely, beállás pedig több autó számára is biztosított.
A főépület alatt száraz, nagy belmagasságú pince is segíti a használaton kívüli dolgok tárolását.
Ajánlom összeköltöző fiatalok, egyedülállók számára, vagy olyan élethelyzetben például, amikor több egyedülálló családtag szeretne egymás mellett, de külön háztartásban élni.
Befektetés céljából is remek választás, az épületek külön-külön bérbeadhatóak, a jelenleg átlagosnál lényegesen magasabb hozammal.
Az ingatlan telekként is jó választás, LKE-1/AT besorolásának megfelelően 25%-ban beépíthető, 6 méteres építménymagassággal. 500 nm-t meghaladó mérete okán két lakóegység (ikerház) is létesíthető rajta.
Egyéb releváns adatok: - utcafront 12 méter, zöldterületi mutató 50%, terepszint alatti beépítés is megengedett, 30%-ban.
A környék remek ellátottságú, a közelben óvoda, iskola, rendelő, gyógyszertár, kisebb és nagyobb üzletek, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A tömegközlekedési ellátottság szintén kitűnő, a 3 percre található autóbuszmegállóból közvetlen összeköttetés biztosított a Határ úti metróállomással és a Boráros térrel (Nagykörút) is. A Pestszentimrei vasútállomás sincs messze, innen a Nyugati pályaudvarral biztosított gyors összeköttetés. Autóval az ingatlan az M0, M5 autópályák irányából is jól megközelíthető.
Eladó ingatlana van? Ingatlant vásárolna? Pénzügyi segítségre lenne szüksége?
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Eladás és vétel teljeskörű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, piaci ár meghatározása, megbízható ügyvédi háttér.
Duna House Hitel Centrumnál több pénzügyi megoldás közül választhat, hitel, CSOK és Babaváró. Személyre szabott, ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban is.
Várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: HZ074071

Kapcsolat a hirdetővel
  • Müller Judit

  • +363038-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Szent Imre kertvárosban, egy 1075 nm-es telken épült 5 lakásos, 3 szintes társasház tetőtéri lakása eladóSzent Imre kertváros északi részén eladó egy 3 szintes, 5 lakásos társasház 1+3 szobás, a valóságban 83 nm-es hasznos alapterületű (105 nm a 190 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    63 500 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, HATALMAS ALAGSORRAL , MELLÉKÉPÜLETEKKEL!Budapesten a 18. kerületben, Szemeretelepen eladó egy családi ház, kis kerttel és egy 100 nm-es melléképülettel. A házat jelenleg is két generáció lakja két külön szinten, külön órák...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    82 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Budapest egyik kertvárosi övezetébenben 2 generációs impozáns ház eladó! XVIII. kerületben luxust idéző szolgáltatásokat és méreteket nyújtó, rövid határidővel költözhető két generációs családi ház eladó. Az épület 800 m2-s telken, több mint 40 tujáv...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    171 900 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Az 18. kerület egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel teli ingatlanát kínálja Önnek kb 560 m2-es telken. Akár két generáció vagy használható üzleti tevékenységre is! Az ingatlan 18. kerület népszerű részén, az Alacskai úton, központi elhelyezkedéssel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    100 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Az 18. kerület egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel teli ingatlanát kínálja Önnek kb 560 m2-es telken, Akár két generáció vagy használható üzleti tevékenységre is!Az ingatlan 18. kerület népszerű részén, az Alacskai úton, központi elhelyezkedéssel,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 3 órája
    100 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Müller Judit

  • +363038-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület