Eladó ház, Budapest 18. ker.

289 900 000 Ft
Budapest XVIII. kerület
2 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11514738
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 11
  • Alapterület (m²): 300
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
3 az 1-ben !
0 rezsivel ingatlan eladó a 18.kerületben, befektetőknek, és nagy családosoknak ajánlva !

Az ingatlan Pestimre csendes és dinamikusan fejlődő részén található. Az utca végén mindkét oldalon buszmegálló van. A közelben séta távolságnyira több óvoda és kiváló iskola /két tannyelvű általános iskola/ is található. Neves Gimnáziumok is vannak a kerületben. Szintén kis sétával több teljesen új játszótér várja a gyerekeket. Közel Gyál város ami egy nagyon kedvelt kertvárosi családias rész. Szuper boltokkal, piaccal, focipályával játszóterekkel a közelben. Csendes de mégis közel minden ,a Soroksári Buy- Way, Ikea ,Auchan stb. mind 10 percnyi kocsiútra található, a belváros kb.30 percnyire.
Az ingatlant a család saját részre építette és újította fel több felnövekvő generáció alatt. A ház földszintjén található 4 szoba , 70 nm-s nappali, konyha, étkező, fürdőszoba , wc, és kamra.
Az épület déli részén egy télikert kapott helyet. A nyugati oldalon hatalmas zárt, de egyben nyitható terasz fogad minket. Itt nyári estéken nagyobb társaságok vendéglátására alkalmas konyha lett kialakítva.
A emeletet egy külső lépcsővel tudjuk megközelíteni. Itt is a nagy terek mellett, 4 szoba ,amerikai konyhás nappali +étkező, fürdőszoba és wc van.A felső lakás 93 nm +60 nm tetőterasz rész ami beépítésre vár.
Az udvarban a hatalmas 200 nm.-s alapterületű családi ház mellett található egy fitnesz , vagy jóga terem mely 70 nm alapterületű , ebből 45 nm-es a teremrész ,+ előtér, kezelő helyiségek, 2 db wc-, zuhanyzó és öltöző várja a jóga szerelmeseit.. A fűtést és a hűtést Elektromos fűtőszőnyeg és 2 db hűtő -fűtő klíma biztosítja. A teljes berendezést és a működtetéshez szükséges papírokat is átadja a tulajdonos.
Ha nincs szükség erre a testedzési lehetőségre , lakásnak és vállalkozásnak is átalakítható, kisebb munkálatokkal. Ez a helyiség fém- könnyűszerkezetes, zsindely tetőzettel.
Két külön bejáratú elektromos toló kapus kocsibeállóval lehet az udvarra beállni autóval,egyik oldalt 4,a másik oldalt 3 autó is elfér.
A kertben kialakításra került egy teljesen fedett medence, fűthető, teljesen gépesített ellenáramoltató, és beépített jakuzzi funkciókkal. Itt kapott helyet egy szauna egy zuhanyzó és egy wc.
Az udvarban 3 db kisebb tároló is van, akár tűzifa tárolónak is alkalmas. A kert automata locsolóval felszerelt amit fúrt kútból üzemel.
Az ingatlan 81 db.(400 watt /db.) napelemmel felszerelt ( további részletekért írjon és küldünk részletes termelési adatokat) ,
így a ház 0 áramdíj fizetéssel működik, az idei évben pénz visszafizetés is volt az elektromos művektől.
Ha felkeltettem az érdeklődését, hívjon és jöjjön , nézze meg, komoly vásárló esetén a tulajdonosok nyitottak kompromisszum kötésre.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ026858

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Budapest 18. ker., Erzsébettelep
    Budapest XVIII. kerület
    18. (XVIII.) kerületben kÍnálok megvételre egy jó állapotú 3 szintes nagy teraszos alápincézett garázsos házat. Az ingatlan a 80-s években épült téglából, a tetőteret az évek során beépÍtették és a ház dryvit hőszigetelést kapott. Az épület 180 m2-s,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    85 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 18. ker., Almáskert
    Budapest XVIII. kerület
    Budapest 18. kerületének, frekventált helyén Almáskerten kínálok megvételre egy nappali + 4 hálószobás ikerházfelet. Az ingatlanról: - nettó 138 m2 - amerikai konyhás nappali + 4 hálószoba - 2 fürdőszoba - kiszolgáló és tároló helyiségek - 400 m2 tel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    130 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 18. ker., Almáskert
    Budapest XVIII. kerület
    Budapest 18. kerületének, frekventált helyén Almáskerten kínálok megvételre egy nappali + 4 hálószobás ikerházfelet. Az ingatlanról: - nettó 96 m2 - !!! FÖLDSZINTES!!!!! akadálymentesnek is merem nevezni - amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba - 2 f...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    120 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 18. ker., Ganztelep
    Budapest XVIII. kerület
    Megvételre kínálom az alábbi paraméterekkel rendelkező kiváló állapotú családi házat Budapest, 18.kerületében: - 160 m2, kétszintes, 1995-ben épített masszív tégla épület, 10 cm-es szigeteléssel - az elmúlt 6 évben teljeskörűen felújított és karbanta...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    109 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 18. ker., Szemeretelep
    Budapest XVIII. kerület
    Eladóvá vált egy remek lokációjú, zöldövezeti kis kertes ház Budapest 18. kerületében, Szemeretelepen. Főbb paraméterek: - 36 m2 + 4 m2 fedett terasz - 1 szoba, konyha + étkező + zuhanyzós fürdő wc-vel - konvektoros fűtés - belmagasság: konyha+étkező...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 9 órája
    29 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület