Eladó lakás, Budapest 18. ker.

63 500 000 Ft
Budapest XVIII. kerület Üllői út
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12108375
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 106
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szent Imre kertvárosban, egy 1075 nm-es telken épült 5 lakásos, 3 szintes társasház tetőtéri lakása eladó

Szent Imre kertváros északi részén eladó egy 3 szintes, 5 lakásos társasház 1+3 szobás, a valóságban 83 nm-es hasznos alapterületű (105 nm a 190 cm belmagasság alatti területekkel együtt), tetőtéri két erkélyes lakása.

Épület:

Az 1967-ban épült lapostetős társasházra 2001-ben egy nyeregtetős tetőtéri lakást és padlást építettek. A társasházi alapító okirat szerint - jelenleg - osztatlan közös tulajdonban van az egyik földszinti lakás és a teljes tetőteret magába foglaló lakás, valamint annak padlástere és egy garázs az udvaron.
A tetőtéri, a padlásteret is magában foglaló, az utcára és a belső udvarra is néző, teljesen önálló, külön bejáratú lakás keresi új lakóit.

Telek:

1075 nm területű telken épült a 3 szintes, öt lakásos társasház. Az épület mögötti területen, 2019-ben egy kisebb épület került megépítésre, továbbá itt kaptak helyet a külső tárolók és garázsok is.

Lakás:

A zárt lépcsőházból jutunk fel az épület második emeletére, ahol a teljes szintet elfoglaló lakás bejárata található. Az előszobából egyenesen tovább haladva a tágas és világos nappaliba léphetünk be. A nappali D-NY-i, fekvésű, hangulatát jelentősen emeli a néhány évvel ezelőtt épített kandalló.

A nappaliból nyílik a kövezett konyha+étkező, amely a nappalitól egy elhúzható válaszfallal került elhatárolásra. Az étkezőből nyílik a tágas, udvarra néző erkély. A méretre készített, modern stílusú konyhabútor is a vételár részét képezi.

Az előszobából balra tovább haladva először a gardrób helyiséget találjuk, amelynek a végén nyíló ajtón keresztül érhető el a padlásfeljáró, illetve az épület északi oldalán lévő, utcára néző kisebb erkély is. Az előszobából a baloldalon nyíló helyiségek közül a sorban következő első az egyik nagyobb (14 nm-es, hasznos alapterületét tekintve 10 nm-es) szoba, majd sorban tovább haladva a különálló WC, majd a nappaliba átjáró előtt a tágas káddal, és különálló zuhanyfülkével is rendelkező fürdőszoba, amely tetőablakon keresztül természetes fénnyel is megvilágított, Az előszobából jobbra haladva két szoba található, a kisebbik 11 nm-es (hasznos alapterületét tekintve 7 nm), a nagyobb a túlsó oldali szobával megegyező, 14 nm-es (hasznos alapterülete 10 nm). a fürdőszobát.

A padlástérben található egy további, udvarra néző erkély, illetve ez a terület kiválóan hasznosítható tárolásra is.

Finanszírozás:

A lakás készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, utóbbi lebonyolításában irodánk pénzügyi tanácsadója díjmentesen, készséggel áll rendelkezésre.

Parkolás:

Az udvaron, illetve az ingatlan előtt is lehet parkolni.

Műszaki:

Az épület 1967-ben épült, külső szigetelés még nem került rá, a teherhordó falak 38 cm-es Porotherm téglából készültek. A fűtést és a melegvizet gáz cirkó készülék biztosítja, kényelmesen a támogatott határon belül tartható a fűtési költség. A nappaliban a fűtésre egy hangulatos, beépített kandalló is használható.

A társasházban közös költséget nem kell fizetni, a lakók megegyezés alapján látják el a takarítási feladatokat.

Környék, Közlekedés:

Az ingatlan Szent Imre kertvárosi övezetének északi határán fekszik, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, 500 méteren belül található iskola és óvoda is. A közelben SPAR üzlet, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, illetve közvetlen buszjárattal (236-os) a vecsési Marketplace is elérhető (Tesco, Praktiker, H&M, Müller, Deichmann, DM, stb.) áll rendelkezésre a bevásárlásokra.

Autóval 15 percen belül elérhetők az M0 és M5 autópályák.

A közösségi közlekedési kapcsolatok kiválóak, 1 perces sétára található az 50-es villamos és a 236, 236A autóbuszok megállóhelye, a villamossal az M3 metró Határ úti állomása 20 perc alatt elérhető. A MÁV Ferihegy megállóhelye 5 percre található a 236-os autóbusszal utazva. A fél óránként közlekedő 950-es éjszakai autóbusszal a belvároson keresztül (Nagykörút) egészen Rákospalotáig lehet átszállás nélkül utazni.
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem keressen.

Referencia szám: LK018141

Kapcsolat a hirdetővel
  • Sárvári Dániel

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület

Üllői út


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    ALACSONY REZSIKÖLTSÉG!!! Budapest 18 .kerületében kínálok megvételre egy remek helyen levő 41 nm alapterületű másfél szobás jó állapotú második emeleti lakást.Az ingatlan rendezett csendes házban kultúrált környéken található.Szobái laminált parkettá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Megvételre kínálok a XVIII. kerületben Pestszentimre, Újpéteritelepen egy 2022-ben épült 2 lakásos társas ház, első lakását. Minőségi alapanyagokkal készült, szép és modern otthon.95 négyzetméterének köszönhetően tágas, napfényes az ingatlan.Az ottho...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Eladó a 18. kerületben egy 68 nm-es, két szobás, földszinti ,új építésű lakás! Épület:2023-ban épült téglafalazatú épület két szintes, 4 lakás került kialakításra.Ügyvédi használati megosztás van.A lakáshoz tartozik egy 46 m2-es kert.A közös udvar sz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    54 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Eladásra kínálom a XVIII. kerületben, a Lőrinc piac közelében lévő 30 nm területű, tégla garzonlakást. A lakás mérete és elrendezése okán kiváló választás lehet egyetemistáknak, első lakásnak vagy befektetésnek.A lakásban található egy 8 nm konyha, a...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    28 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 18. ker.
    Budapest XVIII. kerület
    Ganz-kertvárosban eladó kertkapcsolatos új építésű lakás 18. kerület egyik legjobb részén, egy újonnan épülő lakóparkban kínálok eladásra, egy nappali+1 szobás lakást 370 négyzetméteres telken. Igény esetén plusz egy szoba kialakítható. A lakáshoz na...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XVIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    66 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Sárvári Dániel

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület

Üllői út