Ezt a hirdetést archiválták.

Bővíthető, akadálymentes, önálló családi ház eladó a XX. kerületben - Budapest XX. kerület, Pacsirta

Budapest XX. kerület Pacsirtatelep
3 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Budapest 20. ker., Erzsébetfalva
    Budapest XX. kerület
    Eladóvá vált Pesterzsébet kertvárosában egy 135 m2-es, kétszintes, duplakomfortos ikerházfél. A telek 389 m2. Az ingatlan 2009-ben épült fel saját tervezés alapján. Az építési anyagoknál a minőségre törekedtek. A ház alsó szintjén található egy ameri...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    120 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület
    Autószerelők, Autóvillamossági szerelők, vállalkozók Figyelem! Pesterzsébeten 695 m2-es telekre épült Családi Ház a hozzátartozó Autószerelő Műhellyel együtt Eladó!Frekventált helyen helyezkedik el ez a közel 190 nm-es alapterületű, két egymás mellet...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    85 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület
    Pesterzsébeten eladó 2 szobás ház 216 m2-es kerttel, mely akár 3 szobássá is alakítható!Az ingatlan 55 m2-es, lakható, de felújítandó állapotban van, gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik.Elosztását tekintve 2 szoba, konyha, étkező, kamra, fürdőszoba, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    38 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület
    Munkásszállást, telephelyet keresők részére ajánlom! Pesterzsébet frekventált utcájában, jó megközelíthetőséggel eladó, eddig telephelynek és munkásszállásnak kialakított, több épületből álló családi ház. A telek 617 nm-es, az épületek 263 nm, a hely...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    99 990 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület
    Kiváló lehetőség a 20. kerület és a 19. kerület határán.Budapest, 20. kerületének zsákutcájában ajánlom figyelmében az alábbi, három szintes családi házat.Az ingatlan 1985-ben épült, önálló helyrajzi számmal rendelkezik, tehermentes, hitelezhető, jog...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    76 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6566081
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 100
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A tehermentes ingatlan Pacsirtatelep csendes és rendezett kertvárosi részén, egy 294 nm-es, összközműves, önálló telken fekszik. Jó éjjel-nappali tömegközlekedés és infrastruktúra jellemzi, közelben a Jahn Ferenc kórház, a Soroksár bevásárló központ, villamos- és buszmegállók, bölcsi, óvoda, iskola.
A telken egy 1960-as években téglából épült, jelenleg kétgenerációs lakóház található, melyben jelenleg egy 70 nm-es, 2 szobás lakás és egy külön bejárattal rendelkező, 30 nm-es garzonlakás található, melyek igény esetén összenyithatóak. A tetőtér beépíthető, fafödém és cserépfedés jellemzi. A földszinten még 30 nm építhető a házhoz.
A ház állapota átlagos, 2007-ben felújításra kerültek a villany- és vízvezetékek, a burkolatok, a műanyag hőszigetelt ablakok, a biztonsági bejárati ajtó, illetve a konyha és a fürdőszoba. Szigetelés nincs az épületen. Egy 2016-os gázcirkó gondoskodik a fűtésről és a meleg víz felmelegítéséről (a két lakás egy fűtéskörön van), illetve riasztó, a szobákban redőnyök szolgálják a kényelmet és a biztonságot.
Belmagassága 328 cm. Az udvarban több autó parkolásához elegendő hely áll rendelkezésre, illetve zárt garázst is lehet építeni a telken.
Közös költség és ingatlanadó nincsen, a szemétdíj 2.000 Ft havonta, minden közműfogyasztás egyedi mért, a gázátalány (főzés, fűtés és a meleg víz felmelegítése) 18.000 Ft havonta. Rugalmas megtekintés akár hétvégén és ünnepnapokon is előre megbeszélt időpontban.


Two-apartment independent, accessible family house for sale in the District XX.

The property is free from any encumbrances. It is located in a quiet part of Pacsirtatelep, on a 294 sqm private plot with public utilities. The area is characterized by good day and night public transport and infrastructure, the closeness of Jahn Ferenc hospital, Soroksár shopping center, tram and bus stops, day-nursery, kindergarten and schools.

A two-generation brick house built in the 1960s can be found on the plot. The house currently consists of a 70 sqm, 2-room apartment and a 30 sqm studio apartment with a separate entrance - they can be connected on request. The attic features a wooden ceiling and a tiled roof and it can be built-in.

The condition of the house is average, in 2007 the electrical and water pipes, the coverings, the kitchen and bathroom were renovated, the plastic insulated windows and the security front door were installed. A 2016 gas boiler provides heating and hot water (the two apartments are on the same heating circuit). A security alarm system and shutters in the rooms provide comfort and safety.

The property has a ceiling height of 328 cm. There is enough space for 2 cars in the yard.

There is no collective maintenance fee and property tax. The waste management fee is 2,000 HUF / month; each utility consumption is individually measured; the gas fee has a flat rate (cooking, heating and hot water) is 18,000HUF  / month. Flexible viewing dates even on weekends and holidays at pre-arranged times.

 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Pacsirtatelep

 
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Pacsirtatelep