Eladó ház, Budapest 20. ker.

109 000 000 Ft
Budapest XX. kerület Kakastó utca
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11322113
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 163
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÉT GENERÁCIÓNAK IS IDEÁLIS, SZIGETELT, REMEK ELRENDEZÉSŰ CSALÁDI HÁZ, GARÁZZSAL, SZAUNÁVAL, TÁROLÓÉPÜLETTEL!

XX. kerület Pesterzsébeten, a Temesvár utca egyik csendes, rendezett mellékutcájában, 543m2-es telken eladó egy 163m2-es területet kínáló, jelenlegi elrendezésében nappali + 4 hálószobás, de könnyen akár nappali + 6 hálószobássá alakítható, 1990-ben, skandináv stílusban épült, belső két szintes, HŐSZIGETELT, napfényes családi ház, hangulatos télikerttel, szaunával, tágas terasszal, garázzsal.

Az ingatlan alsó szintjén egy kifejezetten tágas, amerikai konyhás nappaliszoba adja a lakótér központját, melyben étkező számára is tágas tér áll rendelkezésre. A helyiséghez csatlakozik a hátsó, belátásmentes, 16m2-es fedett terasz, és a hideg téli napokon is kényelmes pihenést kínáló, üvegezett télikert. A szinten ezen felül egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy külön wc, egy kamra és egy előszoba helyiségek kaptak helyet. Szintén itt található meg egy tágas, jelenleg műhelynek, tárolószobának használt helyiség is, mely akár hálószobává is átalakítható.
A felső szinten 3 különnyíló hálószoba, és egy tágas fürdőszoba+wc, illetve egy ezeket összekötő közlekedő található.

Az épület 1990-ben épült, igen masszív szerkezetű, statikailag is remek állapotnak örvend. Már építésekor hatékony hőszigeteléssel látták el. A tető fedése modern, gázbeton tetőcseréppel történt.

Az ingatlan energiafelhasználása igen hatékony. A falak hőszigetelésen felül fa thermoplán nyílászárók és a tető szigetelése is hozzájárul a takarékos fűthetőséghez. Az villanyszámla optimalizálásához szigetüzemű napelemrendszer áll rendelkezésre. A télen-nyáron optimális hőmérséklet fenntartásához klímaberendezés is rendelkezésre áll.

A belső terek állapota az ingatlan korának megfelelő, műszaki felújítása nem indokolt, esztétikailag igények és költségvetés kérdése. A helyiségek kiosztása könnyen alakítható, így a belső elrendezés változtatására, a szobaszám növelésére is több lehetőség áll rendelkezésre. A ház jelenlegi elrendezésében is kiválóan alkalmas 2 generáció együttélésére is.

Az ingatlan felszereltségét a télikertből nyíló, 3 személyes szauna, és egy elektromos kapuval felszerelt garázs, továbbá egy tégla építésű tárolóépület is gazdagítja. A kertészkedés kedvelőinek jó hír, hogy a jelenleg is kifejezetten ápolt kert öntözésére gyűrűs kút áll rendelkezésére, a kényesebb növényeket pedig egy kis melegházban is teleltethetik.

A lakókörnyezet csendes, kertvárosias, ugyanakkor remek ellátottságú. A közelben óvoda, iskola, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A tömegközlekedés szintén remek, pár perces sétatávolságon belül több buszmegálló is elérhető, ahonnan átszállás nélkül utazhatunk többek között a Határ út metróállomásra, a Közvágóhídhoz, a Boráros térre, a Blaha Lujza térre, és természetesen a kerület központi részére is.
Érd.: Janik Zsolt +36704279898

Referencia szám: HZ065746

Kapcsolat a hirdetővel
  • Janik Zsolt

  • +367042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Kakastó utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Budapest 20. ker., Kossuthfalva
    Budapest XX. kerület
    Szeretetteljes otthont keresel egy kétgenerációs ház formájában? Ez az otthon nemcsak falakból és mennyezetből fog állni, hanem Te töltöd meg emlékekkel és családi történetekkel is. Képzeld el, hogy a családod minden tagja együtt tölti az időt ebben ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 11 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 20. ker., Erzsébetfalva
    Budapest XX. kerület
    Eladásra kínálok 20.kerület központi részén egy 98m2-es családi házat. Kialakítás: -földszint: nappali, 1 szoba, konyha/étkező, fürdőszoba/wc, előszoba - emelet: 2 szoba -hátsó házrész: nappali/konya,fürdő/wc Állapot: Azonnal költözhető állapotban va...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 11 órája
    65 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, Névtelen utca
    KINEK LEHET HOZZÁJÁRULÁS EZ A KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÚJSZERŰ VILLAÉPÜLET? XX. kerületben kínálom megvételre ezt az 1500 m2-es telken lévő, 4 szintes, 1200 m2-es + 230 m2-es welness részleggel rendelkező, 10 szobás, 5 fürdőszobás, hatalmas terekkel rend...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 11 órája
    550 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület
    Pesterzsébet központi részén! Budapest, 20. kerületében eladó egy rendezett 8 lakásos társasház 36 nm-es jó állapotú lakása. Az eladásra kínált ingatlan, azonnal birtokba vehető, külön helyrajzi számmal rendelkezik, sőt még saját tároló is tartozik a...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 12 órája
    27 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület
    Pesterzsébet csendes mellékutcájában, azonnal költözhető lakás! XX. kerületben, jó közlekedéssel eladó ez a téglaépítésű, 28 nm-es, konvektoros fűtésű lakás, egy jó közösségű, 5 lakásos társasházban, átmenő forgalomtól mentes utcában. A kedvező fennt...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 12 órája
    18 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Janik Zsolt

  • +367042-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Kakastó utca