Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ház, Budapest 20. ker.

Budapest XX. kerület Barkó utca
1 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, Helsinki út
    Eladó Pesterzsébet központjában egy négy emeletes csúszózsalus ház első emeletén található 57 m2-es, 2 szobás, étkezőkonyhás, gardróbos , körbejárható, napfényes, loggiás lakás.Nagyon kellemes, otthonos lakás, elrendezése kitűnő. A tágas nappali mell...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 6 órája
    36 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 20. ker., Pacsirtatelep
    Budapest XX. kerület
    KIS HÁZ, KIS TELEK, KEDVEZŐ ÁR! Eladóvá vált csendes utcában, kertvárosi övezetben egy családi ház a 20. kerületben, Pacsirtatelepen. A ház 62 nm, téglából épült, hőszigeteléssel ellátott, ennek köszönhetően alacsony a rezsi. Könnyen átalakítható 2 k...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 6 órája
    37 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 20. ker., Pacsirtatelep
    Budapest XX. kerület, Wesselényi utca
    Pesterzsébet egyik kedvelt részén, kellemes csendes, zöld környezetben eladó egy 53 m2-es, 2 külön nyíló szobás, 1. emeleti lakás. Teljes mértékben, műszakilag és esztétikailag is felújított, kicserélték a villanyvezetékeket, burkolatokat, műanyag ny...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 6 órája
    50 500 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 20. ker., Pesterzsébet
    Budapest XX. kerület
    Pesterzsébeten, kertvárosi részen, aszfaltozott utcában, 41nm-es, 1 szobás téglaépítésű Ház eladó! Sarok telken található, 247nm-es, önálló bejárta van. Az ingatlanban 7 éve lettek a burkolatok cserélve. Az ingatlan összközműves, a telken egy garázs ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 6 órája
    32 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 20. ker., Erzsébetfalva
    Budapest XX. kerület, Kende Kanuth utca
    Eladó! A 20.kerületben a Tátra téri piac szomszédságában, egy 2.emeleti, 66nm-es, 3 szobás társasházi lakás. A ház tégla építésű, kis lakás számú közösség. Az ingatlan jó tájolású, világos napsütéses. A lakás válaszfalai szabad alakíthatóak. Az ingat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 6 órája
    43 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11533203
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 196
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGYCSALÁDOSOK figyelmébe is ajánljuk!

Budapest Pestszenterzsébet KERTVÁROSI környezetében (Pacsirtatelep), CSOK támogatás igénylésére alkalmas, tehermentes, kétszintes, négy nagyszobás, összesen 188 nm-es hasznos alapterületű, gyönyörűen PARKOSÍTOTT 343 nm-es telken elhelyezkedő, IGÉNYESEN kialakított, ÚJSZERŰ állapotban lévő CSALÁDI OTTHON BÚTOROZVA keresi új tulajdonosait.

A családi ház két generáció együttélésére, a mai kor igényeit kielégítő barátságos otthonná lett kialakítva.

A remek tervezésű, igényes anyagok felhasználásával, 2003-ban 7 cm-es szigeteléssel épült, 2,7 m belmagasságú, tégla szerkezetű, cseréptetős, észak-nyugati homlokzati tájolású ház korszerű, hőszigetelt nyílászárókkal, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.

Az előtetős bejáraton keresztül az előtéren (3,4 nm) keresztül a hallba (20,4 nm) érkezünk, ahonnan nyílik két szoba (17,4 és 17,6 nm) konyha étkezővel (17 nm), kamra (1,8 nm), fürdőszoba WC-vel (4,4 nm) és egy külön WC (1,1 nm) is. A konyha-étkező és a hall átalakítási lehetőséget is rejt magában, kisebb falbontással még nagyobb teret nyerve.

Az alsó szinten lévő hallból közvetlen kapcsolat nyílik a fedett, fagyálló burkolattal ellátott teraszra (9,7 nm), ahonnan közvetlenül a dél-keleti fekvésű, térkővel burkolt udvarra jutunk és gyönyörködhetünk az udvart körülölelő díszkertben, sok sárga- és őszibarackot termő gyümölcsfákban, az árnyas előkerttől kezdve egészen a hátsó lugasos pihenős részig. A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik.

Az emeletre az U alakú lépcsőn keresztül a társalgóba (18,1 nm) érkezünk, ahonnan nyílik szintén két szoba (25,3 és 26,1 nm), fürdőszoba WC-vel (4,4 nm), gardrób helyiség (3,6 nm) és a fagyálló burkolatú loggia (11 nm). A gardrób helyiség akár teakonyhává is alakítható.

Minden szoba lakozott tölgyfa parkettás, a vizes helyiségek pedig csempével és padlólappal burkoltak.

A duplakomfortos épület melegét és meleg víz ellátását gázcirkó kazán (Junkers) szolgáltatja lapradiátorokon keresztül. Az emeleten pedig éjszakai villanyórával ellátott bojler biztosítja a meleg vizet.

A házzal egybeépített garázs (16,2 nm) szigetelt, fűthető.

Az ingatlan a városrész központjához közeli, csendes mellékutcában található, kiváló közlekedéssel, buszmegálló közvetlen közelben. De akár egy hosszabb sétaútra, vagy pár perces autóútra találhatóak a különböző oktatási intézmények, bevásárlási -, sportolási lehetőségek, a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő, Uszoda, Jégcsarnok.

Összességében elmondható, hogy ebbe a szépen parkosított, tágas, világos, újszerű családi otthonba valóban csak beköltözni szükséges, akár bútorozottan is, rövid időn belül birtokba vehető. Igény szerint átalakítási lehetőségeket is rejthet magában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen megtekintené az ingatlant, kérem, keressen bizalommal.

Állok szíves rendelkezésére ingatlanok eladásának és vételének teljes körű ügyintézésével, ingyenes tanácsadással, értékbecsléssel, megbízható ügyvédi háttér biztosításával, hitel közvetítéssel garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem keressen.

Referencia szám: HZ[------]

Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Barkó utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Barkó utca