Eladó ház, Budapest 20. ker.

129 900 000 Ft
Budapest XX. kerület
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12382407
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 196
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÖSSZEKÖLTÖZŐK, NAGYCSALÁDOSOK figyelmébe is ajánljuk!

Budapest Pestszenterzsébet KERTVÁROSI környezetében (Pacsirtatelep), CSOK támogatás igénylésére alkalmas, tehermentes, kétszintes, négy nagyszobás, összesen 188 nm-es hasznos alapterületű, gyönyörűen PARKOSÍTOTT 343 nm-es telken elhelyezkedő, IGÉNYESEN kialakított, ÚJSZERŰ állapotban lévő CSALÁDI OTTHON BÚTOROZVA keresi új tulajdonosait.

A családi ház két generáció együttélésére, a mai kor igényeit kielégítő barátságos otthonná lett kialakítva.

A remek tervezésű, igényes anyagok felhasználásával, 2003-ban 7 cm-es szigeteléssel épült, 2,7 m belmagasságú, tégla szerkezetű, cseréptetős, észak-nyugati homlokzati tájolású ház korszerű, hőszigetelt nyílászárókkal, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.

Az előtetős bejáraton keresztül az előtéren (3,4 nm) keresztül a hallba (20,4 nm) érkezünk, ahonnan nyílik két szoba (17,4 és 17,6 nm) konyha étkezővel (17 nm), kamra (1,8 nm), fürdőszoba WC-vel (4,4 nm) és egy külön WC (1,1 nm) is. A konyha-étkező és a hall átalakítási lehetőséget is rejt magában, kisebb falbontással még nagyobb teret nyerve.

Az alsó szinten lévő hallból közvetlen kapcsolat nyílik a fedett, fagyálló burkolattal ellátott teraszra (9,7 nm), ahonnan közvetlenül a dél-keleti fekvésű, térkővel burkolt udvarra jutunk és gyönyörködhetünk az udvart körülölelő díszkertben, sok sárga- és őszibarackot termő gyümölcsfákban, az árnyas előkerttől kezdve egészen a hátsó lugasos pihenős részig. A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik.

Az emeletre az U alakú lépcsőn keresztül a társalgóba (18,1 nm) érkezünk, ahonnan nyílik szintén két szoba (25,3 és 26,1 nm), fürdőszoba WC-vel (4,4 nm), gardrób helyiség (3,6 nm) és a fagyálló burkolatú loggia (11 nm). A gardrób helyiség akár teakonyhává is alakítható.

Minden szoba lakozott tölgyfa parkettás, a vizes helyiségek pedig csempével és padlólappal burkoltak.

A duplakomfortos épület melegét és meleg víz ellátását gázcirkó kazán (Junkers) szolgáltatja lapradiátorokon keresztül. Az emeleten pedig éjszakai villanyórával ellátott bojler biztosítja a meleg vizet.

A házzal egybeépített garázs (16,2 nm) szigetelt, fűthető.

Az ingatlan a városrész központjához közeli, csendes mellékutcában található, kiváló közlekedéssel, buszmegálló közvetlen közelben. De akár egy hosszabb sétaútra, vagy pár perces autóútra találhatóak a különböző oktatási intézmények, bevásárlási -, sportolási lehetőségek, a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő, Uszoda, Jégcsarnok.

Irányára: 139.900.000 Ft

Összességében elmondható, hogy ebbe a szépen parkosított, tágas, világos, újszerű családi otthonba valóban csak beköltözni szükséges, akár bútorozottan is, rövid időn belül birtokba vehető. Igény szerint átalakítási lehetőségeket is rejthet magában.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen megtekintené az ingatlant, kérem, keressen bizalommal.

Állok szíves rendelkezésére ingatlanok eladásának és vételének teljes körű ügyintézésével, ingyenes tanácsadással, értékbecsléssel, megbízható ügyvédi háttér biztosításával, hitel közvetítéssel garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ078497

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület


Hasonló hirdetések

  • Budapest XX. kerület, Alkotmány utca
    Eladó a XX. kerület Nagysándor József utca - Török Flóris utca sarkához közel, egy 67 nm-es, 2 szobás, saját kerttel, egyedi mérőkkel rendelkező családi ház (az ingatlan megnevezése: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület, de hitelezhető) . Az ingat...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    45 000 000 Ft
  • Budapest XX. kerület, Pázsitos sétány
    Frissen felújított házból, 4. emeleti, 2 szobás tágas lakás, a Pesterzsébet városközponthoz közel, jó tömegközlekedéssel ELADÓ! Az ingatlan 54 m2-es, két különnyíló szoba van benne, sőt köztük egy tolóajtón keresztül is át lehet járni. A lakóhelyiség...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    42 900 000 Ft
  • Budapest XX. kerület, Vágóhíd utca
    KÉTGENERÁCIÓS családi házat, ÜZLETHELYISÉGET keres?Eladó a 20. kerületben, KÉT LAKRÉSZBŐL álló ( 46 nm + 68 nm ) családi ház, ÜZLETHELYISÉGGEL ( 31 nm ), 472 nm-es telken, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL, GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL, TETŐTÉR BEÉPÍTÉSI lehetőséggel!Mindké...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    65 000 000 Ft
  • Budapest XX. kerület, Vas Gereben utca
    Eladó a 20. kerület csendes, nyugodt, biztonságos részén, egy több lakrészből álló ikerház, 268 nm-es telekkel! A legnagyobb épület 65 nm, 2 szobás, a kisebbik ház 22 nm 1 szoba, emellett lehetőség van egy különálló lakrész használatára is, ami egy k...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    42 000 000 Ft
  • Budapest XX. kerület, Munkácsy Mihály utca
    Erzsébetfalva kertvárosi részén családias környezetben, jó tömegközlekedési lehetőségekkel megáldott, bruttó 112, nettó 85 m2-es belső két szintes ház ELADÓ! Az ingatlan földszintjén található a konyha étkezővel, kamra, egy fürdőszoba zuhanyzóval, il...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 1 órája
    69 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület