Eladó Ikerház, Budapest XX. kerület, Gubacsipuszta, 61nm, 41600000 Ft

41 600 000 Ft
Budapest XX. kerület Gubacsipuszta
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11840229
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 61
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapest, XX. kerületében, Pacsirtatelepen eladó egy 61nm hasznos alapterületű, átlagos állapotú, 2 szobás, kertes ikerház fél, pincével, tárolóval.

Az ingatlanban 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra található. Gázkonvektoros fűtésű, a melegvízet villanybojler bizotsítja. Betonfödémes, a tetőtere beépíthető. Jelenleg a kamrából lehet ide feljutni, világítás van a padláson. Alatta egy 7nm-es pince található, a kertben külön 12nm-es tároló van a szerszámoknak, kerti gépeknek. Itt akár műhely vagy garázs is kialakítható. A lakás egy kellemes méretű, 7,4 nm-es fedett terasszal egészül ki, ami kiváló, hűvös hely lehet kávézásra, beszélgetésekre.

A ház részben felújított: az ablakokat korszerű, hő- és hangszigetelt, kétrétegű, műanyag nyílászárókra cserélték, redőnyözöttek. A fürdőszobában 2021-ben kicserélték a burkolatot és az elektromos vezetékeket, a háztetőt 2022-ben teljesen felújították. Bramac cserepes lemez fedést kapott, alatta Bramac fóliával és új lécezéssel.
A kertben is lehetőség van parkolóhely kialakítására.

A ház belső átalakításával, a tetőtér beépítésével nagyobb család számára is nagyszerű lakóhely lehet ez az ingatlan. Kellemes, egyedi hangulatát a fedett teraszon kívül a fatüzelésű cserépkályha is fokozza.

Tömegközlekedési lehetőségek, boltok,egészségügyi intézmények pár perc sétával elérhetők.

Ajánlom ezt a jó kis házat fiataloknak, idősebbeknek, gyerekes családoknak egyaránt. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokbavehető, költözhető.
Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.


Budapest, XX. district, in Pacsirtatelep, a semi-detached house with a useful floor area of 61 square meters, in average condition, with a 2-room garden, basement, and storage room.

The property has 2 rooms, an entrance hall, kitchen, bathroom, pantry. Gas convector heating, hot water is provided by an electric boiler. It has a concrete slab, and the roof space can be built in. At the moment, you can get up here from the pantry, there is lighting in the attic. There is a 7 square meter cellar below, and a separate 12 square meter storage room for tools and garden machinery in the garden. You can even create a workshop or garage here. The apartment is complemented by a nice-sized, 7.4 sqm covered terrace, which can be an excellent, cool place for coffee and conversations.

The house has been partially renovated: the windows have been replaced with modern, thermally and sound-insulated, double-layered plastic windows and shutters. In 2021, the covering and electrical wiring were replaced in the bathroom, and the roof was completely renovated in 2022. It was covered with Bramac ceramic tiles, with Bramac foil underneath and new laths.
It is also possible to create a parking space in the garden.

By renovating the interior of the house and adding an attic, this property can be a great place to live for a larger family. In addition to the covered terrace, its pleasant, unique atmosphere is enhanced by the wood-burning tile stove.

Public transportation options, shops, and healthcare facilities can be reached within a few minutes' walk.

I recommend this nice little house to young people, older people, and families with children. The property is free of encumbrances, can be taken into possession immediately, and can be moved into.
The price is 105 350 Eu.
I await your honorable call!

Our office is available to sellers and buyers with full administration! We offer discounted loan schemes to finance the property you choose from our range. For the conclusion of the sales contract, we provide reliable legal assistance as needed, and we also provide assistance in managing matters related to the sale

terasz, pince, villany, gáz, víz, csatorna, komfortos, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Megyesi Éva

  • +362032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Gubacsipuszta


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, erdő utca
    Eladó a XX. kerületben 433 Nm-es telken lévő kétkülönálló lakás ( 28 Nm és 62 Nm )! A kisebbik lakás felújítandó, és a nagyobbik felújított lakás nagy része az 1960-as években épült, de 1 éve a nagyobbik lakáshoz plusz 30 Nm lett hozzáépítve, ami jel...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 2 órája
    45 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, Révay utca
    Vállalkozásra és Lakhatásra! Eladó a 20. kerületben, három telken, összesen 936 nm-en elterülő, lakhatásra és vállalkozásra is alkalmas 420 nm-es épületegyüttes! A múltban tulajdonosai ott éltek, és öntödét üzemeltettek, így annak ajánlom, aki hasonl...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 2 órája
    89 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, Szent Imre herceg utca
    Eladó a 20. kerületben, egy 20nm-es, jó állapotú, körbejárható házrész, közös udvarban! Az ingatlant 2022-ben újították fel, kicserélésre kerültek a nyílászárók, a burkolatok, a házikó külső szigetelést kapott. A villanybojler is új. Közlekedés szemp...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 2 órája
    17 490 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, Nyitra utca
    XX. kerület Gubacsipuszta legjobb részén, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában kínálok megvételre egy 3 generáció együttélésére is kiválóan alkalmas családi házat! Az ingatlan 2 épületből áll, a nagyobb, belső kétszintes rész 2x90 nm alapterüle...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 2 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 20. ker.
    Budapest XX. kerület, Szent Erzsébet tér
    Eladó Pesterzsébeten egy neobarokk kúriában 2 szintes lakás A pesterzsébeti katolikus nagy templommal egyidőben épült ház az 1900 évek elején neobarokk stílusban. A 70-80 cm-es falak igen masszívak, amit az is bizonyítja, hogy két földrengést is megé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XX. kerület
    1 napja, 2 órája
    78 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Megyesi Éva

  • +362032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XX. kerület

Gubacsipuszta