Eladó 121 m2-es téglalakás Budapest XXI. kerület, Védgát utca

107 000 000 Ft
Budapest XXI. kerület Védgát utca
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11401597
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 121
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csepelen, a belvárostól nem messze, mégis távol a város zajától eladó,  ez a hangulatos 121 nm-es lakás, mely jelenleg két lakásból áll, és egy  4 lakásos, tégla építésű társasház része.Az első lakás:66 m² alapterületű, jó állapú, és egy csodás kis kerttel büszkélkedhet.A kertet egy 9 m hosszú tavacska, valamint egy 3x5 m méretű medence szépíti meg, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt a forró nyári napokon.Ezen felül,  találunk még  egy  könnyűszerkezetű melléképület is, amely egy jakuzzit,  infraszaunát, valamint egy WC-t és tusoló helyiséget foglal magában, így teljes értékű wellness élményt kínál a lakóknak saját otthonukban.A kényelmet tovább növeli, hogy az ingatlanhoz saját fúrt kút is tartozik, mely biztosítja a zöld területek öntözését és a medence feltöltését.A lakásba,  egy fedett teraszon keresztül lépünk. Belül egy világos nappali, egy konyha és 3 hálószoba található, amelyek tökéletes alapot biztosítanak a kényelmes családi élethez.A fűtésről-hűtésről,  padlófűtés , valamint klímaberendezés gondoskodik, és biztosítja az egyenletes  hőmérsékletét minden évszakban2. lakásJelenlegi elosztását tekintve:  amerikai konyhás nappali,+ hálószoba, fürdő, és egy gyönyörű konyha, mely gépesítve  a vételár részét képezi.A lakás hőmérsékletét egy kandalló, illetve klíma biztosítja, mely a nappaliban és a szobában egyaránt megtalálható.A nappaliból közvetlen kijuthatunk a kertbe, ahol egy  kis tároló helyiség is található, mely hozzávetőlegesen 2-3 nm, illetve egy fúrt kút.A két lakás jelen állapotában is tökéletes választás lehet több generáció egészséges együttélésére, de belseje szabadon alakítható az egyéni igényeknek megfelelően is.Közel van a Gubacsi híd, melyen átkelve Pesten találhatjuk magunkat, illetve a csepeli-erdő, mely könnyed kikapcsolódást nyújthat, illetve a Duna part is csak pár lépés.Akár tömeg közlekedve, akár autóval könnyen és gyorsan elérhető Csepel belvárosa, vagy  Budapest belső kerületei.Befektetési szempontból érdekes lehet, hogy a közeli Dunaparton található az evezős pálya, ahol gyakoriak az edzőtáborok, versenyek, melyhez szálláshelyre szinte mindig szükség lehet.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gál Ágnes

  • 3630934-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Védgát utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 121 m2-es téglalakás Budapest XXI. kerület, Szabótelep, Védgát utca
    Budapest XXI. kerület, Szabótelep, Védgát utca
    Csepelen 2 generációs- 2 önálló lakrészből álló kertes ingatlan. KÉT ÖNÁLLÓ KERTES LAKÁS! Kitűnő lehetőség összeköltözők számára, de vállalkozás üzemeltetésére is kiválóan alkalmas. Eladó Csepel -Szabótelepen a Védgát utca csendesebb szakaszán zajtól...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    4 hónapja
    87 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gál Ágnes

  • 3630934-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Védgát utca