Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó ház Budapest 21. ker., Királyerdő

109 000 000 Ft
Budapest XXI. kerület
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10279838
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 91
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Királyerdő kedvelt részén, a Csalitos-Virágos utcai lakóparkban egy 2008-ban épült, kétszintes 91 m2-es, 4 szobás ngatlan, MEDENCÉVEL, 550 m2-es telekkel. A sorház kezdő lakása, így az épület melletti nagy kert és csak egy közvetlen szomszéd jellemzi.

A földszinten kis előtérbe lépünk be. Innen nyílik a garázs (16 nm, melyből közvetlenül elérhető a privát kert; a garázs nem része az alapterületnek), egy vendég WC, illetve az amerikai konyhás nappali, melyet rendszeresen használt KANDALÓ díszít. A konyha teljesen felszerelt beépített gépekkel, gázfőzőlappal, elektromos sütővel, mosogatógéppel. A nappaliból lehet kimenni a kertkapcsolatos, D-Nyi fekvésű TERASZRA.
A garázs és a vendégmosdó közötti lépcsőn jutunk fel az emeleti előtérbe, ahonnan 3 hálószoba, 1 gardrób és egy nagy fürdőszoba nyílik, ez az eredeti alaprajzon 4 Háló szoba és a gardrób helyén egy fürdő szoba, amely bármikor igény szerint visszaalakítható. A fürdőszobában sarokkád, zuhanyzó, WC és dupla mosdó kapott helyet. Az előtérből lehet feljutni a lambériázott, világítással ellátott padlástérbe, mely a család felesleges/szezonális eszközeit tárolja kb. 30 nm-en (ez sincs benne a megadott alapterületben, de kialakítható belőle egy szoba amely bármilyen szabadidős tevékenységnek helyet tud adni).

KERT:

- FEDETT MEDENCE kb.7,5 m hosszú 3,5 m széles és 1,3 m-es víz mélységgel épített(4 éve teljes-körűen felújítva, 2 éves szivattyúval, 2 éves a tető)
- finn szauna, tetején terasszal
- épített kerti grill
- kerti tó vízeséssel-nádassal kb. 50 db koi ponttyal
- mászóka-homokozó
- termő almafa, füge, málnás, melyet kis konyhakert
- terasz körülbelül 25 nm-es, ez 4 éve épült a házhoz
- a több mint 100 nm füves területet fúrt kútról működő öntözőrendszer tartja zölden

A kert intim és csendes, zsákutca illetve a lakópark zárt utcája határolja, a kerítés mentén 2-3 éve telepített, közel 100 db babérmeggyből álló sövény takar és díszít egész éveben. Napos és árnyékos hely is akad bőséggel.

A ház melegéről radiátoros fűtés gondoskodik, mely 2019-ben cserélt Ariston Clas One kombi kondenzációs gázkazánnal szerelt. A hűtésről 2 db Midea légkondicionáló, a ház szigetelt. A házban kiépített riasztó rendszer van. Az ablakok fából készültek, minden helyiségben redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt. A garázson felül 2 autó parkolása biztosított a lakópark területén.

KÖRNYÉK: a közvetlen környéken található a Csalitos Óvoda, Repkény Óvoda, Eötvös J. Általános Iskola, buszmegálló, bolt, 2 gyógyszertár, háziorvosi rendelő, Királyerdei Művelődési ház, Soroksári-Duna ág (Csepeli Strand, sport egyesületek, Kalózhajós játszótér), cukrászda. A ház forgalmas utcáktól távol, zsákutcában található, az alapzajt madárcsicsergés és vízcsobogás adja.


Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

További információval és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szilágyi-C Izabella

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Szent István út
    Nagycsaládosok, összeköltözni vágyók figyelem!!! Csepel - Királyerdő csendes utcájában vált eladóvá egy 792nm nagyságú, összközműves, körbekerített telken található,200nm alapterületű, 3 szintes családi ház. A lakóépület földszintjén 2 szoba, fürdő-w...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 12 órája
    135 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Eladó egy igazi kuriózum, a XXI. kerület Királyerdő részén egy több generációs kúria. A főépület 350 nm, a melléképület 110 nm, melyben 2 különálló lakrész és 3 gépkocsi részére kialakított garázs található. Egyedülálló lehetőség nagycsaládoknak össz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 13 órája
    358 500 000 Ft
  • Budapest XXI. kerület
    Eladó Csepel legkedveltebb részén, a hangulatos Királyerdőn, (RÁCKEVEI DUNA-ÁG) néhány perc sétára! Egy 835 m2-es telken épülő, kétszintes, két önálló bejáratú, egymástól kerítéssel elválasztott, egyenként 4 szobás ikerház-fél: mindkettő 160 m2-es al...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 13 órája
    179 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület
    Közel a Dunához, csendes utcában eladó egy 1216 m2-es telken álló, 740 m2-es, hat (eltolt) szintes, luxus kivitelű, 9 szobás, okos ház teljes berendezéssel. Csepel-Királyerdő kedvelt részén 2004-ben saját célra, egyedi tervek alapján és ide tervezett...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 15 órája
    1 500 000 €
  • Eladó ház Budapest 21. ker., Királyerdő
    Budapest XXI. kerület
    Eladásra kínálok - XXI. kerület Királyerdő részén - 4 egész szobás, 3 fürdőszobás, 153 nm es remek elosztású napfényes, lakószintek száma 2, DNY-i tájolású, tégla építésű családi házat, amely a 90- es években.-ben épült egy 545nm es telken. A fűtés: ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 16 órája
    108 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szilágyi-C Izabella

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület