Eladó lakás, Budapest 21. ker.

107 000 000 Ft
Budapest XXI. kerület Védgát utca
4 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11429707
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 121
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csepelen, a belvárostól nem messze, még is távol a város zajától eladó, ez a hangulatos 121 nm-es lakás, mely két lakásból tevődik össze. Egy 4 lakásos, tégla építésű társasház 2 lakása, melyek korszerűen felújítottak.

Az első lakás:

A kapun belépve egy csodás kis kertbe léphetünk be , mely bal oldalát végig díszít, egy 9m hosszú, aranyhalas tavacska, egy pici kiülővel. A jobb oldalon egy fedett, kocsibeálló helyezkedik el. A lakástól balra található egy 3x5m medence, illetve egy könnyűszerkezetes faházikó, benne egy hatalmas jakuzzival és egy infra szaunával, plusz egy WC és tusoló. A kertben még egy kisebb és egy mobil tároló is van. Fúrt kúttal rendelkezik.

A lakás bejáratát megközelítve , egy hatalmas fedett teraszon megyünk keresztül.

Belépve, rögtön jobbra találjuk a hosszúkás elrendezésű konyhát, melyet az évek során építettek hozzá. Ha tovább megyünk a folyosón, jobb oldalt található a legnagyobb szoba, szemben, egy L alakú fürdőszoba, majd balra pedig 3 szoba, 2 fél es a nappali, amit szintén utólag építettek hozzá.

A lakás hőmérsékletét padlófűtés adja főképp, de mellette van egy vízteres kandalló és klíma is. Geotermikus fűtés a lakáshoz elő van készítve.

2. lakás

A lakásba beérve egy előtérbe érkezünk, ahonnan jobbra egy félszoba, balra egy fürdő+ wc és egy pici gardrób található. Egyenesen tovább haladva beérünk a lakás legnagyon helyiségébe, az amerikai konyhás nappaliba. A konyha gépesítve van, egyben a beépített konyhabútorral, mely a vételár részét képezi.

Gépesítés részei:

-mosógép

-mosogatógép

-elektromos sütő

-hűtő

A projektor, megbeszélés kérdése, vételáron felül.

A lakás hőmérsékletét egy kandalló, illetve klíma biztosítja, mely a nappaliban és a szobában egyaránt megtalálható.

A nappaliból kijuthatunk a kertbe, mely jelenleg nincs elválasztva a szomszédos kerttől, mert már régóta a jelenlegi kis család lakja a két lakást. Tökéletesen alkalmas gyerekek , kertészkedni vágyók számára.

A lakáshoz tartozik , egy udvaron lévő kis tároló helyiség is, mely hozzávetőlegesen 2-3 nm, illetve egy fúrt kút.



Egyedülállóknak, pároknak , kis és nagy családosoknak ajánlom elsősorban.

Az ingatlan mellett lévő lakás szintén eladó, így azon is el lehet gondolkozni, hogy két lakást egybenyitni, és akkor már is van egy szép nagy családi házunk.

A lakáshoz közel van a Gubacsi híd, melyen átkelve Pesten találhatjuk magunkat, a csepeli-erdő, mely könnyed kikapcsolódást nyújthat, ugyan úgy a duna parti sétány, illetve a szórakozásért csak át kell sétálni a Barba negrába.

Ha felkeltette az érdeklődését ez a lakás, keressenek bátran!
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését kérem keressen.

Referencia szám: LK047869

Kapcsolat a hirdetővel
  • Sárvári Dániel

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Védgát utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Vadrózsa utca
    Eladó: 70 négyzetméteres, 2+2 félszobás társas-házi szigetelt lakás Csepel preferált részén, 3. emeleten. A Csepelen található 70 négyzetméteres téglaépítésű lakás kiváló , panorámás kilátásának köszönhetően. A téglaépítésű ingatlanok általában massz...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    59 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Merkúr utca
    Ritkaság a 21. kerületben, Csillagtelepen, Merkúr utcában, 69nm-es lakás, GARÁZZSAL, 9nm-es erkéllyel és tárolóval. Az ingatlan 2 nagy szobás, nagy erkélyes, étkezőkonyhás, klímás, délkeleti fekvésű. A ingatlan tágas elrendezése lehetőséget kínál Önn...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    45 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Kőrösi Sándor utca
    Budapest 21. kerületében a Szent László utcai lakótelepen eladásra kínálunk egy 54 nm-es 2szobás tégla építésű, teljes körűen felújított földszinti erkélyes lakást. A felújítás során elektromos mennyezett fűtés lett kialakítva. Az egyedi beépített ga...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    42 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Ungvári utca
    Kis családok és fiatal párok figyelem!!! Csepelen 5 lakásos udvarban lakás saját kertrésszel, beépíthető padlástérrel eladó! A lakás szép rendezett, egy tisztasági festés után költözhető. Jelenleg 1,5 szobás (nappali+háló) , viszont a padlástéren még...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    31 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 21. ker.
    Budapest XXI. kerület, Rakéta utca
    Csepel Csillagtelep csendes zöldövezeti részén eladó, tégla építésű társasház földszintjén, egy felújítandó 34 m2-es parkra néző garzon lakás, 3 m2-es erkéllyel. Fűtése gáz konvektoros, meleg víz ellátása villany bojleres, éjszakai áramról működik. A...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    27 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Sárvári Dániel

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület

Védgát utca