Több generációs családi ház eladó Csepel-Királyerdőn!

134 990 000 Ft
Budapest XXI. kerület
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12286976
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 190
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megunta a szmogos, zsúfolt városi életet? Szeretne távol a város zajától, de mégis központ közeli családi házban élni? Szeretne reggelente madárcsicsergésre ébredni, esténként tücsökciripelést hallgatni? Itt a lehetőség!

A The Hunters Ingatlaniroda megvételre kínálja Budapest 21. kerületében, Csepel közkedvelt kertesházas részén, csendes, aszfaltozott utcában található, 841 nm-es telken álló, több mint 200 nm lakóterületű, kétszintes kertes családi házat.

CSEPELI LAKÁST BESZÁMITUNK !!

A ház akár több generáció közös otthonának is alkalmas lehet. A felső szinten az egyik hálószoba könnyen átalakítható konyhává, mivel a vízvezetékek már ki lettek építve. Így akár 2 család is kényelmesen elférhet. Az már csak hab a tortán, hogy a telken található egy kb 28nm-es szigetelt kis ház, amely egy garzonlakásként használható. Könnyen kiadható, de irodának, illetve kisebb vállalkozásra is alkalmas lehet.

Az alsó szinten gépesített amerikai konyha nappalival, fürdő és egy wc található. Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és wc kapott helyet. Az egyik szobának saját gardrób helysége van, a másik 2 szobához pedig saját erkély, illetve terasz tartozik.

Az ingatlan folyamatosan karban tartott. Akár egy tisztasági festés után költözhető. A nyílászárók fából készültek, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház szigetelt, fűtését és meleg víz szolgáltatását cirkókazán látja el.

A konyhában, a hálószobában, a folyosón illetve a lépcső alatt beépített szekrények vannak. A szobák parkettával, a többi helyiség padlólappal burkoltak, a falak üvegszálas tapétával vannak fedve. A telken két külön bejáratú, utcafrontos garázs található, amely felújításra szorul. A renoválás után 2 autó kényelmesen elférne. Ha nincs szüksége rá, szintén kiadható!

A kert ápolt, fűvel, bokrokkal díszített, fúrt kúttal, öntözőrendszerrel ellátott.

A hatalmas kert sportolásra, sütögetésre vagy akár medence kiépítésére is alkalmas lehet.

A buszmegálló 2 perc sétatávolságra, a HÉV megálló pedig 10 percre van, mellyel a belváros könnyen megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, ABC található. Pár percre pedig a Csepel Pláza, a piac, SZTK, bankok, Spar, Penny. A Duna part közelsége lehetőséget nyújt az egész családnak kikapcsolódásra, sportolásra. Számos étterem, cukrászda, Csepeli strand, hatalmas játszótér, futópálya, evezőstelep, foci pálya, teniszpálya és birkózó stadion igénybe vehető.

Ha nem szeretne lemaradni róla, illetve bővebb felvilágosításra van szüksége, hívjon azonnal!

kert, amerikai konyha, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szinaberg Éva

  • +367054-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 21. ker., Csillagtelep
    Budapest XXI. kerület
    Csepelen, Csillagtelep legjobb társasházas részén, kitűnő adottságokkal rendelkező, hangulatos, 2 szobás, második emeleti tégla lakás eladó. A lakás szobái és konyhája északkeleti fekvésű, világos, körbefűtött. A lakás átlagos állapotú, igény szerint...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    34 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 21. ker., Szabótelep
    Budapest XXI. kerület
    Eladásra kínáljuk az egyik közkedvelt panel változatot, a sokak által ismert Larsen-Nielsen típust. Ezt a dán fajtát a 2. számú, ferencvárosi házgyár gyártotta. Ezekben az épületekben 1+2 félszobás és 1 + félszobás lakások épültek. Itt az Árpád utcáb...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja
    30 990 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Budapest XXI. kerület, Királyerdő, 210nm, 145000000 Ft
    Budapest XXI. kerület, Királyerdő
    Csepel Királyerdő legszebb részén eladó egy nagyon jó állapotú családi ház. A telek 452 nm-s gondozott fűvesített. A családi ház méreténél fogva alkalmas több generációnak. 3 szinten / pince+földszint+emelet/ összesen 260 nm. A ház 30-s téglából épül...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 2 órája
    145 000 000 Ft
  • Eladó - Lakás (panel) - XXI.ker Csikó sétány
    Budapest XXI. kerület, XXI.ker Csikó sétány
    Eladó lakás a Csikó sétányon! Csepel legkedveltebb lakótelepén az Erdősor utcai lakótelepen kínálunk megvételre egy 3. emeleti, közepes állapotban lévő 1. szobás 34 nm-es lakást. A háztömb a 80-as évek végén épült, csendes nyugodt kertvárosias környe...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 3 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó 48 m2-es téglalakás Budapest XXI. kerület, Csepel Belváros, Csepel-Erdőalja
    Budapest XXI. kerület, Csepel Belváros, Csepel-Erdőalja
    ELADÁSRA KÍNÁLUNK A BÉKE TÉREN, NAGY TERASZOS, 1. EMELETI LAKÁST AZ INGATLAN HOLTIG TARTÓ HASZONÉLVEZETI JOGGAL ELADÓ, NEM BEKÖLTÖZHETŐ! - 48 nm, 2 egész szobás - Nagy, étkezős konyha - Kis lakóközösség - 15 nm-es terasz - Tégla építésű társasház - A...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXI. kerület
    1 napja, 5 órája
    24 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szinaberg Éva

  • +367054-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXI. kerület