Ezt a hirdetést archiválták.

Budafok-XXII.ker., 54 nm-es kétszobás lakás eladó - felújított, korszerűsített!

Budapest XXII. kerület Ják utca
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület
    Budafok központi részén, csendes utcában eladó egy 65 négyzetméteres, 2 szobás ikerházfél, 310 nm-es kerttel és hozzá tartozó vállalkozásra alkalmas melléképülettel.Az ingatlan közepes állapotú, egy kisebb felújítás után költözhető. Falazata sóskúti ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja
    49 000 000 Ft
  • Eladó 49 m2-es téglalakás Budapest XXII. kerület, Vencel kert
    Budapest XXII. kerület, Vencel kert
    Budapest XXII. kerület Baross Gábor telepen, családi házas övezetben, a Vencel-kert közelében eladó egy I. emeleti, kiváló állapotú 2 szobás, erkélyes, amerikai konyhás téglaépítésű lakás. A gépesített, beépített konyhabútor természetesen benne van a...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 19 órája
    57 000 000 Ft
  • Eladó 68 m2-es házrész Budapest XXII. kerület, Campona
    Budapest XXII. kerület, Campona
    Budatétényben a Camponánál eladó egy hangulatos házrész külön bejárattal és mérőórákkal. A panel helyett élvezne egy kis kertet is? Akkor ez az ajánlat Önnek szól. Budapest XXII. kerületben eladó egy 68 nm-es 2 szobás házrész, 150 nm-es telekkel. A s...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 19 órája
    60 000 000 Ft
  • Budapest, 22. kerület Óhegy- budatétény határán, 380 nm-es telken, egyszintes, 113,8 nm-es, 6 szobás
    Budapest XXII. kerület
    Helyiségek: LAKÁS (66,36 nm): Előszoba (4,84 nm), 3 szoba (18 nm, 15,86 nm, 13,06 nm), konyha (9,8 nm), fürdő+WC (4,48 nm), LAKÁS (47,47 nm): Nappali, konyha, közlekedő (23,14 nm), 2 szoba (10,66 nm, 9,15 nm), fürdő+WC (4,52 nm) Az ingatlan három üte...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 20 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület
    Budapest XXII. kerületében, Budafokon eladó egy 3 szintes, 330 m2 lakóterű + 150m2 pinceszintes családi ház, ami két generációnak, vagy akár családi vállalkozás számára is tökéletes lehet. Az emeleti lakrész külön bejáratú, vadonatúj, ízlésesen kivit...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 20 órája
    550 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4978099
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 54
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladóvá vált az Arany János lakótelepen található, 2014-ben a mai igényeket kielégítő módon felújított első emeleti lakásunk. 2 szoba (17 és 14 nm), fürdő, WC, ebédlős konyha kamra.

IRÁNYÁR:42 M Ft

Az épület 1988-ban épült csúsztatott zsalus technológiával. A homlokzaton perlites (polisztirolgyöngyel kevert vakolóanyag) hőszigetelés található.

A lakás 54 nm hasznos alapterületű, melyhez tartozik egy majdnem 5 nm-es loggia, és egy 5 nm-es önálló pincei tároló. A lakásnak keleti és nyugati homlokzaton is van nyílászárója, így délelőtt a kisebbik szobára süt a nap, míg délután a nagyobb szoba és az ebédlő a benapozott. A loggia a nyugati homlokzaton található.

2014-ben teljeskörű korszerűsítésen esett át az ingatlan, mely magában foglalja a külső/belső nyílászárók, hideg/meleg burkolatok, víz, gáz és elektromos hálózatot.

A homlokzati nyílászárók 3 rétegűek. A nyári erős napsugárzásnak kitett ablakok hővédő fóliával vannak ellátva. Így télen jól tartja a meleget, nyáron az erős napsugárzásból adódó üvegházhatásnak ellenáll. A szellőztetésre használt bukó/nyíló ablakokon szúnyogháló van.

A lakásban található vízvezetékek ki lettek cseréve műanyagburkolattal ellátott rézcsövekre. A vízóra után a rendszer megóvására öblíthető nyomáscsökkentővel ellátott mechanikai szűrő lett beépítve.
A fűtést az eredeti helyiségenkénti parapetes konvektoros megoldás helyett vízteres parapetes konvektor (1 db MIKA-6 típusú turbós gázkazán – zárt égésterű) biztosítja, mely engedélyeztetett gáztervvel készült. Az egyes helyiségekbe radiátorok vannak, a gázóra is cserélve lett. Az első emeleti elhelyezkedés miatt a lakás 4 irányból (fent, lent és kétoldalt) szomszédok által körbefűtött.
Az eredeti villamos vezetékek (alumínium) a jelenlegi előírásoknak megfelelő rézvezetékekre lettek cserélve, a lakosságilag elérhető 32A-es hálózatemeléssel. Az egyes berendezések védelmére több körös hálózat került kialakításra, továbbá életvédelmi fi relé is van. A ház elektromos fő gerincvezetékét 2016-ban korszerűsítették.
A használati melegvizet egy 100 literes Ariston design villanybojler biztosítja. A fürdőbe zuhanyzó lett építve.
A konyha IKEA-s bútorral, villanytűzhellyel, indukciós főzőlappal, páraelszívóval és beépített mosogatógéppel.

Az előszobai folyosón beépített tükrös gardróbot készíttettünk.

A bejárati ajtó 2 zárral szerelt biztonsági ajtó.

A lakóépület lépcsőházi nyílászárói 2 ütemben le lettek cserélve. A házban folyamatos fejlesztések vannak kilátásban. Közös költség 7000ft/hó.

A környezet csendes, nyugodt, a szomszédok nem zajosak. Parkolási lehetőség az utcán. Közös kerékpártároló használható bejárat mellett.

A lakótelep szívében játszótér és gumírozott kosár/focipálya.

Közlekedés: 250,250B buszok, 15 perc alatt elérhető Kelenföld - vasút és 4-es metró!

ÉRDEKLŐDNI LEHET: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Ják utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Ják utca