Eladó 154 m2-es családi ház Budapest XXII. kerület, Budatétény

124 990 000 Ft
Budapest XXII. kerület Budatétény
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12136960
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 154
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapest XXII. kerület csendes lakóövezetében 889 m2-es gyönyörű rendezett, összközműves telken, egy 2000 -ben teljes körűen felújított/átépített földszint + tetőteres, nappali + 3 SZOBÁS, 154 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 231,68 m2), D-i tájolású családi ház, kétállásos garázzsal, PINCÉVEL, beépített terasszal (14,94 m2), NYÁRI KONYHÁVAL rendelkező NAGY terasszal (40 m2), KÜLTÉRI JAKUZZIVAL, árnyas keleti-déli-nyugati tájolású kerttel, két fából épített melléképülettel eladó.

Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba a délnyugati tájolású bejáraton léphetünk a világos előszobába, innen a tágas, napos és hangulatos nappali - étkező közös terébe. Balra egy boltíven keresztül egy L alakú közlekedőbe léphetünk, melyből balra nyílik egy nagy szoba, utána a lépcsőtér, mely mellett elhaladva a sarokkáddal, ablakkal ellátott tágas földszinti fürdőszoba és utolsóként bal oldalon a külön mellékhelyiség. Jobbra a földszinti, árnyas hátsókertre néző méretes hálószoba nyílik.
A nappali hátsókert fefőli részében kapott helyet az étkező, melyből balra egy nagyon szépen berendezett, teljesen gépesített U-alakú konyha érhető el, ahol öröm alkotni. Jobbra a beépített teraszra léphetünk ki, ahol bármilyen időben madárcsicsergés mellett tölthetjük el a kávénkat. Innen közvetlen ki lehet lépni az árnyas kertbe.
Kényelmesen járható stabil vsabeton lépcsőn közelíthetjük meg a tetőteret, ahol jobbra egy nagy alkotószoba, gardróbbal és fürdőszoba + WC kapott helyet. Balra, a földszinti hálószoba feletti padlástér helyezkedik el, mely még beépíthető.

A ház mögött a kertből lehet lejutni a pincébe (14,4 m2), ahol a ház gépészeti egysége került elhelyezésre.
Az utcáról az előkerten át érhető el a kétállású garázs és mögötte a tároló (40 m2), melyek a hátsó kert felől is megközelíthetőek.
A kertben található egy nagyon szépen kialakított terasz (40 m2), nyári konyhával és kellemes kiülővel és egy kültéri jakuzzi is.
A kertben elhelyezésre került egy faház is.

A ház hagyományos falazott szerkezettel épült, tégla válaszfalakkal, az első szinten beton- a második szinten felűlről gomba- és tűzgátló anyaggal kezelt hőszigetelt fa gerendás födémmel, ácsolt fa tetőszerkezettel épólt. A ház hátsó falazata sóskúti kő felhasználásával került átépítésre, a tető Bramac betoncserép héjalást kapott. A külső nyílászárók 2 rétegű műanyag, a beltéri ajtók fehérre festett tömör fából készültek.

A radiátoros fűtést minden helyiségben és a melegvizet a vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja. Hűtésre és fűtésre egyaránt használható a nemrég felszerelt 2 db klíma. A gáz a házban bekötve a pincéig, lehetőség van gázfűtésre is.
Az előszobában a nappaliban, a konyhában, az étkezőben, a közlekedőkben a fürdőszobákban és a lépcsőn járólap, a földszint szobákban laminált padló, az emeleti szobában és gardróbban padlószőnyeg található.
Az épület mellett, a telek déli oldalán található két faház, egyik a bejárati oldalon, a másik a ház mögötti kertben, amelyek tökéletes a kerti szerszámok tárolására és alkotó tevékenységre is egyaránt.

Az épület teljesen átépítésre került 2000-ben, minden szükséges átépítési- és bővítési engedélyekkel rendelkezik. Az épület állagmegóvása folyamatos, a ház és a kert is megvigyázott és folyamatosan karbantartott.

Csendes, családi házas övezet, központhoz, bevásárlási lehetőségekhez, autóbuszmegállóhoz, főúthoz közel.

Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 88, 13, 13A, 113 és 113A autóbusszal, a buszmegálló a ház közelében van.


Hívjon! Menjünk, nézzük meg, amíg még megvan!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Paraidi Mihály Barna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás XXII Rózsavölgyben
    Budapest XXII. kerület
    Budapest XXII. Ady Endre úton (Rózsavölgy) tulajdonostól eladó öt lakásos sorházban, 1978-ban épült háromszintes öröklakás. A lakás az úttól beljebb, kb 60 m távolságra fekszik, ezáltal csendes, nyugodt környezetben található. Földszinten egy 22m2 na...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 órája, 37 perce
    94 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület
    Budafok központi részén, csendes utcában eladó egy 65 négyzetméteres, 2 szobás ikerházfél, 310 nm-es kerttel és hozzá tartozó vállalkozásra alkalmas melléképülettel.Az ingatlan közepes állapotú, egy kisebb felújítás után költözhető. Falazata sóskúti ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 3 órája
    49 000 000 Ft
  • Eladó 49 m2-es téglalakás Budapest XXII. kerület, Vencel kert
    Budapest XXII. kerület, Vencel kert
    Budapest XXII. kerület Baross Gábor telepen, családi házas övezetben, a Vencel-kert közelében eladó egy I. emeleti, kiváló állapotú 2 szobás, erkélyes, amerikai konyhás téglaépítésű lakás. A gépesített, beépített konyhabútor természetesen benne van a...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 22 órája
    57 000 000 Ft
  • Eladó 68 m2-es házrész Budapest XXII. kerület, Campona
    Budapest XXII. kerület, Campona
    Budatétényben a Camponánál eladó egy hangulatos házrész külön bejárattal és mérőórákkal. A panel helyett élvezne egy kis kertet is? Akkor ez az ajánlat Önnek szól. Budapest XXII. kerületben eladó egy 68 nm-es 2 szobás házrész, 150 nm-es telekkel. A s...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 22 órája
    60 000 000 Ft
  • Budapest, 22. kerület Óhegy- budatétény határán, 380 nm-es telken, egyszintes, 113,8 nm-es, 6 szobás
    Budapest XXII. kerület
    Helyiségek: LAKÁS (66,36 nm): Előszoba (4,84 nm), 3 szoba (18 nm, 15,86 nm, 13,06 nm), konyha (9,8 nm), fürdő+WC (4,48 nm), LAKÁS (47,47 nm): Nappali, konyha, közlekedő (23,14 nm), 2 szoba (10,66 nm, 9,15 nm), fürdő+WC (4,52 nm) Az ingatlan három üte...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja
    69 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Paraidi Mihály Barna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Budatétény