Eladó 400 m2-es családi ház Budapest XXII. kerület, XXII kerület

315 000 000 Ft
Budapest XXII. kerület XXII kerület
2 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12372042
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 400
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ BUDAFOKON!

Budapest XXII. kerületében, Budafok közkedvelt részén ajánlom a figyelmébe ezt az 2006-ban épült, KIVÁLÓ állapotú, 6 szobás, bruttó 400 nm-es családi házat, 995 nm-es rendezett telekkel. Az ingatlan elvehetetlen PANORÁMÁVAL rendelkezik a Gellérthegyre, Dél-Budára. A három szintes ház alsó részén található egy hatalmas garázs, illetve egy 71 nm-es hobbyszoba/fitneszterem, a földszint amerikai konyhás nappalija jelenti az épület központját, amit a hozzá kapcsolódó panorámás terasz tesz még exkluzívabbá. Az emeleti panorámás terasz melletti hálószoba és fürdőszoba átalakításra került, azonban a burkolás nem fejeződött még be. Az ingatlant építtető tulajdonosa építész volt, ennek köszönhetően szerkezetét tekintve masszív, vizesedés mentes, prémium minőségben kivitelezett. Amennyiben egy természet közeli, panorámával rendelkező, akár TÖBB GENERÁCIÓ együttélése is alkalmas prémium minőségű családi házat keres, akkor Önnek ez a kiváló választás.

HELYISÉGEK: ALSÓ SZINT: hobbyszoba vizesblokkal, kazánház, közlekedő, garázs; FÖLDSZINT: nappali, konyha, kamra, 2 db szoba, wc, terasz, előszoba, fürdőszoba, közlekedő, gardrób, tároló. EMELET: 3 db szoba, 2 db fürdőszoba, előszoba, terasz.

ELŐNYÖK, EXTRÁK: panoráma, BOROSPINCE, 4 db nagyméretű terasz, riasztó, gondozott kert, hatalmas garázs, normális és barátságos szomszédok, több generáció együttélésére is alkalmas, kiváló közlekedés, klímák, AKÁR AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, 15 cm dryvit, rendezett tulajdoni lap, beépített konyhabútor, nagy és világos terek, elektromos kapu.

LOKÁCIÓ: A panorámás családi ház Budapest XXII. kerületének egyik legszínvonalasabb részén található, csendes és rendezett környezetben, a közvetlen szomszédságot családias légkör jellemzi. Tömegközlekedéssel gyalog pár perc alatt elérhető több buszmegálló, illetve a közelben található több bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tehát az ingatlan infrastrukturális adottságai kiválóak. Autóval könnyen megközelíthetők a főbb autóutak és autópályák.

Az OTP Bank kedvezményes lakáshitelével támogatjuk vásárlását, egyedi kamatfeltételekkel és díjmentes ügyintézéssel. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szívesen megnézné, akkor hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Goják Krisztián

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

XXII kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    XXII. kerület, Gádor utca, Eladó családi ház - Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep
    Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep
    Eladó Gádor úton 290 m2-es családi ház ház 720 m2-es telekkel, 3 szintes, ( 4-dik szint beépíthető 95 m2.) 2 fürdő-WC! Ne hagyja ki nézze meg ma! Egy belvárosi lakásnál is olcsóbb, önálló családi ház Önálló telekkel játszótérrel, és alakítható több g...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 éve, 8 hónapja
    155 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Goják Krisztián

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

XXII kerület