Eladó Családi ház, Budapest XXII. kerület, Baross Gábor telep, 228nm, 158800000 Ft

158 800 000 Ft
Budapest XXII. kerület Baross Gábor telep
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12358163
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 228
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kertes TÁRSASHÁZ mindkét lakása garázsokkal most egyszerre megvásárolható!

INGATLAN HELYSZÍNE:
XXII. kerület; Baross Gábor-telep részén található a számozott utcák egyikében, a Bem tábornok utcánál. Az ingatlan jó busz közlekedési lehetőségekkel (114,214,213,287,101E), közeli buszmegállóval, iskolával, óvodával, bölcsődével, játszótérrel, továbbá üzleti, éttermi, orvosi, gyógyszertári ellátottsággal rendelkezik.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
1981-ben épült, nettó 228 m2-es, belső lépcsőházból nyíló, két külön bejáratú lakásból álló, 4 és 3, összesen 7 szobás, téglaépítésű, szép lakóingatlan, 1084 m2-es parkosított és virágosított telken, a hozzá tartozó két külön gépkocsi tárolóval és melléképülettel.
A társasház mindkét lakása a hozzá tartozó garázzsal és a közös tulajdonú részekkel, mivel természetesen külön helyrajzi számmal rendelkeznek, külön-külön is forgalomképesek, de most egyszerre megvásárolhatók.
Az épület az elmúlt években ütemezetten felújításra került, kifejezetten jó állapotú, kiváló beosztású, élhető terekkel.
A parkosított jellegű, pázsitos, virágzó bokros- fás, pár gyümölcsfával is rendelkező kert igazi kis oázis. A kertben épített kerti sütő és a madárkákat vonzó csobogós itató található, a pihenést fixen épített hintaágy is biztosítja.

LAKÁS(OK) JELLEMZŐI:
Az épület szobái parkettásak, a többi helyiségben kerámia burkolatok vannak.
Az emeleti lakás tulajdoni lap szerint 97 m2-es, két nagy szobával (25 és 23m2) és két fél szobával, előszobával, étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszobával, külön WC-vel és tároló helyiséggel. A jól szigetelő műanyag nyílászárók alumínium redőnyösek, szúnyoghálóval, belső márvány könyöklőkkel. Az étkezőhöz 28m2.es, tágas parkosított kertre néző terasz csatlakozik, kitekerhető napárnyékolóval, amely kellemes színtere lehet a családi, baráti találkozásoknak. Az utcafront felé további 6m2-es erkély is kapcsolódik a lakáshoz (árukat a vételár tartalmazza), amely így összesen 131m2 kizárólagos tulajdonú és használatú területet foglal magában. A lakáshoz tartozó gépkocsi tároló 20 m2-es, melyből egy kis, 1,5m2-es tároló is nyílik (a külön tulajdonú terület így 152m2), ára benne van a vételárban. A garázs szerelőaknával, 380V-os ipari árammal, beépített munkaasztallal és motorizált távirányítós, szekcionált ajtóval ellátott. Ezen kívül a közös tulajdonban levő, kívülről rendbe hozott régi építésű 22m2-es melléképület 6,6m2-es középső helyiségének kizárólagos használata, továbbá a közös használatú területből még további 8m2 használata tartozik a lakáshoz, ami együttesen 166 m2 beépített terület használhatóságát eredményezi. A lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert területe 351m2.
A földszinti lakás tulajdoni lap szerint 89m2-es, két nagy szobával (23 és 23m2) és egy fél szobával, előszobával, nagy étkezővel, konyhával, kamrával, fürdőszoba+WC-vel. Az ablakok jól árnyékoló faredőnyösek, szúnyoghálóval. Az egyik szobához 13m2-es, részben fedett terasz csatlakozik (árát a vételár tartalmazza), gyönyörű virágos kerttel körülvéve, így a lakás együttesen nettó 102m2 kizárólagos tulajdonú és használatú területet foglal magában, pár hónapja kifestve. A lakáshoz tartozó gépkocsi tároló 16 m2-es, szekcionált ajtóval és áramellátással (a külön tulajdonú terület így 118m2), ára benne van a vételárban. A közös tulajdonban levő földszinti külön 4m2 –es tároló is (egy időben baráti borozásra is használtuk) a lakás kizárólagos használatába tartozik. Ezen kívül a közös tulajdonban levő, kívülről rendbe hozott régi építésű 22m2-es melléképületből még 8m2 használata tartozik a lakáshoz, ami együttesen 130m2 beépített terület használhatóságát eredményezi. A lakáshoz tartozó kizárólagos használatú kert területe 323m2
A beépített konyhabútorok és gépek, továbbá a fürdőszobák beépített bútorai a vételár részét képezik.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A tetőzet jó idő és esőálló képességű Lindab cserepes lemezre lett cserélve. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról egy korszerű, még garanciás, távvezérelt Vaillant (VUW 346/5-5 típusú) kondenzációs kombi kazán gondoskodik radiátoros hő leadókkal, de a 4db Daikin márkájú, téli fűtésre is használható klíma további fűtési opciót is jelent. A lakóépület védelméről kiépített riasztórendszer is gondoskodik. Locsolásáról külön kerti vízmérőről működő, kiépített automata öntözőrendszer gondoskodik. A kertet motoros, távirányítós kapun át lehet az utcáról gépkocsival megközelíteni. A személykapu kaputelefonról a lakásokból is nyitható.

KÖLTSÉGEK:
A két lakás gázfogyasztásának (fűtés, meleg víz, főzés) jelenlegi együttes, általányként fizetett mértéke mindössze havi 180m3 (lakásonként 90m3, emelt gázár alatti), energetikai minősítése”E”, átlagosnál jobb.

PARKOLÁS & TÁROLÁS:
2 állású, önálló garázsban lehetséges. A gépkocsi kaputól a garázsokig hullámkő térburkolatú a terület. A három helyiséges melléképület ára is benne van a vételárban.

IRÁNYÁR:
158,8 MFt


erkély, terasz, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, jó beosztású, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Zoltán László

  • +367050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Baross Gábor telep


Hasonló hirdetések

  • Kétgenerációs, alacsony fenntarthatóságú családi ház.
    Budapest XXII. kerület, Bajcsy Zsilinszky
    Bajcsy Zsilinszky (XXII. kerület) utcában, alacsony fenntartási költségű (rezsivédett, hatósági bizonyítvánnyal rendelkező) , kétgenerációs ház eladó! Az ingatlan adatai: „lakóház és udvar” megnevezésű, 989 m2 telken, 254 m2 alapterületű 3 szintes, d...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    12 órája, 47 perce
    199 900 000 Ft
  • JÓ HELYEN, JÓ ÁRON, AKÁR 2 LAKÁSOS LAKÓÉPÜLET ÉPÍTÉSÉRE IS ALKALMAS TELEK
    Budapest XXII. kerület
    XXII. kerületben, a Budatétényi utcában, 909 m2-es telek eladó. Az ingatlan Lke-2/BT/7 építési övezetbe tartozik. Beépíthetőségi paraméterek: -max. 2 lakásos lakóépület -legnagyobb beépíthetőség 15% -legnagyobb beépíthetőség terepszint alatt 25% -beé...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja
    41 900 000 Ft
  • Budai kertes lakás,tároló,gk.beálló és garázs
    Budapest XXII. kerület, Budafok , Péter Pál utca
    Eladó Budafok zöldövezetében 4 lakásos tégla építésű társasházban, kitűnő állapotú 84nm-es lakás,7nm erkéllyel.10 nm saját tároló (értéke 2 millió).Külön álló 16nm-es garázsés gépkocsi tároló kerítésen belül (értéke 6 millió).A tároló és garázs ugyan...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja
    81 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 22. ker., Budatétény
    Budapest XXII. kerület
    Zsákutcában, csendes környéken eladó 540 m2-es telken két külön bejáratú, átjárás nélküli házrész (alapterület: 88 m2 + 46 m2). A kisebb házrész 1930-as években épült mészkőből (1 szoba, konyha, étkező, spájz), komfort nélküli, de víz, villany, gáz b...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 6 órája
    54 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 22. ker., Budafok
    Budapest XXII. kerület
    XXII.kerület Budafok kertvárosi részén, csendes utcában 330 m2-es, többgenerációs, 6 szobás, szép állapotú, panorámás családi ház eladó! Ez az egyedi hangulatú villaszerű ingatlan nagy családnak, vagy akár több generációnak nyújthat kellemes, meleg o...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 6 órája
    199 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Zoltán László

  • +367050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület

Baross Gábor telep