Eladó ház, Budapest 22. ker.

350 000 000 Ft
Budapest XXII. kerület
1 napja, 22 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11514705
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 500
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Összeköltözők, vállalkozók figyelem! 2 belvárosi lakás áráért most egy 3 generációs - 3 szeparált lakásból álló - , 4 szintes, önállóan álló, jó állapotú, korszerű, szép családi házat vehet Budapesten, Dél-Buda kertvárosi részén, nagy teraszokkal, erkéllyel, dupla garázssal és elektromos kapukkal, 719 m2-es telken, melynek 3 lakásos társasházzá nyilvánítása már folyamatban van. A lakásokat belső, zárt lépcsőházból közelíthetjük meg. Tágas, napfényes lakások, rezsivédett! Gombapince és magasfeszültség mentes utcában!

Összeköltöznének? Együtt, ám mégis szeparáltan szeretnének élni, csendes helyen, de mégis közel a dinamikus nagyvárosi élethez, jó bevásárlási és közlekedési lehetőségekkel? Vagy vállalkozás céljából keres megoldást? Nemcsak az önálló lakrészekben, hanem a félszuterénben is bőséges tárolótér várja, a földszinten akár iroda, szépségszalon, orvosi rendelő, stb. is kialakítható, továbbá az egyes önálló lakások akár bérbeadással is jól hasznosíthatók.

Budafok szívében eladóvá vált szeretett otthonunk, mert a gyerekek már kirepültek: Csendes, madárcsicsergős, tiszta levegőjű környezetben lévő 719 m2-es parkosított telken fekvő ház bruttó 500 m2 alapterületű, melyből a hasznos lakóterület 273 m2. Az 1995-ben épült ház folyamatosan karban volt tartva, 2004-ben és 2022-ben nagyobb felújítási munkálatoknak köszönhetően megújult, ezért szép állapotban van. Kondenzációs kazánok 2019-ben lettek beszerelve, a kémények és kémény bélelés újra cserélve, szénmonoxid érzékelővel felszerelve, a tetőn korszerű kéményjárda lett kiépítve. A tető kifogástalan állapotban van, nagyon masszív szerkezet, jó minőségű Bramac tetőcseréppel. Ablak-ajtó mázolásra, nyílászáró szigetelésre 2022-ben került sor, ekkor került új kerti járólap is lefektetésre, ereszcsatorna és ereszdeszka lefestésre, a ház homlokzata is új, korszerű, friss vízálló festék réteget kapott. (ezeket a munkákat mind számlákkal tudjuk igazolni) Riasztó rendszer kiépített, elektromos kapunyitók.

Az ingatlan szintenkénti tagolása:

A földszinti lakás - bruttó 120 m2 -, nettó 106 m2-es lakóterületű, hatalmas terasza közvetlen kertkapcsolatos, amerikai konyhás-étkezős-nappalis nyitott egysége hangulatos közösségi teret biztosít a család számára, míg a privát élet szobái (3 egész szoba) külön bejáratúak, így jól elkülönülnek. Ablakos fürdő-WC mellett plusz külön WC-vel is kiépített. Kamra és nagy gardrób szekrények segítik a tárolást. A belső térben elegáns gipsz stukkók díszítik a teret.

Az I. emeleti lakás - bruttó 120 m2- , 108 m2-es lakóterületű, a gondos tervezésnek köszönhetően harmonikus az élettér, az amerikai konyha-étkező- nappali terét mutatós kandalló díszíti, itt is plusz 3 szoba került kialakításra, fürdőszoba-WC-vel és külön WC is megtalálható. Elegáns gipszstukkók emelik a tér nagypolgári hangulatát, az egyik szobában hatalmas gardróbszekrények segítik az tárolást. A nappaliból hatalmas kertre néző teraszra jutunk. A lépcsőházban fedett kis erkély is található.

A tetőtér - bruttó 120 m2 -, az 1,90 m alatti terület összességében 59 m2. Ebben az önálló lakrészben 2 hatalmas különbejáratú szoba óriási íves ablakokkal, francia erkéllyel, Velux tetőtéri ablakokkal, konyha-előtér és fürdőszoba-WC került kialakításra. A kert felöli szobában egy gardrób helyiség is praktikusan sok tárolandó holmit elnyel.

A félszuterén bruttó 140 m2, amelyben 2 állásos garázs elektromos kapuval, 3 tágas tárolótér, mosókonyha szárítóval, mélyhűtőszekrény-kamra szoba és a kert felöli végen nyári konyha került kialakításra. A nyári konyhának közvetlen kijárata van a kertbe, így kerti partik során praktikus szolgálatot tesz. A félszuterénben található középső térben még egy kondicionáló terem is berendezhető.

Igény esetén akár a teljes, vagy részleges bútorozottsággal is eladó.

Az ingatlan műszaki paraméterei:

Monolit födémes, így a belső falak szabadon tologathatók. Nyeregtetős kiépítésű, nagyon stabil, melyre napelemek is felhelyezhetők. Teljes közművel ellátott. A fűtési és használati meleg vizet modern és gazdaságos Ferroli kondenzáció kazánok biztosítják rádiófrekvenciás külső-belső érzékelővel ellátott hőmérséklet szabályozóval. Az ablakok mindenütt bukó-nyílók. 220/380 V hálózat a szuterénben kiépítve, 2 elektromos mérő, 2 db kondenzációs kazán, új kéménybélelés, radiátoros és padlófűtés (I.emeleti nappaliban), központi vízellátás, teljes közművesített, az utcán szilárd aszfalt burkolat az úttesten és a járdán.

A telek 719 m2 , szépen ápolt kerttel, melyben díszfák, díszbokrok és gyümölcsfák található ( 2 db cseresznyefa, 2 nagy szemű kék szilvafa, 1 db szilvafa) Nagy alapterületű kerti burkolt terasz szolgál kényelmet kerti pihenéshez, partykhoz.

Kedves, csendes szomszédok, jó lakókörnyezet.

Az utcafronton 2 db kétszárnyas kovácsolt vas jellegű kapu – melyből az egyik elektromos kialakítású - és jó állapotú kerítés, a kertben még további 2 autó parkolására van hely.

Ideális közlekedési szempontból, mert nem a ház előtt zajong a busz, hanem a szomszédos utcákban található a megállója (141 és 58), mindössze néhány perc autóval az M0-s, M1-M7, M6-os autópályák, az M4-es Kelenföldi Metro végállomás 10 perc autóval, 20 perc közvetlen busszal. Iskola, gyógyszertár, óvoda, kisbolt a szomszéd utcában, néhány perc autóval a Campona bevásárló központ, a Savoya Park bevásárló központ, valamint Budafok intézményeinek központja is csak néhány perc autóval, rövid idő közvetlen busszal.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ082750

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Bárány utca
    XXII. csendes kertvárosi övezetében két lakószintes, 260 nm alapterületű 2004-ben, minőségi anyagokból épült családi ház eladó.A földszinten tágas, teraszkapcsolatos nappali, étkezős konyha, egy szoba, és mellékhelyiségek találhatóak. Az emeleten nég...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 3 órája
    287 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, XII. utca
    Eladó csodás családi otthon Budatétényben, hatalmas kerttel, akár több generáció számára!163 nm (+padlás, pince)/160 mio FtEladásra kínálunk a XXII. kerületben egy tágas, 6 szobás (valóságban 240 nm-es) családi házat, hatalmas, gyönyörűen parkosított...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 3 órája
    160 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Kiskőbánya utca
    Eladó Budapest XXII. kerületben 1982-es évben épült, építés alatt lévő , bruttó 178 nm-es , kétszintes családi tégla ház , 235 nm-es telken.A ház kiváló lehetőséget kínál befektetőknek, mint egy építési projekt.Ez egy fejlődő terület, amely vonzza az...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 3 órája
    59 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Kormorán utca
    MODERN ÉPÍTÉSŰ OTTHON NAGYTÉTÉNYBEN! Budapest XXII. kerületében minden igényt kielégítő minimál stílusú családi ház. A 205 négyzetméteres, belső két szintes, 5 szobás ingatlan, tökéletes választás lehet bárki számára. Rövid műszaki tájékoztató:-2021-...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 18 órája
    189 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 22. ker.
    Budapest XXII. kerület, Rózsakert utca
    XXII. kerület Rózsakert felett található, Vidám utcai lakótelepen, jó levegőjű, parkos környezetben ELADÓ egy 3.emeleti, 50 nm, 2 külön nyíló szobás, erkélyes, társasházi lakás, jó állapotú épületben. A lakást részben felújították, kicserélték a küls...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXII. kerület
    1 napja, 18 órája
    49 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXII. kerület