Eladó 250 m2-es családi ház Budapest XXIII. kerület

125 000 000 Ft
Budapest XXIII. kerület
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11313003
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 250
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapest határában a 23 kerületben eladó Otthon/Parkoló/Raktár/Üzem!A tulajdoni lap szerint 4 tulajdonosa van a 6267 m2-nek, ahol ügyvédi megosztással van felosztva ez a hatalmas terület.Tulajdoni lap szerint: Kivett üzem, udvar.  Az eladásra szánt rész: 2691 m2. (Körbekerített saját telek méret )Tekintse meg az alaprajzot, milyen épületekkel találkozunk a helyszínen...  több mint, 250 m2!250 m2 áll rendelkezésre ... részletezve:- kb. 73 m2 teljeskörűen felújított Otthon!- kb. 150 m2-es fűtött raktár, kazánház és egy kb. 50 m2-es külső tárolóval  Be lehet jelentkezni, van posta, személyszállítás ... 1 perc alatt Budapesten akár Dunaharasztin tudunk lenni.Ezen a hatalmas telken élhetünk életvitelszerűen, dolgozhatunk, élhetünk a hobbynknak, üzemeltethetjük a vállalkozásunkat, bérleménybe kiadhatjuk az üzem egy részét, parkolóját, raktárját.- Több irányból is bejuthatunk a raktározási vagy üzemi területekre.- 320 cm magassággal gazdálkodhatunk így akár salgó polcokkal vagy raklap állványokkal is feltölthetjük a helyiségeket.- A fűtésről vegyes-tüzelésű kazán melyhez van pellet adagoló gondoskodik.- Napelemmel is ellátták az ingatlant.- Az épületben helyet kapott több mosdó, tusoló és konyha is a komfort érdekében.- A kinti terület fásított és karbantartott.- Kényelmes parkolást biztosít számos teherautónak és személygépjárműnek egyaránt!- 7,5T teherautó be tud kanyarodni a telephelyre a kamionok pakolása az útról megoldható.- Elektromos motor mozgatású kapunk van, és kamerázott az egész területLakás műszaki betekintő:*A lakás tégla építésű és 15 centis szigetelést kapott.*Led világítással van ellátva és hűtő fűtő klímák gondoskodnak a mindennapi komfortról.*Műanyag nyílászárókat és szúnyoghálót is kapott az ingatlan.*Jelenleg 1 teljes értékű fürdőszoba található 120l-es bojlerrel viszont, a második fürdő elkészítése folyamatban van.*Almérőkkel lett felszerelve a lakás így az üzemtől teljesen elkülönül a fogyasztása.*Riasztó rendszer is rendelkezésünkre áll.*A redőnyök távirányító segítségével le illetve fel mozgathatók.Összességében elmondható, hogy egy raktározásra, üzemi célokra hasznosítható egyben lakhatásra is alkalmas ingatlanról beszélünk!Amennyiben látja benne vállalkozása új székhelyét hívjon még ma!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • 3670772-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó 250 m2-es családi ház Budapest XXIII. kerület, Soroksár, Soroksár
    Budapest XXIII. kerület, Soroksár, Soroksár
    Soroksáron található ingatlan több generáció számára Csodálatos otthon várja új tulajdonosát Soroksár csendes és békés központi utcájában! Ez a többgenerációs családi ház ideális választás mindazoknak, akik egy harmonikus és tágas otthont keresnek. A...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 hónapja, 2 hete
    98 400 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • 3670772-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület