Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ház, Budapest 23. ker.

Budapest XXIII. kerület
1 hete, 6 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Budapest 23. ker., Soroksár
    Budapest XXIII. kerület
    Budapesten, XXIII. kerületben, Soroksáron, valódi kertvárosi környezetben ELADÓ nettó 70nm-es, jelen pillanatban, 2+fél szobás Önálló Családi ház! A jelenlegi alapterület 60nm-el bővíthető, ezen kívül a tetőtér is beépíthető. A telek 387nm-es, garázs...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 11 órája
    54 000 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 23. ker., Soroksár-Újtelep
    Budapest XXIII. kerület, Szent László utca
    Pesterzsébet és Soroksár határán kedvelt környéken kínálunk megvételre egy jó elosztású önálló családi házat, nagy telekkel! Az ingatlannal kapcsolatos tudnivalók: - saját helyrajzi számmal rendelkező családi ház - 471 m2-es összközműves telken talál...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 11 órája
    63 500 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 23. ker., Soroksár
    Budapest XXIII. kerület, Táncsics Mihály utca
    Csendes, 2 szobás lakás eladó Ingatlan 48nm + 8,5nm terasz + kerthasználat + saját tároló ami 4,5 nm Felújított, energia takarékos, műanyag nyílászárók, külső szigetelés és tető szigetelése is megtörtént 2021-ben: tető teljes felújítása, gerendák, cs...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 11 órája
    31 800 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 23. ker., Soroksár
    Budapest XXIII. kerület
    Eladásra kínálok egy jó állapotú, két szobás sorházi lakást saját kerttel Soroksár központjában! Infrastruktúra: - Soroksár központjában található, a Hősök terénél. - HÉV, buszmegálló, villamos közvetlen közelében található. - Csendes utca, zajoktól ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 12 órája
    36 900 000 Ft
  • Eladó ház Budapest 23. ker., Péterimajor
    Budapest XXIII. kerület
    Soroksár Péteri majorban 2 szintes sorházi lakás, külön hatalmas kertrésszel eladó. Infrastruktúra: közelben buszmegálló, mellyel a város több központi része is könnyen elérhető. Újonnan átadott modern a játszótér az utca végében. Iskola, óvoda, bevá...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XXIII. kerület
    1 napja, 12 órája
    50 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11507109
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 117
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó a XXIII. kerület csendes kertvárosi részén egy 117 nm-es, 3 szobás, saroktelken lévő, nagy fedett teraszos, az 1980-as években épült ikerház, 259 nm telekkel, pincével és alagsori garázzsal, továbbá 2 db személygépkocsi elhelyezésére szolgáló belső beállóval.

Épület/Telek leírás:

Az épület saroktelekre épült, homlokzata az utcára néz. Az épület belül a 2010-es évek végén teljes felújításon esett át. Az épülethez tartozó alagsori garázs egy autó tárolására elegendő helyet biztosít. Összközműves, napelemekkel felszerelt, gáz cirkófűtéses épület.

A parkosított kert öntözőrendszerrel is rendelkezik, 2 db személygépkocsi tárolására kialakított, kövezett parkoló került kialakításra a telek szélén. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon (ikerház egyik fele), ügyvéd által ellenjegyzett használat megosztási szerződéssel rendelkezik.

Lakás:Az előszobába belépve jobbra találunk egy külön WC-t, jobbra tovább haladva a tágas és világos konyhába és étkezőbe léphetünk. Innen nyílik egy kamra, illetve az alagsori garázsba és a pincébe is ebből a helyiségből lehet lejutni. Az előszobából balra nyíló tágas és világos nappaliból léphetünk ki a nagy, fedett teraszra.

Az előszobában, a bejárattal szemben van a felső szintre vezető lépcső, amelynek felső szintjén jutunk az emeleti közlekedőbe. Az emeleti közlekedőből nyílik egy fürdőkádas fürdőszoba+WC, amely két ablakkal is rendelkezik. Az emeleten két hálószoba található.

Az épületben több egyedi, méretre készített beépített bútor van, amelyek a vételár részét képezik.

Finanszírozás: A lakás készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melynek lebonyolításában irodánk készséggel áll rendelkezésre.

Parkolás:A házhoz tartozó, alagsori garázsban egy autó fér el, a kertben kialakított, kövezett kültéri parkolóban további 2 autó fér el egymás mögött.

Műszaki:A napelem rendszer a hálózati melegvíz-ellátás energiaigényét csökkenti. A gázfűtés éves átalánydíja kb. 14 eFt/hó. Az épületben riasztó- és kamerarendszer van kiépítve. Mindkét szinten hűtő-fűtő klíma van telepítve. A fűtési rendszer emeletenként külön szabályozható.

Környék, közlekedés:10 perces autózással a soroksári Megapark (Tesco, Auchan, ÍIKEA, XXXLutz, OBI, MediaMarkt, Fressnapf és még sok már áruház) elérhető.A H6 HÉV Soroksár felső megállóhelye néhány perces sétával elérhető. Ugyanebből, a néhány perces sétával elérhető megállóból a 66-os, 66E, és éjszaka a 966-os autóbuszokkal a Határ úti M3 metróállomásra lehet utazni.

Várom megtisztelő hívását!

Referencia szám: HZ[------]-MA

Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest XXIII. kerület