A legédesebb kiskutyák a héten

Budapest
4 éve, 9 hónapja

Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, egy tündéri kiskutyának senki nem tud ellenállni. Mi sem, a Maxapro szerkesztőségében, ezért összegyűjtöttük a legcukibb kutyákat, akik a héten gazdit kerestek nálunk.


Nézzük csak!


Ausztrál juhászkutya

Ausztrál juhászkutya

 

Többszörös győztes szülőktől származó ausztrál juhászkutya kölyköt hirdetnek a Vajdaságban. Sportos családba szuper választás lehet, a foltos kis orrával és a tappancsaival minket levett a lábunkról!


Puli kölykök

Puli kölyök

 

8 hetes ennivaló puli kölyköket hirdetnek Vanyolán, Győr és Veszprém között. Fekete és fehér színű kölykök is vannak, már önállóan esznek és a szőrös kis bundájuknak nem lehet ellenállni. 


Kaukázusi juhász kislány

Kaukázusi juhász

 

Igazi plüssmackó ez a fajtiszta kaukázusi juhász kutyus. Megtévesztő, ha felnő, igazi őrző kutya lesz ez a most még csak 10 hetes apróság. Jól át kell gondolnia annak, aki ilyen fajtájú kutyát választ, erős kezű, határozott gazdát igényel.


Bichon Havanese kiskutyák

Bichon Havanese

 

Kisfiú és kislány bichon havanese kutyákat is hirdetnek Sárospatakon. Ezek a kis cuki szőrgombócok oltással és féregtelenítve, szobatisztaságra előnevelve vihetők haza, sőt még egy kis kezdőcsomagot is kapunk, hogy az első napok gondtalanul teljenek otthon.


Dalmata kiskutyák

Dalmata kiskutyák

 

A 101 kiskutya mesében is szereplő Dalmatákat senkinek sem kell bemutatni. Azt viszont kevesen tudják, hogy a fehér alapon fekete pöttyös mellett létezik fehér alapon barna pöttyös szőrzetű is. Megbízható, gondos gazdit keresnek ezeknek az eladó kiskutyáknak, oltva, féregtelenítve és chipelve lehet őket elhozni. 

Ha véletlen ezek között nem találod meg a kegkedvesebbet, ne add fel, vár rád valahol az igazi társ :) sok kutyus vár gazdira.




Hasonló hirdetések

  • Fogadj örökbe! – gazdára váró kutyusok
    Budapest
    Egy kisállatot befogadni nagy körültekintést igényel. Sok helyen olvashatjuk, hogy állatot örökbe fogadni menő, de emellett nagy felelősség is gondoskodni egy állatról. A legtöbb menhely szabályokat lefektetve szerződéssel ad örökbe kutyát, de sokszo...
    4 éve, 4 hónapja
 
Elhelyezkedés
Budapest