+ Ingyenes hirdetés feladása

Fogadj örökbe! – gazdára váró kutyusok

1 hónapja, 4 hete

Egy kisállatot befogadni nagy körültekintést igényel. Sok helyen olvashatjuk, hogy állatot örökbe fogadni menő, de emellett nagy felelősség is gondoskodni egy állatról.

A legtöbb menhely szabályokat lefektetve szerződéssel ad örökbe kutyát, de sokszor a gazdijelöltek mégsem bogarásszák át az intelmeket. Hiszen egy kiskutya nagyon aranyos tud lenni, de nem marad mindig kicsi. Ha menhelyről fogadunk örökbe felnőtt kutyát, biztos, hogy nagyon fog ragaszkodni a gazdájához, ők igazán hálásak tudnak lenni a biztonságos otthonért. Fontos hogy a kutya személyisége passzoljon a gazdi személyiségéhez, ezt feltérképezhetjük a gondozóktól kapott információkkal. Figyelembe kell venni a választásnál, hogy van e gyermekünk és van e másik házikedvencünk. Az új lakót mindenkinek el kell fogadnia.

Emellett a menhelyek szigorú örökbefogadási szerződéssel adják örökbe ezeket a kutyákat, melyben az új gazda kötelezettségeket vállal. A legtöbb esetben utógondozással történik az örökbefogadás, ami azt jelenti, hogy a későbbiekben is nyomon követik a kutya sorsát és ellenőrzik a kötelezettségek betartását.


Nézzük az örökbefogadható kutyusokat!


Darázs

Darázs egy zsemleszínű, közepes méretű, kan kutyus. Ez a keverék kutyus jó társa lehet leendő gazdájának, sajnos az altatás fenyegeti, mihamarabb gazdát kellene találni neki.

Fogadj örökbe kutyustNózi

Gazdára vár Nózi, aki közepes termetű, kan kutyus. Az örökbefogadásnál figyelembe kell venni, hogy más kutyákkal domináns, és csak olyan gazdák jelentkezését várják, akik ismerik a fajtát és van tapasztalatuk bullokkal. Kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel és utógondozással adják örökbe.

Gazdát keres Nózi kutyus


Samu

Megmentőjét várja Samu egy vidéki gyepmesteri telepen. Ez a másfél éves kan kutyus, jó kiállású terelő fajta, egy gazdi leghűségesebb barátja lehetne és a házőrzősben is biztosan jeleskedne. Sürgősen gazdát keresnek számára, hiszen a jogszabályok szerint azonnal altatható.

Fogadj örökbe kutyát


Rágó

Rágó az Ózdi gyepmesteri telepen várja új gazdáját. Ez a három év körüli, különleges tigris mintázatú, kan kutyus szomorú szemekkel kémleli a rácsok mögül mikor talál rá a boldogság. Sürgősen gazdát keresnek számára!

Örökbefogadható kutyus keresi gazdáját


King

King az ózdi gyepmesteri telepen türelmesen várja örökbefogadóját.  Ez a gyönyörű, méltóságteljes megjelenésű, két év körüli, kan kutyus egy erőskezű gazdi kezébe való, aki ismeri a fajtát és tapasztalata is van vele. 

Fogadj örökbe kutyát

 

Hasonló hirdetések

 • Budapest
  Tiszteletem!!! Nem írnám ki, ha nem lenne sürgős: az életmentő gyógyszert hétfőig (2020.01.27.) kell kiváltani, 26 ezer forint (Dabigatran 200mg naponta, az ár havi). Röviden leírom a problémát. 65 éves, rokkantnyugdíjas, sok betegségben szenvedő éde...
  23 órája, 15 perce
 • Budapest, Pest megye
  Kedves Érdeklődő! Eltartási szerződést kötnék, az arra rászoruló személlyel. Mit tudok nyújtani: - Orvoshoz való eljutás kocsival - Bevásárlás, takarítás egyéb - Szállítás, egyéb - Személyes beszélgetés, akár telefonon is. - Lelki segítségnyújtás - C...
  1 napja, 4 órája
 • Nőtt a család? – használt családi autók a piacon
  Budapest
  Gyarapodott a család, és nem fértek el az autóban? Itt az ideje nagyobbra váltani. Ha családi autót vásárol az ember, sokkal több szempontot figyelembe kell vennie, mintha csak saját magának keresgélne. Hogy milyen a jó családi autó? Tágas, praktikus...
  1 napja, 6 órája
 • Star Wars rajongói válogatás
  Budapest
  Egy fontos korszak zárult le az utolsó film megjelenésével a Star Wars rajongók számára. A 9. rész, a Star Wars: Skywalker kora címet viseli és a 2015-ben elkezdett folytatás trilógia zárórésze. A kritikák vegyesen nyilatkoznak a film történetéről és...
  5 napja, 5 órája
 • Ingyenes Háttérképek (sötét módhoz) Okostelefonokra
  Budapest
  Sötét (Dark) és fekete (Black) INGYENES háttérképeket tölthetsz le az okostelefonodra. Bármelyik kép a tiéd, használd egészséggel! A Háttérképek (Wallpapers) 720 x 1520 pixel méretűek. KATT IDE: https://www.tantra-feny.hu/black-dark-android-smartphon...
 
Elhelyezkedés
Budapest