+ Ingyenes hirdetés feladása

Fogadj örökbe! – gazdára váró kutyusok

Budapest
1 éve, 1 hónapja

Egy kisállatot befogadni nagy körültekintést igényel. Sok helyen olvashatjuk, hogy állatot örökbe fogadni menő, de emellett nagy felelősség is gondoskodni egy állatról.

A legtöbb menhely szabályokat lefektetve szerződéssel ad örökbe kutyát, de sokszor a gazdijelöltek mégsem bogarásszák át az intelmeket. Hiszen egy kiskutya nagyon aranyos tud lenni, de nem marad mindig kicsi. Ha menhelyről fogadunk örökbe felnőtt kutyát, biztos, hogy nagyon fog ragaszkodni a gazdájához, ők igazán hálásak tudnak lenni a biztonságos otthonért. Fontos hogy a kutya személyisége passzoljon a gazdi személyiségéhez, ezt feltérképezhetjük a gondozóktól kapott információkkal. Figyelembe kell venni a választásnál, hogy van e gyermekünk és van e másik házikedvencünk. Az új lakót mindenkinek el kell fogadnia.

Emellett a menhelyek szigorú örökbefogadási szerződéssel adják örökbe ezeket a kutyákat, melyben az új gazda kötelezettségeket vállal. A legtöbb esetben utógondozással történik az örökbefogadás, ami azt jelenti, hogy a későbbiekben is nyomon követik a kutya sorsát és ellenőrzik a kötelezettségek betartását.


Nézzük az örökbefogadható kutyusokat!


Darázs

Darázs egy zsemleszínű, közepes méretű, kan kutyus. Ez a keverék kutyus jó társa lehet leendő gazdájának, sajnos az altatás fenyegeti, mihamarabb gazdát kellene találni neki.

Fogadj örökbe kutyustNózi

Gazdára vár Nózi, aki közepes termetű, kan kutyus. Az örökbefogadásnál figyelembe kell venni, hogy más kutyákkal domináns, és csak olyan gazdák jelentkezését várják, akik ismerik a fajtát és van tapasztalatuk bullokkal. Kizárólag ivartalanítási kötelezettséggel, szerződéssel és utógondozással adják örökbe.

Gazdát keres Nózi kutyus


Samu

Megmentőjét várja Samu egy vidéki gyepmesteri telepen. Ez a másfél éves kan kutyus, jó kiállású terelő fajta, egy gazdi leghűségesebb barátja lehetne és a házőrzősben is biztosan jeleskedne. Sürgősen gazdát keresnek számára, hiszen a jogszabályok szerint azonnal altatható.

Fogadj örökbe kutyát


Rágó

Rágó az Ózdi gyepmesteri telepen várja új gazdáját. Ez a három év körüli, különleges tigris mintázatú, kan kutyus szomorú szemekkel kémleli a rácsok mögül mikor talál rá a boldogság. Sürgősen gazdát keresnek számára!

Örökbefogadható kutyus keresi gazdáját


King

King az ózdi gyepmesteri telepen türelmesen várja örökbefogadóját.  Ez a gyönyörű, méltóságteljes megjelenésű, két év körüli, kan kutyus egy erőskezű gazdi kezébe való, aki ismeri a fajtát és tapasztalata is van vele. 

Fogadj örökbe kutyát

 

Hasonló hirdetések

 • Kellemes Masszázs Relax
  Budapest IV. kerület, ÚJPEST , Tél utca
  Kellemes relax svéd sport cellulit zsírbontó fogyasztó feszesítő gyógymasszázsra várom kedves vendégeim hát nyak fájdalmak izomfeszűlés zsibbadás segítek visszanyerni mozgásrendszered egészségi állapotát keress bizalommal kedvező árakkal várlak Elérh...
 • Felújítanál? Most kezdj bele!
  Budapest
  Ha felújítást tervezel, akár külső, akár belső munkálatokat, idén megéri belevágni. Az újév mindig jó alkalom arra, hogy sorra vegyük, mit szeretnénk változtatni, szépíteni otthonunkban. Ha van gyermekünk a családok otthonteremtési támogatásával, mos...
  4 napja, 10 órája
 • Újévi fogadalom. Igen vagy nem?
  Budapest
  Forrás: freepik.com Végre lezárult a 2020-as év. Vajon a 2021-es év mit tartogat számunkra? Ez a szilveszter csendesebb volt, mint az eddigiek. Nem voltak nagy bulik és tűzijáték. Otthon szűk körben azért elbúcsúztattuk a 2020-as évet. Az év végén sz...
  2 hete, 3 napja
 • Google Cloud a gyakorlatban - 10 példa, hogyan tudod használni cégednél
  Budapest
  A Google Cloud Platform, mint modern eszközök halmaza, továbbra is egyre népszerűbb a felhasználók körében. Az egyes webhelytulajdonosoktól kezdve a startupokon át a vállalatokig - mindenki csaknem 200 szolgáltatás közül választhat. Összegyűjtöttünk ...
 • Stripe integráció – az YCLIENTS online előlegfizetési lehetősége
  Budapest
  A YCLIENTS azzal a céllal jött létre, hogy segítse és támogassa a vállalkozókat. Napjainkban már 25.000 vállalkozás használja az YCLIENTS rendszerét, összesen 160.000 ezer szakember munkáját könnyíti meg és a rendszer mintegy 10 millió időpontfoglalá...
  1 hónapja, 1 hete
 
Elhelyezkedés
Budapest