ASUS 90MB1DG0-M0EAY0 TUF GAMING B760M-PLUS WIFI D4 Socket 1700, DDR4, PCIe 5.0 gamer alaplap

64 900 Ft
Budapest
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12251182
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A TUF GAMING B760M-PLUS Wifi D4 a legújabb Intel ® processzorok minden lényeges elemét magába foglalja, és játékra kész funkciókkal és bizonyított tartóssággal ötvözi. A katonai minőségű alkatrészekkel, továbbfejlesztett áramellátási megoldással és átfogó hűtőrendszerrel tervezett alaplap a várakozásokat felülmúlja sziklaszilárd teljesítményével a maratoni játékokhoz. A TUF GAMING alaplapok szigorú tartóssági teszteken is átesnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy képesek kezelni azokat a körülményeket, ahol mások meghibásodhatnak. Esztétikailag ez a modell dombornyomott névtáblát és geometrikus dizájnelemeket tartalmaz, amelyek tükrözik a TUF GAMING sorozatot meghatározó megbízhatóságot és stabilitást.

Intelligens vezérlés

A TUF GAMING B760M alaplapok rugalmas eszközöket tartalmaznak a rendszer minden aspektusának hangolásához, lehetővé téve, hogy a teljesítményt hozzáigazítsák a játékmódhoz.

Teljes körű energiahatékonyság

Az Energiatakarékos funkció számos olyan beállítást tartalmaz, amelyek könnyedén optimalizálhatják az energiafogyasztást és maximalizálhatják az energiamegtakarítást. Engedélyezheti a CPU teljesítménykorlátozását, elsötétítheti az Aura megvilágítását, és beállíthatja a ventilátorprofilt energiatakarékos módba. A Microsoft Windowsba beépített energiatakarékossági tervet is átkapcsolhatja.

Uefi bios

A híres ASUS UEFI BIOS mindent megad, amire szüksége van a rendszer konfigurálásához, finomhangolásához és hangolásához. Intelligensen leegyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás kezdők számára, és átfogó szolgáltatásokat a tapasztalt veteránok számára.

Fegyverláda

Az ASUS-exkluzív Armory Crate szoftver központosítja az összes támogatott játéktermék vezérlését. Egyetlen intuitív interfész segítségével testreszabhatja az RGB világítást az összes kompatibilis eszközhöz, és összekapcsolhatja őket az Aura Sync rendszerrel az egységes megvilágítás érdekében. Ezenkívül információkat jelenít meg egy növekvő hardveres ökoszisztémáról, és lehetővé teszi annak irányítását. Az Armory Crate ezen kívül lehetővé teszi az egyszerű termékregisztrációt, és egy hírszekciót is tartalmaz, hogy tartsa a kapcsolatot a játékközösséggel.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest