Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Company of Heroes 2 PC

1 226 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410014
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Company of Heroes sorozat 2006-ban megjelent első része széles körű kritikai elismerésnek örvendett. Jelen pillanatban a Gamerankings.com gyűjtőoldalon (a legalább öt kritikával rendelkező játékok között) az első helyen áll a stratégiai játékok között 93,82%-ok átlagértékeléssel 56 kritika alapján. Hasonló hírnévnek örvend a Metacritic.com gyűjtőoldalon is, ahol 93%-on áll 55 kritika alapján.
A Company of Heroes 2 a hóval borított keleti frontra invitál, hogy egy kritikus pillanatban vedd át az irányítást a Vörös Hadsereg felett. 1941-et írunk, amikor Németországban zöld utat kap a Barbarossa-terv, melynek célja a Szovjetunió lerohanása. Ezzel kezdetét veszi a második világháború legpusztítóbb konfliktusa. Játssz a szovjet erők parancsnokaként, kergesd ki a náci megszállókat. Oroszország Anyácska hadba szólít!
A Company of Heroes 2 magasra teszi a lécet minden valósidejű stratégiai játék számára. A csúcstechnológiát képviselő új Essence 3.0 motor garancia a példátlan grafikai minőségre. Az innovatív TrueSight™ rendszernek köszönhetően többé nem a véletlenen múlik, hogy mit látnak egységeink, ehelyett a játék a valóságnak megfelelően kezeli látómezejüket.
Az első rész veteránjai által nagyra tartott harcrendszer számottevő bővítésen és fejlesztésen esett át. A Company of Heroes 2-ben a játékos új parancsnoki képességekre tehet szert, amelyeket a gyakorlatban is kipróbálhat a keleti front brutális közelharcot sem nélkülöző taktikai harcrendszernek (Dynamic Battle Tactics) köszönhetően.
A Company of Heroes 2 többjátékos módjaival visszatér a játékosok közti vetélkedés, minden nap ezrek és ezrek mérik össze tudásukat. Ezt a semmihez sem fogható élményt garantáltan nem felejted el, függetlenül attól, hogy kompetitív, vagy kooperatívban játszol.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Company of Heroes 2 - All Out War Edition (PC) - SEGA
    Budapest
    Company of Heroes 2 - All Out War Edition (PC) - SEGA...
    4 napja, 22 órája
    4 990 Ft
  • Régen frissült
    Company of Heroes 2 - Case Blue DLC PC
    Budapest
    A DLC futtatásához szükséges a Company of Heroes 2 alapjáték Steam változata! 1941 hosszú tele után a német Wehrmacht 1942 júniusában megindította hatalmas nyári offenzíváját, amely a „Case Blue” (Fall Blau) fedőnevet viselte. A hadművelet célja a ka...
    2 éve, 3 hónapja
    696 Ft
  • Régen frissült
    Company of Heroes PC
    Budapest
    A hamisítatlan II. világháborús játékélményt nyújtó Company of Heroes új értelmezést ad a valósidejű stratégiai játékoknak, életre keltve az önfeláldozó háborús hősöket, háború tépázta környezetet és dinamikus csatatereket. A D-napon történt normandi...
    2 éve, 3 hónapja
    3 991 Ft
  • Régen frissült
    Company of Heroes 2 Ardennes Assault PC
    Budapest
    A tartalom használatához szükséges a Company of Heroes 2 alapjáték Steam változatának megléte. A Company of Heroes 2: Ardennes Assault a díjnyertes Company of Heroes 2 önállóan futó kiegészítőjének egyjátékos kampányát az a csata ihlette, amelyiket W...
    2 éve, 3 hónapja
    2 766 Ft
  • Régen frissült
    Company of Heroes 2 - The Western Front Armies PC
    Budapest
    A tartalom használatához szükséges a Company of Heroes 2 alapjáték Steam változatának megléte. A Company of Heroes 2: The Western Front Armies kiegészítővel újfent a nyugati fronton találják magukat a díjnyertes Company of Heroes sorozat első felvoná...
    2 éve, 3 hónapja
    1 493 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest