Esperanza EBG003V ARUBA Lila Vezeték Nélküli Ergonomikus női borotva

3 012 Ft
Budapest
3 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10644827
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kényelem és szabad mozgás

Az Esperanza EBG003V ARUBA vezeték nélküli női borotva lehetővé teszi, hogy érezd a szabadságot és kényelmet a borotválkozás során. Vezeték nélküli kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen helyen és pillanatban könnyedén és kényelmesen borotválkozhass.

Ergonomikus és kényelmes használat

Az EBG003V ARUBA borotva ergonomikus markolattal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a női kézbe. Ez a kialakítás segít a pontos és kényelmes kezelésben, valamint a kívánt eredmény elérésében. A borotvafej precíz és sima borotválkozást biztosít.

Egyszerű és hatékony

Az EBG003V ARUBA borotva egyszerű működtetéssel rendelkezik, és csak egy sebességfokozattal rendelkezik, ami megkönnyíti a használatát. Csak kapcsold be és élvezd az alapos borotválkozást, amely gyors és hatékony.

Hosszantartó használat

A borotva AA típusú elemekkel működik, és a csomag tartalmazza az szükséges 2 db elemet. Ez biztosítja a hosszantartó használatot és lehetővé teszi, hogy mindig készen állj a tökéletesen borotvált bőrért.

Stílusos megjelenés

Az EBG003V ARUBA borotva lila színben pompázik, ami stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A kiváló minőségű műanyag anyag tartósságot és könnyű súlyt biztosít.

Tegyél szert a tökéletes borotválkozási élményre az Esperanza EBG003V ARUBA lila vezeték nélküli ergonomikus női borotvával, amely kombinálja a kényelmet, az egyszerű használatot és a stílusos megjelenést egyetlen készülékben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest