Körömgomba lézer, hatékony eltávolító eszköz + eszencia ajándék.

44 000 Ft
Budapest
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12357538
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Körömgomba hatékony lézeres eltávolító eszköz + illóolaj eszencia ajándék.

Jellemzők:
1. Kényelmes és hatékony: Klinikailag jóváhagyott körömgomba lézeres kezelés, 910 nm-es pulzáló láthatatlan lézer és 407 nm-es kék fény, automatikus 7 perces kikapcsolás.
2. Egészség és biztonság: A körömgomba tisztító berendezés láthatatlan fénykölcsönhatást mutat, amely bonyolult eljárások nélkül egészséges és megbízható lehet. Hatékonyan tudja helyreállítani a sérült körmöket normál állapotukba.
3. Hordozható és kényelmes: Körömtisztító eszközök, rendkívül könnyűek és kicsik, kényelmesen illeszkednek minden ujj- és lábujjmérethez, bármikor és bárhol, hogy kényelmesebbé tegyék az életét.
4. Könnyen használható, könnyen tölthető: Automatikus 7 perces feldolgozási visszaszámlálás, egyszerű klip kialakítás, univerzális - C típusú USB töltőkábel és kompatibilis a legtöbb tápegységgel.
A csomaghoz tartozik egy USB-kábel.
Kezelés hatása:
1. A 910 nm-es infravörös fény és a 407 nm-es kék fény áthalad a körömlemezen és mechanikusan károsítja a gombás sejtfalat, aminek következtében a körömlemez hőmérséklete 43 Celsius-fokról 51 Celsius-fokra emelkedik, ami gombás termikus hatást eredményez. károsítja, és ezáltal terápiás hatást vált ki.
2. A lábköröm 12-18 hónap alatt nő ki, ezért nagyon fontos, hogy 3 hónapon keresztül naponta 2-szer használd 7 percig, és jelentős javulást fogsz látni.
3. Megoldás a köröm gombás fertőzéseire, segít a köröm egészségének helyreállításában, és jelentősen javítja a tüneteket, mint például a köröm deformációja és a fájdalmas járás.
4. Legyen rövid a körme. A lábujjak végeinél rövidebb körmöket kell tartani. Sterilizálja a körömvágót használat előtt. A körömolló fertőtlenítéséhez mossa le szappannal és vízzel, majd törölje le alkohollal.
Figyelem:
1.Ennek a kezelőkészüléknek az egyik piros lámpája a "905nm Invisible Infraed Laser", ami általában szabad szemmel nem látható, sértetlen és a használatát nem befolyásolja! A másik három kék fény a „470 nm Blue Light 3 for Deinfection”, amely szabad szemmel is látható kék fény a fertőtlenítéshez. Ezek olyan kezelőlámpák, amelyek hozzájárulnak a gyógyuláshoz, és bátran használhatod őket!
2. Automatikusan kezeli a 7 perces visszaszámlálást - A legtöbb áramforrással kompatibilis C típusú USB töltőkábel energiatároló funkcióval rendelkezik. Tartsa minden alkalommal 7 percig, és használja naponta kétszer.
Medical Laser

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógylézer

  • +367024-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest