Stresszhatás naponta? Romló memória? Esetleg Gyomorégés gyötör?

11 295 Ft
Budapest Székesfehérvár Székesfehérvár
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9390870
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
A hagyományos kínai orvoslás a süngombának (Lion's mane) gyógyító hatást tulajdonít a következő problémák esetén: gyomor- és bélpanaszok, légzésszervi megbetegedések, idegi megbetegedések, mint az Alzheimer vagy a Parkinson kór, magas koleszterinszint, rák és meggyengült immunrendszer. Néhány neki tulajdonított hatás időközben már tudományosan is bizonyítást nyert. A süngomba idegrendszerre gyakorolt hatását annak köszönheti, hogy stimulálni képes az idegsejtek növekedési faktorát, a Neuron Growth Factor-t (NGF). Az NGF pedig főszerepet játszik az idegsejtek, a központi- és perifériás idegrendszer kialakulásában, egészséges működésében, regenerációjában, ezért is hozható közvetlen összefüggésbe az NGF szint csökkenése a korai Alzheimer kórral és az elbutulással. Idegrendszeri hatása mellett a bélrendszeri gyulladásokra kifejtett hatása is bebizonyosodott, így vékony- és vastagbélgyulladások esetén is jótékonyan egészíti ki az orvosi terápiát.
Szerezd be a minőségi termelőtől:
https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310024004

Többet szeretnél olvasni róla?
https://ganodermashop.hu/a-sungomba-hatasa-ezen-a-2-teruleten-a-leghatekonyabb/

#stressz #stresszoldó #stresszoldás #gyomorégés #gyomorbarát #gyomorrontás #memóriajavítás #memoriajavitas #memóriajavítása

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csontos Zsuzsa

  • +367020-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Székesfehérvár
Székesfehérvár


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csontos Zsuzsa

  • +367020-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Székesfehérvár
Székesfehérvár