MPM MNP-03 300ml/h 25W 5L Fehér Ultrahangos párásító

16 069 Ft
Budapest
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10943593
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Frissebb levegő és kellemes klíma otthonodban

Az MPM MNP-03 ultrahangos párásítóval élvezheted a friss és kellemes klímát otthonodban. A hatékony ultrahangos párásító rendszer gondoskodik a megfelelő páratartalomról, amely akár 50 órán keresztül tartó folyamatos használatot tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel.

Egyszerű használat és kényelmi funkciók

Az 5 literes víztartály nagy kapacitást biztosít, így hosszabb ideig élvezheted a párásítás előnyeit anélkül, hogy folyamatosan újra kellene töltened. Az intenzitás szabályozásával egyenletesen állíthatod be a párásítást, és a 360°-os párásítási irány állítás segítségével könnyedén irányíthatod a párát az igényelt területre.

Praktikus és csendes működés

A párásító csendes működése nem zavarja meg a mindennapi tevékenységeket vagy a pihenést. A beépített működési állapot visszajelző lámpa és a vízhiány jelzése figyelmeztet, hogy mindig pontosan tudj róla, mikor szükséges újratölteni a víztartályt.

További kényelmi funkciók

Az MPM MNP-03 ultrahangos párásító automatikusan kikapcsol, ha elfogy a víz a tartályban, így nem kell aggódnod az esetleges károk miatt. A kerámia vízszűrő patron és a légszűrő gondoskodnak a tiszta és egészséges páráról. A kényelmes fogantyú lehetővé teszi a víztartály könnyű szállítását és feltöltését.

Fedezd fel az MPM MNP-03 ultrahangos párásító előnyeit, és teremtsd meg otthonodban az ideális klímát a mindennapi élet számára!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest