Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

SEO & Content Manager

Budapest
5 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4630017
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Marketing
Leírás
Keressük SEO & Content Manager munkatársunkat!

Gyorsan növekvő pénzügyi cégként szeretnénk megtalálni a lendületes csapatunkba illő új online marketinges munkatársunkat.

Célunk, hogy pár éven belül teljesen átalakítsuk a hazai pénzügyek világát, átláthatóbbá, érthetőbbé és ügyfél-centrikusabbá tegyük ezt az iparágat és ehhez keresünk egy SEO és Content Managert, akinek a segítségével egyre több magas minőségű cikket tudunk készíteni és minél több emberhez juttathatjuk el az azokban szereplő, kulcsfontosságú információkat.

Egy jól gondolkodó, szorgalmas, lelkiismeretes és tanulni vágyó embert keresünk. A kiterjedt tapasztalat előny, de nem feltétel.
===================
Mit kellene csinálnod?
===================
???? Tartalomkészítés menedzselése - A cég szövegírói által készített cikkek elkészülését A-tól Z-ig menedzselni, biztosítva a magas minőséget, helytálló tartalmat, nyelvhelyességet, olvashatóságot, érthető felépítést, brand-hű megjelenést.
???? Cikkek minőségbiztosítása - Cikkek előkészítése, készítésének menedzselése, brief-ek összeállítása pénzügyi témában, szövegírókkal egyeztetés, minőségellenőrzés, szövegmódosítás, feltöltés menedzselése és ellenőrzése.
???? Teljeskörű SEO - A weboldal on-site & off-site SEO optimalizálása a számunkra releváns témákban
???? Teljeskörű content marketing - A tartalom gyártástól a disztribúcióig / forgalom generálásig, minőségi linképítés és PR tevékenység felépítése, szervezése, menedzsmentje.
???? Community management - Közösségi média kommentek, kérdések, üzenetek kezelése, valamint posztok készítése, javítása, továbbgondolása
???? Email marketing - Hírlevelek, email kampányok és email marketing kialakítása vagy abban aktív részvétel, és ezek menedzsmentje
???? Minden egyéb írásos anyag - Segédanyagok, pdf-ek, tájékoztató anyagok, belső sablonok kialakítása és fejlesztése, karbantartása (alkalmanként megírása)
E területekben szerzett tapasztalat nem feltétlen szükséges, ha jól gondolkozol, tehetséges vagy, szorgalmas, lelkiismeretes, illetve élvezed a fejlődést és tanulást.
=======================
Mi jelenthet egy kis előnyt?
=======================
???? Photoshop felhasználói szintű ismerete és szépérzék – ha ehhez értesz, akkor a cikkekhez a képeket neked kéne elkészítened vagy feljavítanod
???? Google Docs és Asana felhasználói szintű ismerete – ezeket használjuk sokat a hétköznapi munka során
???? Pénzügyekhez való affinitás - Alapszintű ismeretek pénzügy területen, gazdasági végzettség vagy legalább egy aktív érdeklődés a pénzügyek iránt
====================
Mit kínálunk számodra?
====================
Amennyiben te vagy az ideális új munkatársunk és neked is szimpatikus a cégünk és küldetésünk, az alábbiakat tudjuk nyújtani számodra:
1️⃣ Szakmailag izgalmas munka, nagy fejlődési lehetőséggel:
2️⃣ Bárhonnan végezhető munka, rugalmas időbeosztással:
3️⃣ Versenyképes fizetés:
Ezzel kapcsolatban fontos a számlaképesség és alanyi adómentesség - Mivel teljes mértékben rugalmas a munkavégzés helye, időbeosztása és a napi munka során is fontos az eredmény- és megoldás orientált hozzáállás, ezért az ideális jelölt is egy vállalkozói szemléletű személy, aki rendelkezik saját (KATA, egyéni vagy bármilyen jogi formájú) vállalkozással.
4️⃣ Egymást támogató hozzáállás:
5️⃣ Hosszú távban gondolkodunk:
=====================
Hogyan tudsz jelentkezni?
=====================
Először is látogass el weboldalunkra, ahol többet olvashatsz a cégünkről, a pozícióról és a számunkra ideális jelölt személyiségjegyeiről: https://nyugdijmaskeppen.hu/seo-es-content-manager
Amennyiben magadra ismertél a leírásunkból és úgy érzed, hogy Téged keresünk erre a pozícióra, akkor bátran jelentkezz hozzánk!
⚠️ Jelentkezési határidő: 2019 március 24. 24:00
Jelentkezéshez szükséges az alábbiak elküldése az ➡️ info@nyugdijmaskeppen.hu ⬅️ email címre:
???? Fényképes önéletrajz
????Rövid motivációs levél, amiben maximum 200-400 szóban (kb fél A4-es oldal) kifejted, hogy mi tetszett meg a pozícióban, miért ismertél magadra benne és miért szeretnél nálunk dolgozni
???? Fizetési igény megjelölése
???? Releváns referencia munka bemutatása, melyben részletesen kifejted és számunkra láthatóvá válik, hogy konkrétan miket csináltál adott pozícióban és milyen eredményekkel (pl.: organikus forgalom növelése X havi ezer látogatóval, stb.)
Várjuk jelentkezésedet! ????

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    SEO & Content Manager
    Budapest
    Keressük SEO & Content Manager munkatársunkat! Gyorsan növekvő pénzügyi cégként szeretnénk megtalálni a lendületes csapatunkba illő új online marketinges munkatársunkat. Célunk, hogy pár éven belül teljesen átalakítsuk a hazai pénzügyek világát, átlá...
    5 éve, 1 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest