Teesa TSA8010 Sonic IPX7 700mAh fehér elektromos fogkefe - TEESA

12 800 Ft
Budapest
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6670231
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Teesa Sonic sonic fogkefe

Unod már a régi manuális fogkefédet? Válasszon egyet, amely a hangtechnikának köszönhetően hatékonyan törődik fogainak egészségével. Találkozz Teesa SONIC-szal!



3 üzemmód

A Teesa Sonic három üzemmóddal rendelkezik, beleértve az érzékeny fogak tisztítását, masszázsát és kíméletes tisztítását. Állítsa be a készüléket az Ön igényeinek megfelelően, és nézze meg, hogyan lehet hatékonyan gondozni a szájüreget.



31 000 pulzusmozgás

A Teesa Sonic egy technológiailag fejlett eszköz, amely gyengéd és nagyon hatékony pulzáló mozdulatokkal alaposan megtisztítja a fogakat. Ennek köszönhetően a fogmosással megvédi a zománcot és megakadályozza az íny recesszióját.



Automatikus kikapcsolás

A Sonic fogkefe lehetővé teszi a megfelelő fogmosási szokások fenntartását a fogorvosok által ajánlott időben. 30 másodpercenként a készülék emlékeztetni fogja a tisztítandó szájrész cseréjére, és két perc múlva automatikusan kikapcsol.



Hosszú munkaidő

Élvezze a gyönyörű mosolyt korlátozás nélkül. A SONIC fogkefe 700 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 6 hét munkamenetet is garantál. A készlet tartalmaz egy induktív töltőt is, amely lehetővé teszi a készülék egyszerű és biztonságos feltöltését.



Két fej jobb mint egy

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a SONIC sonic fogkefét - kap egy második cserélhető fejet (más színben). Eldöntheti, hogy később biztonsági másolatként használja-e, vagy odaadja-e a másik felének - így két profi eszközt kap egy áron!



Fogkefetok

Azok számára, akik nem akarnak elválni a fogkefétől, a Teesa márka utazótáskát kínál a SONIC és a SONIC PRO modellekhez. Ez a szilárd műanyagból készült kiegészítő védi az ecsetet és garantálja a készülék higiéniáját szállítás közben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest