Tracer Roadster, GameZone, 4in1, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Kormány szett

29 398 Ft
Budapest
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6622662
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az autóversenyzés az Ön eleme? Szálljon be a versenybe a Roadster kormánykerékkel, és hagyja maga mögött ellenfeleit. A kiváló minőségű Roadster kormánykerék kompatibilis a PS3 / PS4 / Xbox One konzolokkal és PC-kkel is.


270°-os elfordulási szög

8 analóg műveletgomb

8 gomb áthelyezési funkcióval

3 fokozatú érzékenységállítás


Realizmus a játékban
A kormánykerék rendkívül halkan és simán működik. A sebességváltó és a különálló fék- és gázpedálos modul élethűvé varázsolja a vezérlőközpontot, amely gyors reagálást, gyorsítást, valamint kényelmes fékezést és váltást tesz lehetővé. Utazása olyan dinamikus lesz, mintha egy igazi rallyautó volánja mögött ülne. A 270 fokos elfordulási szögek lehetővé teszik, hogy teljesen belevágjon a versenybe. A készülék tapadókorongokkal rögzíthető a talajhoz, ami biztosítja a kormány stabilitását a leghevesebb versenyeken is.

Kényelem és tartósság
A Roadster játékkormány prémium anyagainak köszönhetően megbízható és nagyon tartós eszköz. A kormánykerékbe a manőverekért felelős gombokat és a 8 irányú analóg D-padot építették be, hogy gyors és kényelmes hozzáférést biztosítsanak.

Biztos fogás
Élvezze a valósághű játékélményt és a versenykerék nyújtotta kényelmet. A perforált gumival borított kormánykerék megakadályozza, hogy a készülék elmozduljon a kezében, amikor a pályán keresztül rohan. A kormányon található négy LED-es visszajelző segít a gyorsulás ellenőrzésében anélkül, hogy le kellene vennie a tekintetét a pályáról.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest