Viatom P1 okos testanalizáló személymérleg

29 990 Ft
Budapest
4 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11250848
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Professzionális testmérleg, kifejezetten a testösszetétel mérésére




A Viatom intelligens testösszetétel-mérleg szegmentált többfrekvenciás bioimpedancia mérési módszert alkalmaz nyolc elektródával, öt szegmenssel és kettős frekvenciájú mérési móddal.




A 8 elektródás többfrekvenciás BIA bizonyítottan hatékony és pontos. A nyolcelektródos, szegmentális többfrekvenciás BIA hatékony eszköz a testösszetétel becslésére. Átfogóbban és pontosabban tudja megjeleníteni a test állapotát, ezáltal segítve a felhasználókat az edzés- vagy súlycsökkentési tervek pontosabb megtervezésében, a test tudományosabb kezelésében.




A hagyományos négyelektródos mérés a felhasználók alacsonyabb testzsírarányának mérésére szolgál úgy, hogy az alsó végtagokat az elektródákkal érintkezésbe hozva áramhurkot képez. A P1 Intelligens testösszetétel skála a tudományosabb és pontosabb, 8 elektródával szegmentált testzsír mérési módszert alkalmazza, az emberi testet 5 szegmensre osztja fel (bal kéz, jobb kéz, bal láb, jobb láb, törzs), és egymástól függetlenül mérik az egyes szegmensek testzsírszázalékát.​




A P1 intelligens testzsír skála nem csak pontosabb, átfogó testzsírarányt tud adni, hanem szegmentált testzsír-arányt és izomtömeget is biztosít az egyes törzsrészekre, és a testzsír adatok átfogóbbak és részletesebbek.




A P1 Smart testösszetétel skála a BIA biorezisztencia mérési módszerét alkalmazza, kombinálva a 8 elektródos szegmentált testzsír mérési módszerrel, így növeli az elektródák számát és szegmentálja a többfrekvenciás módszereket, hatékonyan kiküszöböli az egyéni különbségeket és biztosítja a nagy pontosságú mérést.




Átfogóan és pontosan tud mérni 13 testadatot, például súly, BMI, zsigeri zsír, testzsír, izom, csonttömeg, víz, alapanyagcsere és fehérje.




Testösszetétel szempontjából tükrözi a test aktuális helyzetét, plusz a mérési eredményeket egyszerűen és áttekinthetően jeleníti meg.




Exkluzív kétfrekvenciás AC zsírmérési technológia




Az áttörő, kétfrekvenciás váltakozó áramú zsírmérési technológiára támaszkodva a P1 intelligens testzsírmérleg a 20 kHz-es és 100 kHz-es váltakozó áramú jelek által generált többfrekvenciás mikroáramot használja két különböző frekvenciasávban az intracelluláris folyadék és az extracelluláris folyadék fő összetevőinek elemzésére.




Ezáltal mélyebb és részletesebb potenciális visszajelzéseket kaphatunk és pontosabban tudjuk kielemezni a szervezetben lévő teljes vízmennyiséget.




A hasonló termékekhez képest a P1 Smart testösszetétel mérleg pontosabb mérési adatokat tud szolgálni, így a felhasználók átfogóbban érzékelhetik akár az apróbb testváltozásokat is.




Kövesse nyomon testének egészségügyi fejlődését




Testösszetétel mélyreható elemzési jelentés




A P1 Intelligens testösszetétel-mérleg zökkenőmentesen csatlakozik az APP-hoz Bluetooth-on keresztül, lehetővé téve a testparaméterek automatikus szinkronizálását a mobil egészségügyi alkalmazással, így a felhasználók egyszerűen és kényelmesen nyomon követhetik testük napi fejlődést.




A Viatom testösszetétel-jelentés 13 adatmutatót, valamint személyre szabott étrend- és edzésajánlatokat tartalmaz.




Ennek köszönhetően a felhasználók jobb egészségügyi döntéseket hoznak és sikeresebb célokat tudnak megvalósítani. Legyen szó cégről, idősek otthonáról vagy más csoportokról, a P1 a többcsoportos felhasználók első számú választása. A P1 többfelhasználós felügyeleti funkciója legfeljebb 24 felhasználót támogat, és támogatja az egyes felhasználók adatainak egyenkénti kezelését.




Integráció az egészségügyi rendszerrel




A Viatom megbízható és átfogó integrációs szolgáltatásokat nyújt, amelyek a platform- és rendszerkövetelményeknek megfelelően testreszabhatók, így a legjobb szolgáltató az egészségügyi menedzsment projektjeihez.






8db nagy pontosságú érzékelő nagy pontosságú interferencia-gátló zsírmérő chippel, súlykövetési pontosság 0,09kg / 100 g.


A P1 felülete 6 mm-es edzett üvegből készült.


A csúszásmentes lábfelületaz átlagostól nagyobb, így a felhasználók simábban és biztonságosabban érzik magukat.


A P1 akár 180 kg súlyt is elbír.


A nagy VA színes kijelző, intuitív módon jeleníti mwg a test 8 alapvető összetevőjét, beleértve a súlyt, a BMI-t, a testzsírt, a testvizet, az izomtömeget, a csonttömeget, a test korát és alakját.


Az APP ismételt csatlakoztatása nélkül is azonnal leolvashatja a mért eredményeit.


A testösszetétel-elemzési jelentés 19 testösszetételi adatot és trendet tartalmaz, elemzi a testzsír és izomszövet eloszlását a testben, és professzionális index-referenciákat tartalmaz.


A vezeték nélküli Bluetooth második sebességű kapcsolattal rendelkezik, APP szinkronizálási rekorddal, a történelmi adatok felhőalapú tárolásával teszi kényelmesebbé mindennapjainkat.


applikáció neve: ViHealth


operációs rendszer: Android 7.0-tól vagy iOS 11.0/iPadOS 11.0/macOS 11.0-tól


Akár 24 felhasználó adatainak kezelésére is van lehetőség, támogatja a felhasználó automatikus azonosítását és az adatok külön kezelését.





Mélyebben a termékről itt olvashatsz:




Ha mérlegelsz csak okosan

Kapcsolat a hirdetővel
  • SmartMedical Webáruház

  • +36 1 6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SmartMedical Webáruház

  • +36 1 6-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest