Erkélyes, klimatizált Apartman lakás parkolóval eladó!

17 900 000 Ft
Bük
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12142442
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 26
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vas vármegyében, Bük városában megvételre kínálok egy 26 m2-s, téglaépítésű, 1. emeleti erkélyes, klimatizált apartmanlakást.
A lakás az úgynevezett Alsóbük részen található, egy 32 lakásos Apartmanházban. A városközpontból az Ifjúság útján haladva, Bükfürdő területe felé, balra a Kristály utcán befordulva, az út jobboldalán áll az ingatlan. Elkerített területen helyezkedik el, ahol biztonságos elektromos kapurendszer vigyáz a lakók nyugalmára.

A több lakásos lakóház udvarán lakásonként saját parkoló van kialakítva, valamint a lakók által kezelt közös medence áll rendelkezésre, amelyek szintén a vételár részét képezik. A közműellátottsága teljes, víz, gáz, csatorna, villamos energia bekötött. Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását épületenként egy darab központi gázkazán biztosítja, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel, illetve egyedi fűtéssel is megoldható a megfelelő hőmérséklet biztosítása. A főzés elektromos energiával biztosított.

Alacsony rezsije van, a lakás önálló vízórával, villanyórával és egyedi fűtésmérővel van ellátva. A lakás elrendezése jó, egy előtér, egy szoba, egy fürdő-wc, egy különbejáratú konyha-mosókonyha és egy erkély található benne. Jelenlegi felújított állapotában évekig nem kell költeni rá. A terület és lakás osztatlan közös tulajdonként van bejegyezve.

Ez a fajta ingatlan saját célra is alkalmas, elsősorban egyedülállóknak vagy fiatal pároknak ajánlom, de az idősebb korosztálynak is ideális lehet. Valamint üzleti jellegű felhasználásra is jó választás, ugyanis a településen keresett a bérelhető ingatlan, a környékre érkező nagy mennyiségű munkaerő miatt. Így hosszú távú bérlésre, vagy Airbnb rendszer üzemeltetésére is alkalmas lehet.

Az ingatlant 2024. augusztus 15-ig szerződés alapján bérlő lakja, aki azt követően is szívesen marad az apartmanban.

Az ingatlantól pár száz méteren belül található a Forrás üzletközpont, a Príma élelmiszer bolt, a távolsági, és a helyijáratos autóbuszmegálló, valamint a Gyógyfürdő felé vezető Európa út és a Caramell hotel is. A városközpont kb. 10 p jelenleg bérlőerc sétára van, a Gyógyfürdőhöz az utcasaroktól végig, odavezető kerékpárút van kiépítve.
Infrastruktúrája nagyon jó a településnek, gyakorlatilag minden igényt kielégít, valamint nagy a közbiztonság. A környező épületekben panziók, apartmanok és más vendégszállások találhatóak. Masszázs, kozmetika, fodrászat, fogászat üzemel a közelben.

Bük az ország nyugati részén található, Vas Megyében, Kőszegtől 20 km-re, Szombathelytől 27 km-re, Sárvártól 30 km-re. Ausztriai határátkelési lehetőségek, Zsira 10 km, Kőszeg 20 km, Sopron 40 km.
Megközelíthető Budapest felől M1, M85, M86 autópályán, autóúton Hegyfaluig, majd onnan 15 km főútvonalon.
Frekventált helyen van a település, közel van Szombathely, Sárvár, Sopron, és több Ausztriai határátkelő is.
Bük - Bükfürdő az ország és a környező országok egyik közkedvelt gyógyüdülőhelye, itt a szezon gyakorlatilag egész évben tart, a bérek magasabbak, mint az ország legtöbb részén.

bútorozott, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Sipos Krisztina

  • +362061-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Bük


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Bük
    Bük
    Vas megye közkedvelt fürdő-településén, Bükön várja új tulajdonosát ez a négyszobás családi ház, a képeken látható teljes berendezéssel, gyors költözéssel.A 2160 négyzetméteres saroktelekre épült ingatlan két különálló lakásból áll, melyből az utcafr...
    • Eladó ház, Lakás - Bük
    1 napja, 1 órája
    31 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Bük
    Bük
    Bük központjában eladó egy 12 szobás többgenerációs családi ház, ami jelenleg panzió és cukrászdaként működik. A szobák mindegyikében fürdő-wc is van. Minden emeleten nagy, világos nappali és amerikai konyha várja lakóit.Teljes, modern klímakialakítá...
    • Eladó ház, Lakás - Bük
    1 napja, 1 órája
    80 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Bük
    Bük
    Magyarország második legnagyobb gyógyfürdője Bükön található, amely egyre inkább üdülővárossá nőtte ki magát. Itt vált eladóvá egy 957 m2 alapterületű telekre, tégla szerkezetű falazattal épített, 3 szintes, 223 m2-es, 7 szoba + 2 nappalis, több gene...
    • Eladó ház, Lakás - Bük
    1 napja, 1 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Bük
    Bük
    Gyógyvizéről és élményfürdőjéről Európa szerte méltán híres településen, Bükön vált eladóvá ez a többgenerációs, hangulatos, rengeteg lehetőséget magában rejtő 356 négyzetméteres családi ház, mely 797 négyzetméteres telken található.A Vas megyei kisv...
    • Eladó ház, Lakás - Bük
    1 napja, 1 órája
    85 000 000 Ft
  • Eladó ház, Bük
    Bük
    Kiváló befektetési lehetőség Bükön....Eladóvá vált egy tornácos 2 szobás lakóház, melyhez 4 apartmanból álló egységet valósított meg az előző tulajdonosa.Az első rész az elmúlt években folyamatosan újult meg. A nyílászárók, a burkolatok teljes egészé...
    • Eladó ház, Lakás - Bük
    1 napja, 1 órája
    59 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Sipos Krisztina

  • +362061-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Bük