Falu központjában gazdálkodásra alkalmas, gázcirkós, napfényes ház.

26 800 000 Ft
Csikóstőttős
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12371088
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 125
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Baranyai-hegyhát és a Kapos folyó völgyének találkozásánál fekvő, szép kis faluban, Csikóstőttősön, eladóvá vált egy 125 négyzetméteres, 4 szobás + nappalis, gázcirkós, betongerendás, nagyon masszív, téglaépítésű, fedett teraszos, csatornázott családi ház.
Az ingatlan 1973-ban épült saját részre, gondos tervezéssel és minőségi kivitelezéssel.
A ház nagyon jó elosztású, napfényes, világos. A szobák parkettával, a többi helyiség kerámia lappal burkolt.

2005-ben teljes felújításon esett át a fürdőszoba, a terasz és a nappali újra lett lapozva. 2015-ben a tetőt átnézték, kijavították, a sérült repedt cserepeket cserélték.
A ház melegéről a szuterénben elhelyezett gázkazán gondoskodik, de igény esetén az itt található vegyestüzelésű kazán is jó szolgálatot tehet.

A nyári napokon a 2 éve felszerelt hűtő-fűtő klíma biztosítja az optimális hőmérsékletet.
Az 1144 m-es, ingatlan gazdálkodásra kiválóan alkalmas, már csak azért is , mert az ólakon, füstölőn, nyári konyhán, tárolón kívül egy kb.120m-es, állattartásra alkalmas épület is található, amely könnyedén akár műhellyé alakítható.
Két garázs és 3 fázis is van.

Ez a falu központjában (pár perc sétára található az iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, Faluház benne könyvtár, Pajtaszínház, bolt, trafik, stb.) található impozáns családi ház, ráncfelvarrás után igazi meleg családi otthonná válhat.

A júniusban induló új otthonfelújítási program is kihasználható: szigetelésre, nyílászárók cserére, használati melegvíz rendszer korszerűsítésére, fűtésrendszer korszerűsítésére (gázkazáncsere és kapcsolódó kéménybélelés) lehet 7 millió forintos beruházási keret mellett igénybe venni a támogatást. Ehhez 1 millió forint önrészt kell biztosítani a tulajdonosnak, a maradék 6 millió forint fog megoszlani egy vissza nem térítendő támogatás és a egy kedvezményes hitel között.

Csikóstőttős-Dombóvár-Gunarasfürdő településeket biztonságos kerékpárút köti össze.
2012-ben készült el a Kilátó, ahonnan csodálhatjuk a táj szépségét. 2013-tól Horgásztó és szabadtéri pihenőhely várja az aktív pihenésre vágyókat.

Falusi Csok és Csok+ is igénybe vehető!

Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Csaba

  • 06 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Csikóstőttős


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Csikóstőttős
    Csikóstőttős
    Eladó családi ház Csikóstőttösön! Az ingatlan jellemzői: Telek mérete: 1310m2 Ház alapterülete: 125m2 Teljes körű felújítás során új tetőcserép, nyílászárók, 10cm vastagságú szigetelés és áramhálózat 4 szoba és nappali elosztás, tágas és világos hely...
    • Eladó ház, Lakás - Csikóstőttős
    1 napja, 3 órája
    34 900 000 Ft
  • Eladó 180 m2-es családi ház Csikóstőttős, Szabadság utca
    Csikóstőttős, Szabadság utca
    Két ház egy áráért Csikóstőttősön!A község Tolna vármegye délnyugati szélén, a Baranyai-hegyhát és a Kapos folyó völgyének a találkozásánál fekszik. A két legközelebbi város a 6 kilométerre (már Baranya vármegyében) található Mágocs és a 8 kilométerr...
    • Eladó ház, Lakás - Csikóstőttős
    2 hete, 4 napja
    8 000 000 Ft
  • Eladó 43 m2-es családi ház Csikóstőttős, Központhoz közel
    Csikóstőttős, Központhoz közel
    Tolna megyében, Csikóstőttősön, 42 m2 családi ház, 750m2 telken, eladó! A csendes kis település 10 km-re helyezkedik el Dombóvártól, Kaposszekcső mellett. A felújítandó vagy bontandó épületz vegyes falazatú, a tető 2023. januárjában lett cserélve, de...
    • Eladó ház, Lakás - Csikóstőttős
    3 hete
    4 500 000 Ft
  • Eladó 130 m2-es családi ház Csikóstőttős, Hunyadi tér
    Csikóstőttős, Hunyadi tér
    Eladó!Csikóstőttős központjában családiház, nagy telekkel eladó!Csikóstőttős varázslatos kis település, amely a természet szerelmeseinek és a nyugodt, vidéki életet kedvelőknek kínál tökéletes otthont. A környék csendje és nyugalma, valamint a közöss...
    • Eladó ház, Lakás - Csikóstőttős
    3 hete, 2 napja
    4 000 000 Ft
  • Eladó 35 m2-es nyaraló Csikóstőttős, Béke utca
    Csikóstőttős, Béke utca
    Gyönyörű állapotú hétvégi nyaralóház eladó Csikóstőttősön!Ez a kis ház a nyugalom és a kényelem tökéletes ötvözése.A téglából készült és szigetelt házat 4 éve építették magas minőségben és minden kényelmet kielégítően felszerelve.Az ingatlanhoz tarto...
    • Eladó ház, Lakás - Csikóstőttős
    3 hete, 3 napja
    23 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Csaba

  • 06 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Csikóstőttős