Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 61 m2-es családi ház Csipkerek, Csipkerek

Csipkerek Csipkerek
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó - Családi ház - Petőfi Sándor utca
    Csipkerek, Petőfi Sándor utca
    Szombathelytől 33 km, Zalaegerszegtől 26 km-re csendes élhető faluban Csipkereken, családi ház eladó. A település Kemeneshát középső részén helyezkedik el. Dombos vidéken fekszik, határában erdők és szőlőhegyek találhatók. A kissé vadregényes ősfákka...
    • Eladó ház, Lakás - Csipkerek
    3 hete, 2 napja
    54 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11363342
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 61
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CSIPKEREKEN ELADÓ CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!

A község Vas vármegyében található. Fekvése a Kemeneshát középső részén helyezkedik el. Dombos vidéken fekszik, határában szőlőhegyek és erdők vonulata látható.




Elhelyezkedés: Az eladó családi ház a gyönyörű és nyugodt helyen található. Csipkerek egy bájos kis falu Magyarországon, amely csendes környezetet és a természet közelségét kínálja a lakóinak. A település elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy azok, akik vágyakoznak a vidéki életmódra, egy gyönyörű természeti környezetben éljenek. A településen óvoda, könyvtár és falugondnoki szolgálat működik.
Zalaegerszeg 26,6km, Zalaszentgrót 18 km, Sárvár 18,9 km. Szajki-tavak 5,8 km, Jeli arborétum 4 km, Keszthely és Hévíz 37 km, Kehidakustány 28 km-re található.
Ingatlan leírása: Az eladó ingatlan egy vegyes falazatú családi ház, amely 61 négyzetméteres területen terül el. A ház két tágas szobával rendelkezik, ahol kényelmesen elférnek az ott élők. A fürdőszoba és a WC külön találhatóak, így növelve a kényelmet és a funkcionalitást. Az étkezővel ellátott konyha egy kellemes hely a családi ebédek és vacsorák elkészítéséhez. Az előszoba pedig üdvözlő légkört teremt a vendégek fogadásához.
A meleget elektromos fűtés biztosítja. Gáz az utcán található, melynek bevezetése igény esetén megoldható.
Az ingatlanhoz egy gondozott és körbekerített 1501 négyzetméteres terület tartozik, amely bőséges helyet biztosít a kertészkedéshez és a szabadidős tevékenységekhez. A melléképületek és tárolóhelyiségek kiválóan alkalmasak eszközök, kerti berendezések vagy egyéb tárgyak tárolására. Gyümölcsfák és virágok sokasága teszik szebbé a ház környezetét.
A ház 2021-ben teljes körű villanyvezeték csere és amperbővítésen esett át, így az elektromos rendszer modern és biztonságos. Emellett egy új vízóra is telepítésre került.
Fontos megjegyezni, hogy a csatornahálózat nincs kiépítve a településen, ami jelenleg derítővel megoldott.
Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes, Rövid időn belül birtokba vehető! Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

villany, víz

Elhelyezkedés
Csipkerek

Csipkerek

 
Elhelyezkedés
Csipkerek

Csipkerek