PANORÁMÁS, természetközeli utcában, 2017-ben épült, EGY SZINTES, NAGY TERASZOS családi ház

146 000 000 Ft
Csobánka
2 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11549517
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 161
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MAGAS MINŐSÉGBEN, 2017-BEN ÉPÜLT, PANORÁMÁS KILÁTÁSÚ CSALÁDI HÁZ, CSOBÁNKA TERMÉSZETKÖZELI, CSENDES, ELIT RÉSZÉN!

Csobánka elit részén, a Dera patak, és az Oszoly - csúcs közelében, természetközeli, csendes mellékutcában, 1030m2-es, intim, belátásmentes telken eladó egy 161m2-es, nappali + 4 hálószobás, két fürdőszobás, 2017-ben, magas minőségben, mediterrán stílusban épült, jól átgondolt elrendezésű, napfényes családi ház, hatalmas terasszal, gondozott, parkosított kerttel, igény esetén a képeken látható teljes bútorzattal együttesen.

Az ingatlan belső elrendezése kitűnő, jól átgondolt. A lakótér központját, az előszobából belépve, egy 45m2-es, amerikai konyhás nappaliszoba adja, melyhez egy szintén 45m2-es, napellenző rendszerrel könnyen fedhető terasz kapcsolódik. A nappaliszobában kandalló elhelyezésére is nyílik lehetőség. Innen, a többi hálószobától jól elkülönülten nyílik a szülői hálószoba, mely saját fürdőszobához és wc-hez, továbbá gardróbszobával kapcsolódik. Szintén kiléphetünk a helyiségből a teraszra is, melynek egy intim, a terasz több részéről is rálátásmentes része található a kijárat előtt.
A nappaliból a másik irányban, egy világos közlekedő helyiségben elindulva, a ház másik szárnyában, további 3 különnyíló hálószoba, egy fürdőszoba+wc, és egy háztartási helyiség kaptak helyet. A helyiségek felsorolását a konyhához közel nyíló, praktikus kamra helyiség teszi teljessé.

Az épület kitűnő, újszerű állapotnak örvend. 2017-ben épült masszív alapokra téglából. Külső falazata az átlagosnál vastagabb hőszigeteléssel ellátott, padlása szintén hőszigetelt, az esztétikus gázbeton cserép fedés alá, pára és vízzáró fóliaréteg is került. Az építési folyamatok mindegyike gondosan dokumentálásra került, mind képanyag, mind a szükséges iratok tekintetében.
A kivitelezés során minden munkálathoz magas minőségű anyagok kerültek felhasználásra, melynek köszönhetően a ház nem csak az esztétikusság, hanem az időt állóság előnyeivel is rendelkezik. Sem műszaki, sem esztétikai felújítása, semmilyen formában nem indokolt.

A helyiségek felszerelésekor szintén kiemelten figyeltek mind a minőségre, mind az esztétikumra. A magas minőségű, rengeteg munkafelületet és tárolóhelyet kínáló konyhabútor mosogatógéppel, tűzhellyel, főzőlappal, beépített mikorhullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, és elszívóval is felszerelt. A fürdőszobákba egyedi hangulatú, magas minőségű szaniterek kerültek beépítésre, a háztartási helyiség, a kamra é a gardróbszoba nagy tárolófelületet nyújtó polcokkal és beépített szekrényekkel felszerelt.

A fényviszonyok szintén kiválóak. A nappaliszoba déli, a terasz délnyugati kitettségű, a szülői hálószoba nyugati, két hálószoba keleti, a legkisebb hálószoba pedig szintén déli irányba néz. Ennek köszönhetően az ingatlan körbenapozott, reggeltől estig rengeteg természetes fényben részesül. Mivel minden helyiség ablakos, szellőztetni is igen könnyű.
A helyiségek egy része kertre néző, míg a nappaliból, és a teraszról hegyvidéki panoráma nyílik a közeli Oszoly csúcs irányába.

Fenntartása igen kedvező. A fűtést gázcirkó szolgáltatja, mely külön körön padlófűtéses, és radiátoros fűtéskört is működtet. A melegvíz ellátás szintén erről a berendezésről biztosított. A jó minőségű, minden irányú hőszigetelés okán a rezsi kifejezetten alacsony, lényegesen kisebb területű ingatlanokével vetekszik.

A ház egy 1030m2-es telekre épült, mely két, különböző utcáról nyíló bejárattal is rendelkezik. Mindkét bejárathoz elektromos, távirányítású kapu került beépítésre. Az érkezőket biztonsági kamerával is figyelhetjük.
A telek, és így a ház különlegessége, hogy fekvésének köszönhetően szinte teljesen belátásmentes, így lakóinak az utca és a szomszédok figyelmén kívül eső, nyugodt lakókörnyezetet biztosít.

A telken 5 autó számára kialakított, térkövezett beállóhelyen kívül esztétikus, parkosított területek, virágoskert, fák és ápolt tujasor, játszótér, pihenő, sütögetőhely is megtalálhatóak, így minden generáció számára kellemes, pihentető kikapcsolódást nyújt. A terasz, méretének köszönhetően ideális helyszíne lehet nagyobb családi, baráti összejöveteleknek is.

Az ingatlan, a benne található ingóságokkal együtt, teljesen berendezve, jelenlegi állapotában, felár nélkül is megvásárolható! Az átlagosnál gyorsabban, akár 30 nap alatt is birtokba vehető, de tulajdonosa természetesen ettől hosszabb fizetési határidő, hitelfelvétel kivárására is nyitott.

A környezet csendes, rendezett, a szomszédság lakóközössége kiemelkedően jó. Óvoda, iskola, üzletek, orvosi ellátás a településen belül, karnyújtásnyira mind elérhetőek, emellett a természetközeli környezetnek köszönhetően pihenésre, rekreációra, túrázásra, vagy éppen egy könnyed erdei sétára is kínálkozik lehetőség. Ugyanakkor autóval mind Szentendre, mind Pomáz, mind Budapest II. és III. kerülete, többek között több neves magániskola is könnyen és gyorsan elérhető. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, a 3 percre található autóbusz megállóból sűrű követéssel indulnak járatok a Pomázi HÉV állomásra.

Az ingatlan irányára: 146 M Ft, a vételár forintban és euróban is fizethető!

Irányár: 146000000 Ft

Referencia szám: HZ029263

Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Csobánka


Hasonló hirdetések

  • Csobánkán egy szintes, rendkívül igényesen kialakított nappali + 4 szobás családi ház eladó.
    Csobánka
    Csobánkán egy szintes, rendkívül igényesen kialakított nappali + 4 szobás családi ház eladó. Csobánka völgyi részén, rendkívül csendes helyen 797 nm-es sík telken nettó 128 nm-es, nappali + 4 szobás önálló családi ház eladó. A ház 2009-ben könnyűszer...
    • Eladó ház, Lakás - Csobánka
    2 napja, 1 órája
    125 000 000 Ft
  • 26HC4045 Csobánkán a Hubertus telepen egy szintes, igényes családi ház eladó
    Csobánka, Hubertus telep
    Körültekintő Ingatlan 26HC4045 Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055 Csobánkán a Hubertus telepen egy szintes, igényes családi ház eladó Város:Csobánka Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák ...
    • Eladó ház, Lakás - Csobánka
    2 napja, 1 órája
    69 000 000 Ft
  • 26HC8855  Csobánkán 2002-ben épült, 2015-ben felújított, két szintes, 4 szobás családi ház eladó.
    Csobánka, Központ, Dera köz
    26HC8855 Csobánkán 2002-ben épült, 2015-ben felújított, két szintes, 4 szobás családi ház eladó. Város:Csobánka Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák száma:3 Pince, tároló:Nincs Többgenerációs:Nem Hasznos lakóterül...
    • Eladó ház, Lakás - Csobánka
    2 napja, 1 órája
    119 900 000 Ft
  • 26HC4045 Csobánkán a Hubertus telepen egy szintes, igényes családi ház eladó
    Csobánka, Hubertus telep
    Körültekintő Ingatlan 26HC4045 Bővebb információ és megtekintés: Kiss Krisztina +36708825055 Csobánkán a Hubertus telepen egy szintes, igényes családi ház eladó Város:Csobánka Ingatlan jellege:Ház Ház típusa:Családi ház Nappalik száma:1 Egyéb szobák ...
    • Eladó ház, Lakás - Csobánka
    2 napja, 1 órája
    69 000 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Csobánka
    Csobánka, Csobánka
    RITKA AJÁNLAT! KÉT HÁZ EGY TELKEN! Csobánka, kellemes, hangulatos utcájában kínálunk eladásra egy 2018-ban az osztrák Wolf cég által épített 65 nm-es, 2,5 szobás, dupla komfortos családi házat, és a telek végében 2019-ben épült 50 nm-es vendégházat. ...
    • Eladó ház, Lakás - Csobánka
    2 napja, 4 órája
    110 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Csobánka