Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ház, Csömör

Csömör
1 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Csömör
    Csömör, Ady Endre utca
    Eladó Csömör csendes utcájában egy 442 nm-es telken álló 80 nm-es előkertes ikerházfél.A ház 1940 -es években épült, valamikor egy ház volt, de ügyvédi megosztással ketté választották.Külön bejárattal rendelkezik mind a kettő, csak az oldalfalak talá...
    • Eladó ház, Lakás - Csömör
    1 napja, 3 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó ház, Csömör
    Csömör, Csalogány utca
    EGY KIVÉTELESEN RITKA és ALKALMI VÉTELI LEHETŐSÉG Csömörön azoknak, akik a jövőben szeretnének majd a település családbarát nyugalmas részén (életvitelszerűen) élni !!!Budapest közvetlen agglomerációjában, az M0-s körgyűrűtől 1,5 km-re, a rohamosan f...
    • Eladó ház, Lakás - Csömör
    1 napja, 3 órája
    189 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Csömör
    Csömör
    HIVATALOSAN IS TÖBB GENERÁCIÓS, 2 LAKÓ EGYSÉGŰ, REZSI CSÖKKENTETT INGATLAN. Így a gáz és villany fogyasztás kedvezményes ára duplán érvényesíthető. ÖRÖK PANORÁMÁS, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT, ÖNÁLLÓ, 3 SZINTES, 2 DE AKÁR 3 GENERÁCIÓS...
    • Eladó ház, Lakás - Csömör
    1 napja, 6 órája
    175 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Csömör
    Csömör
    Csömör, csendes mellékutcájában 2023-ban átadásra kerülő ikerház első lakásáról szól az írásom. Saját 900 nm-es telekrésszel. Az ingatlan 2 lakószobás, nappali, étkező amerikaikonyhás elrendezésű a mai kor igényeit követő otthon.130m2-en a család min...
    • Eladó ház, Lakás - Csömör
    1 napja, 7 órája
    115 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Csömör
    Csömör
    Exkluzív, sokoldalú családi ház eladó Csömörön! Csömörön Középhegyen exkluzív családi ház eladó! Csendes családi házas övezetben, békés, nyugodt szomszédokkal megáldott telken fekszik az eladásra kínált ház. 2019-ben lett teljeskörűen felújítva. Gyak...
    • Eladó ház, Lakás - Csömör
    1 napja, 7 órája
    210 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10677807
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csömörön két utcára nyíló 2887 nm-es telek eladó egy cc. 140 nm-es egyszintes lakóházzal gyönyörű, ősfás környezetben.

Megvételre kínálunk zártkerti övezetben EGYEDI lakóház és udvar művelési ágba tartozó ingatlant a fővárossal közvetlen határos nagyon kedvelt zsáktelepülésen.

A közepes, lakható állapotú vályog falazatú lakóházban jelenleg 2 nagy és 2 félszoba, konyha-étkezővel, felújított fürdőszoba, valamint a 44 nm-es fedett verandáról megközelíthető nyári konyha egy mosókonyhaként funkcionáló fürdő található.

Fűtése konvektorokkal illetve villanyradiátorral megoldott.

Melegvizet villanybojler biztosítja.

A lakóházban történt felújítások az utóbbi 10 évben:
- kialakításra került a konyha+étkező,
- 2022-ben pedig a fürdőszoba teljes felújítása történt meg.

Az épület alatt 38 nm-es borospince és zöldségtároló van.

Az ingatlan adottságai lehetőséget biztosítanak a telek megosztására.

Aszfalt úton megközelíthető, víz, villany gáz az ingatlanban. Csatorna 4 házzal visszább már biztosítva van, a főgerinc vezeték eddig került kiépítésre. Az ingatlanon jelenleg a szennyvíz elvezetése, tárolása 2 db szennyvíz tárolóban történik.

Csömör infrastruktúrája kiváló.

Utazás: A fővárosból az M3-as kivezetőn, az M0-ra fordulva 5 perc alatt érhetjük el, valamint a 30-as főútról és a XVI. kerület felől.
Tömegközlekedési lehetőség az ingatlantól cc. 1000 m-re indul autóbusz, valamint a busszal vagy gyalogosan elérhető HÉV.

Vásárlásra több üzlet, bevásárló központ áll az itt lakók rendelkezésére. Jelen vannak kiskereskedők, a COOP üzletlánc üzlete, az ingatlantól [------] m-re Príma áruház, illetve a település határában található bevásárló központ számtalan üzlettel, szolgáltatással.

Csömörön az oktatás kiemelt figyelmet kap, az intézmények felszereltsége jó és valamennyi épületen az utóbbi években felújítást hajtottak végre. Modern óvodával és színvonalas zeneiskolával büszkélkedhet a település. Evangélikus szellemiségű óvoda is működik Csömörön.
A kis gyermekes családok számára kiváló lehetőség lesz a jelenleg épülő önkormányzati bölcsőde létrejötte.

A lakosság szabadidő eltöltését, testmozgási igényét szolgálja sportcsarnok, az uszoda, a horgásztó, lovardák, teniszpályák, futball pályák és nem utolsó sorban a környék természeti szépségeinek felfedezését biztosító gyalogos illetve kerékpáros túra útvonalak.

Csömör kulturális értékei is kiemelkedők, népdalkörök, a színjátszó csoport, a művelődési ház és a könyvtár programjai (pl. színházi előadások, olvasó estek, író-olvasó találkozók) mellett, a hagyományőrző és nemzetiségi csoportok is számtalan rendezvény megszületésében közreműködtek és biztosítanak kikapcsolódást a lakosság illetve az ide látogatók számára.

Amennyiben az ingatlan és/vagy a település együttese elnyerte a tetszését, ne habozzon, hívjon bizalommal. Felmerült kérdéseire válaszolok.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



[------]

Referencia szám: HZ[------]

Elhelyezkedés
Csömör

 
Elhelyezkedés
Csömör