Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 210 nm-es Családi ház Csopak

159 000 000 Ft
Csopak
1 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8868100
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 210
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BEFEKTETŐK FIGYELEM! CSOPAKON FREKVENTÁLT ELHELYEZKEDÉSSEL CSALÁDI HÁZ ELADÓ
Sokoldalú hasznosításra kínáljuk eladásra ezt a 3 lakóegységgel rendelkező családi házat Csopak belterületén. Tulajdoni lapon : „kivett lakóház, udvar”.
Jelenleg 2 lakásból áll, de akár négy lakás is könnyedén kialakítható. Külön bejárattal rendelkeznek (igény szerint összenyithatóak) . A ház alsó szintjén szépségszalon működött az elmúlt időszakban, de természetesen ez a lakrész is alkalmassá tehető állandó lakhatásra. További bővítési lehetőségként a tetőtér is beépíthető, ahonnan már balatoni panoráma is látható lehet.
A teljes belső gépészeti és elektromos felújítás néhány éve megvalósult, új kondenzációs gázkazán lett beépítve. A víz-, villany- és fűtésrendszer szintenként leválasztásra került.
Az elmúlt évben került sor a teljeskörű külső felújításra, melynek során a homlokzat hőszigetelést, a tető pedig új cserépfedést kapott. Az összes nyílászáró cseréje is megvalósult (3 rétegű hőszigetelt üveggel, műanyag ). Klímaberendezés is elhelyezésre került.
A 851 nm-es gyönyörű, ősfás telken az udvar térkővel történt burkolása is megtörtént. Több autó kényelmes elhelyezésére alkalmassá vált. A hátsó udvarban egy garázs is található.
Kis ráfordítással új tulajdonosa a saját igényei szerint alakíthatja ki a házat. Akár több generáció kényelmes együttélésére is alkalmas, vagy – elhelyezkedése miatt – akár a hosszútávú, akár a nyári időszakban a rövidtávú kiadásra is tökéletes választás lehet. De aki saját vállalkozását szeretné otthon kialakított irodában/üzletben működtetni, az alsó szint erre remek lehetőséget ad.
A strand 2 km távolságra, vasútállomás 1,3 km távolságra.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_205

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fendle Zsuzsa

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Csopak


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Családi ház, Csopak, Füredi utca, 210nm, 202000000 Ft
    Csopak, Füredi utca
    Csopakon 210 nm es lakótérrel családi ház eladó. A 3 szintes házban külön külön szintenként kialakitott lakások vannak , mely befektetésre is igazán megfelelő, illetve két generáció közös lakhatására is alkalmas. Az udvar térkövezett illetve parkosit...
    • Eladó ház, Lakás - Csopak
    1 éve, 3 hónapja
    202 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fendle Zsuzsa

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Csopak