Dabason kis ház, kis rezsivel, nagy telekkel eladó!

22 000 000 Ft
Dabas Dabasiszőlők
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11139927
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 62
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dabas-Szőlőben eladó egy 1671m2-es telken álló, jelenleg is felújítás alatt lévő, 62m2-es családiház. 

Az ingatlan 2+fél hálószoba, előszoba, konyha+étkező, fürdőszoba helyiségekből áll. Összközműves, és fúrt kút is van, 7 csap kiállással. 

A beton alapon, nagyrészt vályogból épült házon a tető 9éve lett cserélve. Mivel a "gang" egy része beépítésre került, így a 2x16A-os villanyórát áthelyezték a jelenlegi szabályok szerint az épület külső falára. Ezzel egy időben a már felújított helyiségekben a teljes villanyvezetéket is áthúzatták. 

 

A gyerekszoba betonozás után parkettázva lett, a falak speciális klímaglettet kaptak a légáteresztés miatt, így nem penészesedik.

A konyha átalakítása elkezdődött, ide új vízcsövek kerültek, egy ajtót pedig megszűntettek, ezzel javítva a jobb elrendezést.

A fürdőszoba teljesen fel lett újítva, a villanyvezeték, a vízcsövek, szaniterek, kapcsolók, beton alapra járólap került, a falra új csempe, az esetleges vizesedést megakadályozva pedig alatta egy vízzáró réteggel lett lekenve. A két ablak itt is műanyagra lett cserélve, és felszereltek egy elektromos törölközőszárítót is. 

A melegvizet villanybojler adja, ami szintén felújításra került. 

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. 
Az ingatlan többi részének felújítása a következő tulajdonosra vár. 

Dabas-Szőlő a város csendesebb, nyugodtabb, falusiasabb része, annak minden előnyével, és hátrányával. Az ott élőktől szinte kivétel nélkül azt hallom, hogy semmi pénzért nem költöznének el innen, hiszen kocsival néhány perc alatt elérhető a város központi része, de az erdővel körülvett, természetközelséget élik meg a mindennapjaikban. 

 

A középkorban először 1264-ben tesz említést királyi adománylevél Dabasról. A név valószínűleg onnan  származik, hogy Dabas volt a királyi dobosok lakhelye. A mai város a területén korábban létezett négy falu (Gyón, Alsódabas, Felsődabas és Sári), illetve két, mára belterületté átalakult tanyacsoport (Dabasi Szőlők és Sáribesnyő) összevonásával jött létre. 

Alsódabashoz tartozott az Újhartyáni határ mentén Szőlő (megtalálható Szőlőtelep, vagy Alsódabasi-Szőlő néven is). Dabasi-Szőlők a 19. Század végén indult igazán fejlődésnek. 

Legfontosabb útvonala az 5-ös főút.

Fontos szerepet tölt be Dabas közúti közlekedésében az M5-ös autópálya is, amely ugyan a közigazgatási területét nem érinti, de viszonylag kis távolságban húzódik tőle, és a szomszédos Újhartyánban csomóponttal rendelkezik. 

A várost érintő autóbuszvonalak egyrészt Budapesttel és Kecskeméttel, másrészt a környező településekkel biztosítanak közlekedési kapcsolatokat. 

A hazai vasútvonalak közül Dabast a Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonal érinti, amelynek egy állomása (Dabas vasútállomás) és egy megállóhelye (Gyón megállóhely) van a város területén. Budapest és Lajosmizse felé járnak személyvonatok.

Dabas három városrészében (Dabas, Gyón, Sári) egy-egy önkormányzati-, Sáriban római katolikus általános iskola, 7óvoda, 3bölcsőde, és egy zeneiskola működik. A város két középiskolája a Táncsics Mihály Gimnázium, valamint a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola.

A város kulturális életének legfontosabb intézménye a Kossuth Művelődési Központ. A különböző településrészek kultúráját színesíti a Halász Móricz-kúria, a Sári Faluház, és a Dabasi-Szőlők Művelődési Ház. A város egy több mint 40 ezer kötetes könyvtárral is rendelkezik. 

 

Sinkóné Varga Klára 

06204321227

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Sinkóné Varga Klára

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dabas

Dabasiszőlők


Hasonló hirdetések

  • Eladó 98 m2-es ház Dabas
    Dabas
    Budapesttől 30 percre,Dabas-Gyónon megvételre kínálok egy szilárd burkolatú út mellett lévő 1112 m2 belterületi, bekerített, összközműves telken lévő 98 m2, családi házat. Az épület 60-as években épült. A ház vegyes falazattal épült,2 szoba,konyha,eb...
    • Eladó ház, Lakás - Dabas
    1 napja, 3 órája
    38 000 000 Ft
  • Eladó ház, Dabas
    Dabas
    Dabas nyugodt, gyönyörű családi házas régiójában, mégis pár percre a központtól eladóvá vált ez a minden családi igényt kielégitő modern stílusú ház. A ház előtt legalább 4 autó számára van kényelmes parkolási lehetőség, ugyanakkor egy tágas 2 autós ...
    • Eladó ház, Lakás - Dabas
    1 napja, 5 órája
    199 000 000 Ft
  • Eladó ház, Dabas
    Dabas
    MODERN – EXCLUZÍV – PRIVÁT KÚRIA MEDENCÉVEL, ÉS EGY KÜLÖNÁLLÓ HÁZZAL! Álomotthont keres? Panziót nyitna? Rendezvényeket szervezne? Irodaépületet keres? Magánklinikát nyitna? Kétgenerációs ingatlant keres? Dabason eladóvá vált egy kivételes adottságok...
    • Eladó ház, Lakás - Dabas
    1 napja, 5 órája
    360 000 000 Ft
  • Eladó 50 m2-es téglalakás Dabas, Falu Tamás utca
    Dabas, Falu Tamás utca
    Befektetők, költözni vágyók figyelem!Dabas központi részén eladó egy 3 emeletes társasház, 3. emeletén található 50 m2 alapterületű lakás, erkéllyel.A társasház téglából készült, tároló is tartozik az ingatlanhoz, illetve közös biciklitároló.Műanyag ...
    • Eladó ház, Lakás - Dabas
    1 napja, 5 órája
    38 000 000 Ft
  • Eladó ház Dabas
    Dabas
    Dabas kedvelt központi részén eladó egy saját külön kertel rendelkező 2007-ben épült acélvázas, könnyűszerkezetes 87 nm ikerház fél. Nappali és 2 hálószobával rendelkezik, viszont a fűtött garázs és a mögötte lévő jelenleg fedett tárolóként használt ...
    • Eladó ház, Lakás - Dabas
    1 napja, 6 órája
    75 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Sinkóné Varga Klára

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dabas

Dabasiszőlők