Ezt a hirdetést archiválták.

Dányban 4 szobás, jó állapotú családi ház eladó!

Dány
3 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Dány
    Dány
    Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Eladó Budapesttől 35 km-re Dányban egy 124,1 nm-es családi ház, amely 1181 nm-es telken helyezkedik el! 1970 körül épült téglából, nyilászárói cserélve lettek! Az ingatlanban kialakításra került 3 szoba, für...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 3 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Dány, 105nm, 34500000 Ft
    Dány
    Pest megye, Dány település legszebb részén, az üdülő és lakóparkban, a dányi tó partján épült, zártkerti besorolású 105 m2-es családi ház eladó! Helyett kapott benne egy szuterén rész, ahol egy nagy szoba, egy WC, zuhany és egy spejz található! Földs...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 3 órája
    34 500 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es családi ház Dány, Zrínyi utca
    Dány, Zrínyi utca
    Nyugalmat és Csendet Keresők Paradicsoma Vár Önre Dányban!Dányban egy kivételes lehetőséget kínálunk azoknak, akik szeretnék megtalálni az ideális helyet a természethez közel, és a nyugalomra vágynak. Ez a 2243 nm-es terület minden igényt kielégít, a...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 7 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó 140 m2-es családi ház Dány
    Dány
    Dány Családi házEladásra kínálok Dányban egy 135 négyzetméteres 4 szobás családi házat, melyhez egy rendezett , gyümölcsfákkal teli kert is tartozik!A ház remek választás nagyobb családok számára is hiszen szép tágas szobák tartoznak hozzá illetve eg...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 7 órája
    34 900 000 Ft
  • Eladó 92 m2-es családi ház Dány
    Dány
    Dány egyik kedvelt utcájában, 615 nm-es telken, 92 nm-es önálló családi ház eladó.A vegyes falazatú, világos, jó elosztású ingatlanhoz 24 nm-es fedett terasz és egy ipariárammal rendelkező melléképület tartozik. Az ingatlan belső felújítása során az ...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    2 napja, 7 órája
    39 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5351981
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 196
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó 196 nm-es, jó állapotú családi ház Pest megyében, Dány településen!

Az ingatlant 1987-ben építették B30-as téglából, majd 2013-ban felújításra került az alsó szint. Ezt belülről szigetelték is és ezzel egy időben teljesen új tetőszerkezetet (Bramac), csatornát és külső színezést kapott az épület.

Az alsó szint 95,4 nm. Itt található 1 hálószoba klímával, étkező, konyha, fürdőszoba, két kamra és egy 1 állásos garázs.

Az emelet 100 nm. Itt található 3 nagy méretű szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba és külön a wc.

A külső lépcső alatt kialakításra került egy 2 nm-es szerszám tároló. Az épület alatt egy 20 nm-es száraz pince és az udvaron több jó állapotú melléképület is található.

Mindkét szint külön bejárattal rendelkezi, így akár két generáció számára is tökéletese választás lehet.

Az ingatlan teljes közművel ellátott. Ipari áram is bevezetésre került. Fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható. Melegvizet mindkét fürdőszobában villanybojler biztosítja.

A telek 836 nm, szépen rendben tartott, gondozott. Termőföldje kiváló, így a vállalkozó szelleműek saját maguk termelhetik a zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket. Jelenleg is termő gyümölcsök: szilva, szőlő, málna, alma, körte, barack. Pihenésre az árnyékot nyújtó szaletli és a bográcsozó hely biztosít lehetőséget. Hőség esetén pedig a kerti zuhany nyújt felfrissülést.

A locsolás a kertben lévő két kútnak köszönhetően ingyenesen megoldható.

A több mint 4500 főt számláló község egy dinamikusan fejlődő település a gödöllői járásban. Az elmúlt években a középületek megújultak, az itt lakók számára új szabadtéri edzőterem, játszótér létesült, kibővült a piactér.

A településen működik bölcsőde, óvoda, általános iskola, teljes körű az orvosi ellátás (háziorvos, gyerekorvos, fogorvos).

Több szupermarket, kisbolt, dohánybolt található Dányban. Működik a településen pizzéria, kifőzde, művelődési ház és a helyi vendéglő, ami évente több bálnak, rendezvénynek biztosít helyszínt.

Gödöllőtől kb. 22 km-re délkeletre, Budapesttől kb. 35 km-re keletre fekszik.

Irodánk díjmentes, bankfüggetlen hitel tanácsadást biztosít minden olyan ügyfelünk és leendő ügyfelünk részére, aki jelzáloghitel, CSOK, Falusi CSOK stb. igénybevételét tervezi a vásárlása során. Tanácsadásunkat természetesen akkor is igénybe veheti, ha végül másik ingatlanra esik a választása!

Ha szeretné személyesen megtekinteni, vagy bármilyen további kérdés felmerült, akkor keressen bizalommal.

 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Dány

 
Elhelyezkedés
Dány