Eladó háromszintes, 2004-ben épült családi ház

79 900 000 Ft
Dány Kossuth utca Budapest határától 25 km-re.
23 órája, 52 perce
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7290871
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 310
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Budapest környéki, háromszintes, szintenként 90/110/110 m² alapterületű, 2004-ben részlegesen elkészült, napfényes családi ház eladó.
A földszint és a szuterén 2017-ben lett befejezve. A tetőtéri lakószint ugyanekkor lett felújítva. A tetőtérben egy légterű nappali-ebédlő (40 m²) és 22 m²-es álomkonyha, valamint két hálószoba (2 X 12 m²), fürdőszoba (9 m²), kamra, illetve gardrób található. A konyha új, egyedi tervezésű bútorral, illetve gépesítéssel (pultmagasságban elhelyezett elektromos sütővel és gáz főzőlappal) rendelkezik.
A főfalak anyaga: 38-as Porotherm tégla, 5 cm-es dryvit hőszigeteléssel. A szuterén falazata 38-as beton pincefalazó elemekből készült, műanyag vízszigetelő lemezekkel és tömör tégla szigeteléstartó fallal. A tetőfedés Tondach cserép. A tetőtér hőszigetelése 15 cm kőzetgyapot. A szuterénben az aljzatbeton két rétege közé 5 cm lépésálló EPS hőszigetelés került. A fűtés öt rétegű műanyagcsövei (védőburkolatban) a padlóban és a falakban vannak vezetve. A gázkazán kiválóan működő, háromcsöves rendszerű (az emeleti fürdőben is azonnal van meleg víz), Saunier Duval márkájú, melegvíz-tárolós állókazán. Mivel dupla kémény lett kiépítve, kandalló, vagy vegyes tüzelésű kazán üzemeltetése is lehetséges. A szintek között nyílászárók vannak beépítve, ezáltal minden szint egymástól függetlenül, igény szerint fűthető. Az egyedi gyártású, fa szerkezetű nyílászárókra négy éve alumínium redőnyök és mozgatható szúnyoghálók kerültek. Az épület áramellátása három fázisú (380 V).

Az elfogadott (lepecsételt és dátumozott) műszaki leírás, illetve az engedélyezési- és a gépészeti tervek - eredeti állapotukban - rendelkezésre állnak. Az épület vázrajza fel van tüntetve az ingatlan-nyilvántartási térképen.

A 110 m²-es földszinti területeten a tulajdonosok - nyugdíjba vonulásuk előtt - webáruházat működtettek, így kiválóan alkalmas vállalkozásra, illetve további lakószintté is átalakítható.
A központi fűtésű, mindenütt ablakos, 110 m²-es szuterénben garázs, műhely, raktár, kazánház, előtér, fürdő és WC helyiségek vannak. A szuterénben könnyen kialakítható szauna és jakuzzi, illetve szinte kívánkozik a felső kertbe egy impozáns fürdőmedence.

Az épület szabadon álló, széles betonjárdán körbejárható. Fő tájolása dél-délkeleti.
A hálószobákból azonban lenyűgöző kilátás nyílik az Északi-középhegységre.
Parkosított, kiszintezett, sík talajú kert (saroktelek). Csendes, nyugodt, környezeti ártalmaktól mentes, tehetős emberek által lakott környék, megbízható, barátságos szomszédokkal. A saroktelek mindkét oldalát aszfaltozott út határolja. A garázsbejáró utcaszint feletti.
A település a Gödöllői-dombság arculatát tükrözi, külterületén tiszta, rendezett horgásztó található.
Budapest (Rákoscsaba) határa 25 km. Gödöllő 22 km.

További képekért és egyéb információkért küldjön üzenetet!

Ingatlanközvetítők segítségét nem igénylem!

Kapcsolat a hirdetővel
  • László

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dány

Kossuth utca
Budapest határától 25 km-re.


Hasonló hirdetések

  • Eladó - Családi ház - Kossuth utca
    Dány, Kossuth utca
    Eladó családi ház, kerti tóval, borospincével! Eladásra kínálok Dány csendes aszfaltozott utcájában egy 1562nm-es telken, épült 135nm lakóterületű, 4 plusz 1 félszobás, vegyes falazatú, körbejárható családi házat, fedett terasszal, 24nm-es melléképül...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    1 napja, 10 órája
    55 800 000 Ft
  • Dány-Szentkirályban dupla konfortos családi ház
    Dány
    Megvételre kínálunk Dány-Szentkirályban - Isaszegtől 9 percre autóval - egy tágas, világos, duplakomfortos családi házat. Az ingatlant 1994-ben építették 30-as téglából. Jelenlegi tulajdonosa a vásárlást követően az elmult 1 évben teljeskörűen felújí...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    1 napja, 12 órája
    58 500 000 Ft
  • Szuterénes tégla ház eladó
    Dány
    A Dányi tó mellett egy összkomfortos, tetőtérbeépített szuterénes tégla ház eladó. Az ingatlan 2022-ben felújításon esett át melyben a szigetelés és a fűtés lett korszerűsítve. A hátsó kert parkosított örökzöldekkel gyümölcsfákkal és tökéletes rálátá...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    1 napja, 12 órája
    33 900 000 Ft
  • Két generációs családi ház!
    Dány
    Eladó Dányban, egy idén teljeskörűen felújított, két generációs családi ház! Csendes, rendezett utcában helyezkedik el, 1039 nm-es telken fekszik, ez a vegyes falazatú családi ház. Itt csak a falak álltak még tavaly :) Minden fel lett újítva, csatorn...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    1 napja, 12 órája
    49 900 000 Ft
  • Páratlan természeti adottságokkal rendelkező családi ház
    Dány
    Páratlan természeti adottságokkal rendelkező, bővíthető családi ház a nyugalom szigetén! Ingatlan adatok: - Isaszeg és Dány között, mindössze 15 km-re a nullás körgyűrűtől található ez az igényesen megtervezett és berendezett, külterületi családi ház...
    • Eladó ház, Lakás - Dány
    1 napja, 12 órája
    299 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • László

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dány

Kossuth utca
Budapest határától 25 km-re.