Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 188 m2-es családi ház Debrecen, Alsó-józsa

99 000 000 Ft
Debrecen Alsó-józsa
8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10936240
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 188
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Debrecen, Alsó-Józsa központjában Családi ház Eladó!

Ez az Alsó-Józsa központjában található,
tetszetős, 225 nm-es családi ház tökéletes választás,
Nagy családot Tervezők és már Nagy családosok számára is!

A központi elhelyezkedésű, mégis csendes utcában elhelyezkedő Házhoz tartozik egy 551 nm-es telek, amit gyümölcsfák (eper, füge, alma) és örökzöldek tesznek még vonzóbbá. A hozzá tartozó 22 nm-es kerti medencével ez a hely, garantáltan hosszú, szórakoztató nyári napokat kínál mindenkinek a Családban.

A ház szigetelt, téglafalazatú és rendkívül jó állapotban van, figyelmet szentelve a környezettudatosságnak, napelem rendszerrel van ellátva.
Az alaprajzi elrendezés tágas, világos tereket kínál, beleértve a nappalit, étkezőt és konyhát, 5 szobát, fürdőszobákat, egy fedett teraszt erkéllyel, tetőteraszt, kétállásos garázst, valamint egy konditermet, mely egyben hőközpontként is funkcionál, és egyéb helyiségeket is biztosít.

Az 18,9 nm-es fedett terasz közvetlenül kapcsolódik a kerthez, így nagyszerű helyszínt biztosít kültéri étkezésekhez, vagy pihenéshez, míg a 26,2 nm-es tetőterasz egy emeleti szobához csatlakozik, amely ideális hely a csendes, magánéleti pillanatokhoz, vagy épp a szabadtéri szórakozáshoz.

Komfortos hőérzetünkről, jó hatásfokú hűtő-fűtő klímák mellett gázzal és gáz nélkül is működtethető, puffertartállyal optimalizált fűtési rendszer gondoskodik. A melegvíz ellátás kedvezményes tarifával elektromosan, vagy akár gázzal is biztosítható.

A visszatáplálásra jogosultsággal rendelkező Napelem rendszernek és a ház kitűnő Szigetelésének, valamint a fokozott hővédelmi igényeket kielégítő Nyílászáróknak köszönhetően, az Ingatlan Energiamérlege határozottan Családbarát!

Az ingatlan kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a közelben óvoda, iskola, két buszmegálló is, boltok néhány percnyi sétára, vasúti megálló, elérhető közelségben a Józsapark (Bevásárló és Szolgáltató Központ) és maga a Nagyerdő is...

Összegzésképpen, ez a csodálatos ház, sokrétű élhetőséget kínál, és tökéletes azok számára, akik tágas, természetközeli Otthont keresnek saját maguk és gyermekeik számára.

Amennyiben vételi szándékának megerősítéséhez további információra van szüksége és szeretné megtekinteni az ingatlant kérem, hívjon bizalommal!
Referenciaszám: M247354

CSOK és Babaváró ügyintézés, valamint Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban! Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk.
Képek és adatok csak Informális, Tájékoztatási jelleggel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balogh Imre

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Debrecen

Alsó-józsa


Hasonló hirdetések

  • BELVÁROS SZÍVÉBEN, FÓRUMTÓL 2 percre barátságos, napfényes lakás eladó, befektetésnek is kiváló.
    Debrecen
    BELVÁROS SZÍVÉBEN, FÓRUMTÓL 2 percre eladó K-NY tájolású napfényes, két utcára néző, ELŐL BELVÁROS, HÁTUL PARK, BARÁTSÁGOS hangulatú, KELLEMES elrendezésű lakás, kiváló szellőzésű, mértfűtéses, hőszigetelt, tehermentes, alapállapotú, egyéni ízlés és ...
    • Eladó ház, Lakás - Debrecen
    31 perce
    36 500 000 Ft
  • Ingatlanértékesítés Debrecen és vonzáskörzetében kiemelten, Ebes,Hajdúszoboszló, Balmazújváros!
    Debrecen, Ingatlanértékesítés
    Kis Tiborné vagyok, ingatlanértékesítéssel foglalkozom Debrecen és vonzáskörzetében kiemelten, Ebes, Hajdúszoboszló, Balmazújváros települések területén. Lehet, hogy most egyelőre csak önállóan szeretne foglalkozni az ingatlana eladásával, de bizonyá...
    • Eladó ház, Lakás - Debrecen
    18 órája, 32 perce
    1 Ft
  • Lentelepen eladó amerikai típusú családi ház!
    Debrecen, Lencz telep, Gesztenye lakóparkban eladó amerikai típusú csal
    Debrecen, Lenctelep kertvárosi övezetében a Phol Ferenc utca közelében amerikai típusú 467nm-es telken lévő családi ház eladó. Az ingatlan tágas belső terekkel, nagy nappalival + 3 félszobával és teljesen felszerelt (gépesített) amerikai konyhával, k...
    • Eladó ház, Lakás - Debrecen
    18 órája, 32 perce
    78 700 000 Ft
  • Debrecen (Nyulas), Egyetem közeli, hőszigetelt, 55m2, 2 szoba, nappali
    Debrecen, Nyulas, Hollós utca
    Debrecen (Nyulas), Egyetem közeli, hőszigetelt, 55m2, 2 szoba, nappali AZ ÁR IRÁNYÁR! Ingatlanközvetítők kérem csak konkrét ajánlattal keressenek! A lakás paraméterei: - 2008 -ban épült, de 2013-tól lakott - 12 lakásos társasház 2. emeleti (nem zárós...
    • Eladó ház, Lakás - Debrecen
    21 órája, 59 perce
    58 000 000 Ft
  • Debrecen Nagyerdőn eladó önálló családi ház.
    Debrecen
    Debrecen Nagyerdőn eladó önálló családi ház. Az ingatlan 8 éve teljeskörű felújításon esett át / villany és gáz vezetékek teljes cseréje, szigetelés, belső felújítás/. Nappali+4 hálószobás családi ház, tágas körbenapozott terekkel. Jellemzői: - falaz...
    • Eladó ház, Lakás - Debrecen
    1 napja, 4 órája
    248 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balogh Imre

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Debrecen

Alsó-józsa