Eladó családi ház a csendes Deszk központjában, mindössze 10 km-re Szegedtől!

105 000 000 Ft
Deszk
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12389668
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 190
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Járja körbe eme impozáns otthont:  https://minden3d.com/panoramak/top3ingatlan/1253/tour.html

 

Az 1992-ben épült, masszív tégla szerkezetű ingatlan egy 1230 m2-es telken áll, így bőséges tér és lehetőség várja az új lakókat. A 190 m2-es, két szintes ház kiváló elrendezéssel rendelkezik, összesen 5 szobával, valamint tágas nappalival.

 

Elrendezését tekintve

 

Földszint:

szélfogó

2 hálószoba

a család központi helyét képezhető nappali

modern és praktikus konyha étkezőrésszel és spájzzal

épített tusolóval és káddal rendelkező fürdőszoba

illemhely

terasz

 

Emelet:

3 hálószoba

fürdőszoba

padlástér

 

 

Finanszírozás

 Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki

A műszaki részek teljesen naprakészek, ugyanis 3 éve teljes felújításon esett át, ami magába foglalja a teljes villanyhálózat, vízvezetékek, csatorna, fűtésrendszer korszerűsítését, továbbá aljzat és födémszigetelés, valamint nyílászáró csere. Az esztétikai kialakítás 80%-ban elkészült, az emelet vár befejezésre, így új tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthatja azt.

Az otthon melegét egy garanciás kondenzációs gázkazán biztosítja, ami az alsó szinten padlófűtéssel, az emeleten pedig új radiátorokkal adja le a meleget. Az energiatakarékos rendszerrel a fenntartási költségek minimalizálhatók.

Az ingatlanhoz tartozik több tároló helység is, mint például a 2 kocsi beállására alkalmas fedett garázs, műhelynek is használható melléképület, valamint pince.

Elektromos kapu teszi teljessé a kényelmet és biztonságot.

A vételár részét képezi 130 m2  Pilis „BARNA MIX” térkő és 60 szegélykő.

 

Környék

Szinte egy karnyújtásnyira megtalálható az óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, posta, játszótér, sportpálya, boltok és minden egyéb szolgáltatás, ami a hétköznapi élethez szükséges lehet.

 

Közlekedés

Autóval a belváros 20 perc alatt megközelíthető, de a tömegközlekedéssel csúcsforgalomban is csak maximum 30 perc. Távolsági buszok hétköznap reggelente negyed óránként, utána fél óránként visznek el úti célunkhoz.

 

Ajánljuk

Ez a kiválóan karbantartott és modernizált otthon ideális választás azoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki nyugalmat, de ugyanakkor könnyen megközelíthető helyen szeretnének élni kisebb vagy nagyobb családjukkal.

Nem utolsó sorban elhelyezkedését figyelembe véve tökéletes vállalkozás székhelyének is.

Ha ez a bámulatos ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Koszó Szabina

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Deszk


Hasonló hirdetések

  • Ez nem felújítandó! Ez befejezendő!
    Deszk
    Ez a deszki ház nem felújítandó. Ez befejezendő, melyhez még a szükséges anyagokat is megkapod. Nézzük, mire is gondolok! Deszk központi részén adott egy tégla építésű ház, melyet a jelenlegi tulajdonosok kreatívan, korszerűen újraálmodtak, majd megk...
    • Eladó ház, Lakás - Deszk
    2 napja, 23 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó nagy családi ház Deszken!
    Deszk
    Deszk központjában eladó 127nm-es, négy szobás, nagy konyha-étkezős (23.7nm), vegyes építésű családi ház 2745nm-es telken. A ház jellemzői: -Központi fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik, radiátorokkal -Villanyhálózata részben kicserélve -Homlokz...
    • Eladó ház, Lakás - Deszk
    2 napja, 23 órája
    38 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Deszk,  Nincs megadva, Táncsics Mihály utca, 78nm, 39900000 Ft
    Deszk, Nincs megadva, Táncsics Mihály utca
    Ahol a gyerekek még az utcán játszanak... Szegedtől 10 perc távolságra lévő Deszken kínálom megvásárlásra ezt a klasszikus 1970.-es években épült családiházat. Az ingatlan a falu központi részén csendes utcában található. A telek 1469 m2, sarok elhel...
    • Eladó ház, Lakás - Deszk
    5 napja, 8 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó Deszken egy 175m2-es 6 szobás családi ház
    Deszk
    Eladásra kínálok Deszken, egy saroktelken elhelyezkedő 2 szintes családi házat.   Elosztását tekintve az alsó szinten 3 hálószoba, nappali, fürdőszoba és külön illemhely, konyha, spájz és innen jutunk ki egy 26m2-es helyiségbe, ami tökéletes lehet ga...
    • Eladó ház, Lakás - Deszk
    1 hete, 5 napja
    63 000 000 Ft
  • Eladó Szeged mellett, Deszken egy kiválóan karbantartott 4+2 szobás, 2 szintes családi ház.
    Deszk
    SZEGEDI 2 SZOBÁS LAKÁS BESZÁMÍTÁSA LEHETSÉGES!   Az ingatlan 1994-ben épült "Kőrös 36"-os téglából, bruttó 155nm, mely egy 924nm-es telken fekszik. Elosztását tekintve a földszinten (77,54nm) fedett terasz, előszoba, 2 hálószoba, étkező-nappali, spáj...
    • Eladó ház, Lakás - Deszk
    2 hete, 3 napja
    78 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Koszó Szabina

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Deszk