Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Domaszéken , modern , alföldi ,provance-i stílusú kúria eladó!

99 500 000 Ft
Domaszék
5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11624529
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 220
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Domaszéken , modern , alföldi ,provance-i stílusú kúria eladó.
Minden családi ház belső szépsége a jó arányokon és a harmónián múlik , azontúl a klasszikus elegancia , az időtálló minőség és szépérzék sugárzik a ház minden gondosan megtervezett szegletéből, az melegséget és otthonosságot áraszt .
Ez a domaszéki impozáns , provance-i stílusú kúria egy igazi kuriózum .
Mitől is lesz egy kúria provence-i hangulatú, stílusú : visszafogott , letisztult harmónia , a modern és a rusztikus hangulat keveredése jellemző , a "durva "felületek is megadják az alap hangulatot , lásd : téglafal , kőburkolatok , fa gerendák nagyon természetes hatást nyújtanak . Ugyanakkor nagyon fontos a teraszok szerepe ahol összegyűlhet a család ,barátok , akár az év bármely napján egyaránt.
Akkor következzen a Tanya komplexum bemutatása , hogy mitől is különleges ez a XXI. századi modern kúria , alapadatok :
- a tanya alapterülete 3525,35 m2
-lakóépület : 220m2+ teraszok
-főépület elrendezése: /lásd alaprajz / teljes mértékben felújított , egyedileg átalakított , L alakú épület , amely központi része az étkező-konyha , terasszal , amelyet egybenyitottak a nappalival és közvetlen kapcsolata van a télikerttel . Ami igazán lenyűgöző az az , hogy az épület felújításakor megnyitották a nappali és a konyha padlásterét és így alakult ki ez az egyedi , impozáns miliő, 5,20 m-es belmagassággal !
Az L alakú épület másik belső kétszintes részében alakították ki a hálószobákat , a földszinten 2 szoba az egyik saját terasszal is rendelkezik és a tetőtér beépítésében , szintén a kertre panorámás, saját fürdőszobás és teraszos hálószoba .A földszinten is , ki van alakítva természetesen fürdőszoba és + az alföldi hangulatot idéző búbos kemence és a nappaliban a cserépkályha is , modern konyha és a hagyományos sparhelt.
Mitől is modern , ez elmúlt években történt , teljes körű korszerűsítések , modernizálások :
_ teljes főépület alapjának megerősítése , új aljzatbeton , szigetelés , padlófűtés , teljesen megújult villamos hálózat , 3x 32 A , napelem 10kW ,elektromos kazán Bosch , hőszigetelt faablakok , új beltéri és bejárati ajtók , új vízvezeték , új fürdőszobák , új burkolatok , természetesen új tetőszerkezet ,
új cserépkályha , új búbos kemence , ki van alakítva , az elektromos kazán mellett a vegyes tüzelésű kazán helye is , télikert toló ajtókkal / még nincs beüvegezve /és az egész földszinti részben egységesen új vinyl padlóburkolat van , az emeleti szobában minőségi padlószőnyeg.
Igazából a lényegi felújítások elkészültek , a továbbiak , szerencsésen az egyedi igényekhez formálhatóak.

A tanya komplexum melléképülete 1.:
Az épületben ki van alakítva egy fürdőszoba , tusolóval , sarokkáddal és szauna beszerelési lehetőséggel , ugyanakkor itt van a nyári konyha , takarmánytároló és egy igazi Grill terasz / GANG , beépített sparherttal , akár 20 -30 fős társasság részére is kényelmes helyet biztosít , az épület másik oldalán van kialakítva a garázs , műhely és .a karámok , ólak , saját kifutóval , területtel.
És elérkeztünk az igazi egyediséghez : üveg pavilon : ahol nap , mint nap egy exkluzív környezetben élvezhetjük az "ÉNIDŐ", relax élményét saját otthonunkban, akár éjjel- nappal !
Terület:
A jelenlegi ár tartalmazza : 3525 m2- es terület és épületek árát .
Ugyanakkor , ha valaki nagyobb föld területet szeretne , mint a vázlat rajzon is látszik , meg tudja vásárolni a tanyát körbeölelő szántót is , amely 18595m2-es terület .
Ezenkívül közvetlen ezen területek mellett fekvő , külön HRSZ-n lévő területek is :
12787m2 , 4035m2 , 9238m2 és 13419 m2
az-az összesen + 58046,04 m2 földbirtokosa is lehet ! Az ár külön megegyezés tárgyát képezi a tulajdonossal !
Mint láthatják ez tényleg egy kuriózum , nagy lehetőségekkel , akár saját hacienda kialakítására és egyedi igények szerint , meg tudja határozni a körülötte kialakítható bírtok nagyságát is .
Egy biztos , az alap birtok , a maga 3525, 53 négyzetméterével is , már szomszédmentes ! ugyanakkor kiváló elhelyezkedésű , Szeged Belváros csak 10 km , autópálya 3km és a fő út mindösszesen kb 100 méter a kúria bejáratától.
Igazán lenyűgöző hangulatú , modern, exkluzív alföldi kúria csak Önre vár !

Nagyszerű ajánlat , ha szeretne természetközeli , szomszéd mentes övezetben élni , de esetleg még is , akár lovakat és más állatokat is tartani vagy csak élni a természet lágy ölén , de nem mellőzve a megszokott elegáns életkörülményeket !

Jöjjön el , nézze meg , tegyen ajánlatot !
Hívjon bizalommal , akár hétvégén is !

Kapcsolat a hirdetővel
  • Filó Judit

  • 0670341-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Domaszék


Hasonló hirdetések

  • Domaszéki ingatlan - lakhatásra, ipari célra, nyaralónak
    Domaszék
    Domaszéken eladó 1737 nm-es telken lakható 47nm-es épület és egy 45 nm-es gazdasági épület. Az ingatlanok a telek közepén helyezkednek el, azáltal a telek további ingatlan beépítésére alkalmas. Alkalmas: gazdálkodásra, ipari célra, irodának, lakhatás...
    • Eladó ház, Lakás - Domaszék
    2 napja, 19 órája
    18 500 000 Ft
  • Eladó 140 m2-es családi ház Domaszék
    Domaszék
    Nagy családosok számára ideális, 140 négyzetméteres, két szintes, 4-5 szobás, családi ház vált eladóvá Domaszék központi részén! A ház főépülete 1990-ben épült, magasított beton alapra. A telek mérete 1357 négyzetmétert tesz ki. A 2000-s évek elején ...
    • Eladó ház, Lakás - Domaszék
    2 hete, 2 napja
    64 900 000 Ft
  • Eladó ház, Domaszék
    Domaszék, Madách utca
    Az általam kínált családi ház Domaszék központi részén található, és ideális választás lehet nagy családok számára. Néhány fontos részlet az ingatlanról: Az épület 1990-ben épült magasított beton alapra. A telek mérete 1357 négyzetméter. A házban öss...
    • Eladó ház, Lakás - Domaszék
    1 hónapja
    64 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Domaszéken családi ház eladó
    Domaszék
    Eladó családi ház Domaszéken, mely 1299 m²- es telken épült 1985-ben. A családi ház 98 m²-es, kialakításában található 1 nappali ,3 hálószoba, 1 fürdőszoba, 2 wc, konyha. Az épület 1985-ben épült, első tulajdonostól eladó / minden dokumentáció rendel...
    • Eladó ház, Lakás - Domaszék
    7 hónapja, 1 hete
    49 800 000 Ft
  • Régen frissült
    Domszéki mezőgazdsági terület lakott környezetben eladó
    Domaszék
    Domaszéken kínálok megvásárlásra kettő egymás mellett lévő gyümölcsös besorolású ingatlant, a terület nagysága együtt 6014 négyzetméter. A kettő ingatlan teljesen egyforma a földhivatal tulajdoni lapján, 3007 négyzetméter területtel, gyümölcsös besor...
    • Eladó ház, Lakás - Domaszék
    7 hónapja, 1 hete
    11 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Filó Judit

  • 0670341-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Domaszék