Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 35 m2-es téglalakás Dombóvár

Dombóvár
1 hónapja, 2 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó 35 m2-es téglalakás Dombóvár, Szabadság utca
    Dombóvár, Szabadság utca
    Eladó!Dombóvár belvárosában eladásra kínálok egy csendes környezetben lévő alagsori lakást. A kis lakás teljes felújításon áteset az évek során. A szoba laminált padlózva, az étkező új járólapot kapott. A bejárat új műanyag biztonsági ajtó lett beépí...
    • Eladó ház, Lakás - Dombóvár
    2 hónapja, 3 hete
    7 800 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12187736
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 35
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÁLÓ BEFEKTETÉS A VÁROSKÖZPONT KÖZELÉBENEladó egy teljeskörűen felújított téglaépítésű lakás Dombóváron, a városközpont közelében. A 35 m²-es, udvarra néző otthon mindazokat a modern kényelmi elemeket kínálja, amelyekre csak szüksége lehet: új műanyag nyílászárók, újonnan lefektetett víz- és villanyvezetékek, valamint egy modern fürdőszoba. Kályha fűtés biztosítja a meleget a hideg hónapokban, melyet a felújított tető és az udvar felőli részen elvégzett hőszigetelés is még hatékonyabbá tesz..  Az ingatlan fényviszonyai kiválóak. A lakás nemcsak egy kellemes otthon lehet, hanem kiváló befektetési lehetőségként is szolgál azok számára, akik a jövőbeni értéknövekedésben gondolkodnak. A fekvése, a környezet és a teljes körű felújítás eredményeként ez a házrész  minden szempontból ideális választás.

A hely szellemiségét a városközpont közelsége és a környéken fellelhető infrastruktúra teszi igazán vonzóvá. Óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, valamint orvosi rendelő található a közelben, biztosítva ezzel a mindennapi élet könnyű és zavartalan működését.Dombóvár a központi elhelyezkedése miatt kiváló helyszín mindazok számára, akik a nyüzsgő városi életet kedvelik, ugyanakkor értékelik a csendesebb, nyugodtabb környezetet és a természet közelségét. A város gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, így nemcsak lakóhelyként, hanem turisztikai célpontként is vonzó. A környék számos kirándulási és szabadidős tevékenységre kínál lehetőséget, így a természet és a városi élet szerelmesei egyaránt megtalálják számításaikat. Fedezze fel Dombóvár varázsát ebben a teljes körűen felújított lakásban, amely az Ön új otthona lehet.Az ingatlan per és teher mentes! Azonnal birtokba vehető!


vízórás

Elhelyezkedés
Dombóvár

 
Elhelyezkedés
Dombóvár