Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 138 nm-es Családi ház Dömsöd

42 000 000 Ft
Dömsöd
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10178814
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 138
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
DÖMSÖD KÖZPONTJÁTÓL 5 PERCRE ELADÓ CSALÁDI HÁZ !!!

Dömsöd egy 860m2 telekkel rendelkező, 2022-ben részben FELÚJÍTOTT, összesen: 134m2-es alapterületű, EGYSZINTES, NAPPALI + 2 NAGYMÉRETŰ hálószobával + KÜLÖN KONYHA- ÉTKEZŐVEL és PINCE rendelkező, 1978-ban épült, 45cm-es külső TÉGLA falazatú családi ház eladó! Az ingatlan TEHERMENTES ÉS A KIFIZETÉST KÖVETŐEN, AZONNAL BIRTOKBAVEHETŐ!
A beton alapra téglából épült, igény szerint befejezhető ház, mely BETON FÖDÉMMEL épült, tetőszerkezet cseréppel fedett.

2022-ben komoly felújításokon esett át, mint például nyílászárók cseréje, impozáns fa több ponton zárható új bejárati ajtó behelyezése, 5cm-es dryvit szigetelés mely modern homlokzati színezést is kapott. A külső terasz (előszoba) mely szintén a felújítás közben le lett fedve, feldobja a ház külső képét valamint nagyban növeli a ház lakható részét.

Elosztása:
A házba a kapu és hátsó kert felől is beléphetünk az előszobába (18 m2), amelynek padlózata kerámia járólap. (Az ingatlan többi részén ajzat beton van, mely burkolásra vár.) Innen lépünk a széles közlekedőbe (15 m2) ahonnan minkét irányból balra és jobbra nyílnak a szobák (20m2, 20m2,14,5m2) a konyha-étkező (17,3m2), melyből egy ablakos kamra helyiség (2,7m2) is kialakításra került, majd a közlekedő végén található a külön wc (1m2) és az ablakos fürdőszoba (6m2) zárja.
A legkisebb szobából, mely 14,5m2 nyílik egy kényelmes méretű ablakkal rendelkező gardróbnak (5,5m2).

A már említett beton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető, így igény esetén a jelenlegi nettó 138 m2 igény esetén tovább bővíthető.

Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, úgy hogy a gázcsonk telken belül megtalálható. A jelenlegi rezsiköltségek mellett javasolt az ingatan fűtését klímákkal, elektromos radiátorokkal vagy hőszivattyú megoldani. A házban lévő víz és villany vezetékek cseréje már az új tulajdonosra vár.

Főbb jellemzők:
- Vezetékes víz
- Elektromos áram (230 V)
- Szennyvízcsatorna
- Vezetékes gáz telken belül
- Ablakok: a szobákban már műanyag/duplaüveges
- Tető: cserépfedés
- Fúrt kút
- Belmagasság: 2,7 m
- Külső hőszigetelés 5cm-es dryvit

A házhoz tartozó megmaradt zöld terület lehetőséget nyújt garázs, kerti tároló valamint igény szerint több más minden megvalósítására melyek az új tulaj örömét és kényelmét szolgálják!
Az udvaron kerti csap van melyből a frissen vetett fű és kerti virágok gondozása megoldható. A 860 m2-es telek, amely eredetileg 1666 m2, a hivatalos kettéválasztása jelenleg is folyamatban van. Az ingatlan vételára a 860 m2-t tartalmazza, de természetesen van lehetőség a telek másik felét is megvásárolni, igény esetén miután az egy másik utcáról is elérhető és még egy családi ház építésre alkalmas.

A ház belső udvara felöl a elérhető egy 18 m2 alapterületű pince, mely tárolásra alkalmas.
1 perces autóúttal vagy 10 perc sétányával elérhető Dömsöd központja,de gyalogos távolságra elérhető: óvodák, általános iskolák, posta, buszmegállók, közértek, vendéglátó ipari egységek, dohányboltok, piac, hivatalok, háziorvos, gyógyszertár, templomok, művelődési ház is.

Mivel Dömsöd a Soroksári Duna-ág mellett fekszik, ezért egy kellemes sétával, vagy rövid kerékpározással a vízpart is könnyedén elérhető.

AZ ÁR IRÁNYÁR!

További bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is, ha nem tudom fogadni hívását, visszahívom.

Cégünk ingyenes hitel ügyintézést biztosít a megvásárláshoz.


Hivatkozási szám: 107003277

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tassi Róbert

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dömsöd


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Dömsöd
    Dömsöd
    Eladó Dömsöd, központi mégis csendes utcájában egy felújított, vegyes falazatú, 150nm-es, tornácos családi ház garázzsal! A hatalmas 2331 nm-es udvarról egy kellemes, napsütéses tornácon keresztül lépünk be a ház középpontjába, a nappaliba, innen egy...
    • Eladó ház, Lakás - Dömsöd
    1 napja, 11 órája
    56 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Dömsöd
    Dömsöd
    Álmodja meg Duna menti vállalkozását, jövőjét, otthonát egy helyen!Dömsödön eladó étterem, panzió, söröző, horgásztanya, aparmanház és adottságai miatt, akár saját otthona is lehet egyben. Lakjon a vállalkozásától tényleg karnyújtásnyira, vagy fogadj...
    • Eladó ház, Lakás - Dömsöd
    1 napja, 12 órája
    45 900 000 Ft
  • Eladó 155 m2-es családi ház Dömsöd
    Dömsöd
    Eladó Dömsöd központi részének csendes utcájában egy 155 m²-es két lakásból álló családi ház. Az ingatlan csendes, aszfaltozott utcában található két percre a központtól. Az épület a 60-as években épült B50 es téglából, 35 m²-es pincével. Az első épü...
    • Eladó ház, Lakás - Dömsöd
    1 napja, 20 órája
    46 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Dömsöd
    Dömsöd
    KÉTGENERÁCIÓS HÁZ HATALMAS TEREKKEL DÖMSÖDÖN ELADÓ! Dömsödön eladő egy 233 m2 hasznos alapterületű 3 szintes szigetelt családiház 1167 m2 összközműves, belterületi telken, mely hamarosan CSOK PLUSZ-ra is alkalmas lesz, valamint AZ INGATLANRA IGÉNYBE ...
    • Eladó ház, Lakás - Dömsöd
    2 napja, 12 órája
    89 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Dömsöd, 112nm, 57000000 Ft
    Dömsöd
    Dömsödön kínálunk eladásra egy 2 szintes, 4 szobás családi házat. Jellemzői: - 2000 es évben épült, téglából -szigeteléssel rendelkezik -műanyag nyílászárók Fűtése: vegyestüzelésű, és gázkazán, mely a földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorokra ...
    • Eladó ház, Lakás - Dömsöd
    2 napja, 13 órája
    57 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tassi Róbert

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dömsöd