Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 120 nm-es Felújított Sorház Dunaharaszti

86 900 000 Ft
Dunaharaszti
1 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9001495
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 120
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Igényes családi otthon rengeteg lehetőséggel!

Dunaharaszti legkedveltebb részén eladó, a Bezerédi lakóparkban 2006-ban épült 120 nm-es, két szintes, szélső, saroktelken álló sorházi lakás, mely remek állapotú, részben felújított.

A ház előtt 5 autó számára murvás parkoló lett kialakítva, valamint telken belül 2 autó számára van parkolási lehetőség. Fedett kocsibeálló alapja már le lett betonozva. Kamerás kaputelefon, elektromos ajtónyitó található a kapun.

A telek teljesen körbekerített, két termő füge, egy cseresznye, egy barack és egy árnyat adó diófa található a kertben, mely fúrt kúttal öntözhető.
A kert hátsó részén egy műfüves terület van, mely 366 cm átmérőjű medence számára lett leterítve, amit a kristálytiszta kútvízzel lehet feltölteni.
Valamint egy tárolónak lebetonozott kb 8 nm-es alap 2021 nyarán lett előkészítve. A fedett teraszon jelenleg is található egy zárható tároló.

Elöl beépítésre került egy kb 1,5 nm előszoba, amin keresztül bejuthatunk a házba.
Jobb kéz felől egy 2019-ben felújított zuhanyzós WC, bal kéz felől egy 18 nm-es galériázható szoba lett kialakítva teraszajtóval, valamint itt egy hűtő-fűtő klíma szolgáltatja a megfelelő hőmérsékletet. Ezt a helyiséget fontos, hogy külön ki lehet adni orvosnak, gyógytornásznak is mivel ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik! Le lehet választani a ház másik részét, külön bejárat már ki lett alakítva. (De akár pedikűrösnek, masszőrnek, tetoválónak is stb… kiadható.)

Tovább haladva beérünk a nappaliba, mely 2017-ben lett felújítva, itt is található egy hűtő - fűtő klíma(1éves). Ugyanekkor jobb kéz felől egy WC lett kialakítva, bal kéz felől egy lépcső alatti jó méretű tároló, tovább haladva egy 30 nm-es szoba-itt is található egy hűtő - fűtő klíma-, melyen keresztül kijuthatunk a fedett teraszra egy kívülről is zárható teraszajtón keresztül.

A nappaliból nyílik az üvegajtóval elválasztott lépcső, ez fűtés szempontjából kedvező, a meleg nem áramlik fel akadálytalanul.

A lenti nappali, illetve fent két hálószoba délről és nyugatról szinte egész nap napfényárban fürdik.
Az egyik hálószoba 12, a másik 9 nm.
A harmadik szoba 2020-ban konyhává lett alakítva, így a főzéssel járó kellemetlen illatok nem járják át az egész lakást, de ez bármikor visszaalakítható az új tulajdonos ízlésének megfelelően.

Fent található még egy sarokkádas nagy fürdőszoba. Itt helyezkedik el a 2021-ben beüzemelt gázcirkó, bojler és törölközőszárító.
A közlekedőben még egy hűtő - fűtő klíma berendezés kapott helyet, itt lehet lenyitni a padlásfeljárót, mely tágas rakodási térrel rendelkezik.

Minden ablakon rovarháló, redőny található.

A szobákban mozgásérzékelős, az ajtókon nyitásérzékelős riasztórendszer van beszerelve.

Óvoda, pizzéria-étterem, pékség, kisbolt, piac pár perc sétával elérhető. Iskola autóval maximum 5 perc, HÉV-vel, vonattal , busszal, illetve autóval kb. negyed óra alatt be lehet jutni Budapestre.

Jöjjön el, tekintse meg ezt a páratlan ingatlant! Alakítsa vissza könnyedén családi háznak (így még egy hatalmas szobával bővül a lakás és plusz egy zuhanyzós wc-vel), vagy adja ki, használja az üzleti lehetőséget, amit az ingatlan nyújt!

Lakótér jelenleg nappali, konyha, két fürdő és három hálószoba (plusz terasz, tároló, padlás). Az üzlettér előszoba, folyosó, zuhanyzós wc, és egy hatalmas szoba, mely akár galériázható.

Hívjon bizalommal! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, hamarosan visszahívom!

Független, ingyenes hitel-CSOK ügyintézéssel segítem kedves Ügyfeleimet.

Ha az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanját, ebben is nagyon szívesen segítek.

Az Ingatlancorner Kft. igen alacsony közvetítői díjjal, kizárólagosság nélkül is a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit. :)

Hivatkozási szám: 107003082

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lázár Hajnalka

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaharaszti


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharaszti, csendes kis utcában az RSD mellett, eladó Családi Ház - XXIII. Soroksár határán Telek mérete: 850nm Ház: Garázs 3db kocsinak: 60nm Garázs mellett a fitness részleg: 58nm Lakótér kettő szinten: 152nm Terasz: 24nm és 19nm Külső fedett koc...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 12 órája
    149 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Eladó Dunaharasztiban, a Petőfi telepen egy 89nm-es, két szobás családi ház melléképülettel és pincével, valamint egy 1122 négyzetméteres telekkel. Az ingatlan ideális lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnének egy tágas, saját otthont kialakíta...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 12 órája
    59 000 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    TERASZKAPCSOLATOS HÁZ ELADÓ Dunaharaszti legkedveltebb részén a Baktay tér közelében! 5 szobás, 2 fürdőszobás, 105 m2-es teljes mértékben, felújított ház, 360 m2-es összközműves telken! Földszinten nettó 58 m2 (Bruttó 65 m2,) az emeleten szintén (Bru...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 12 órája
    107 000 000 Ft
  • Eladó lakás Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Eladó sorba került Dunaharaszti kedvelt részen egy nettó 67m2-es Önálló helyrajzi számmal rendelkező társasházi 3 szobás lakás,+20m2 nyári konyhával-garázzsal és kb. 200m2-es telekterülettel. Tégla és egy része kő falazatú ,műanyag nyílászárok, cseré...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 13 órája
    37 500 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharasztiban kétgenerációs, duplakomfortos családiház.A családiház összesen 111 nm, a telek nagysága 765nm.Közművek közül víz, gáz, csatorna, elektromos áram az ingatlanba bevezetve. Ezen kívül fúrt kút az udvaron.Jelenleg négy szoba, két fürdő , ...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 13 órája
    70 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lázár Hajnalka

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaharaszti