Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 226 nm-es Újszerű Családi ház Dunaharaszti

Dunaharaszti
1 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharaszti, csendes kis utcában az RSD mellett, eladó Családi Ház - XXIII. Soroksár határán Telek mérete: 850nm Ház: Garázs 3db kocsinak: 60nm Garázs mellett a fitness részleg: 58nm Lakótér kettő szinten: 152nm Terasz: 24nm és 19nm Külső fedett koc...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 5 órája
    149 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Eladó Dunaharasztiban, a Petőfi telepen egy 89nm-es, két szobás családi ház melléképülettel és pincével, valamint egy 1122 négyzetméteres telekkel. Az ingatlan ideális lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnének egy tágas, saját otthont kialakíta...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 6 órája
    59 000 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    TERASZKAPCSOLATOS HÁZ ELADÓ Dunaharaszti legkedveltebb részén a Baktay tér közelében! 5 szobás, 2 fürdőszobás, 105 m2-es teljes mértékben, felújított ház, 360 m2-es összközműves telken! Földszinten nettó 58 m2 (Bruttó 65 m2,) az emeleten szintén (Bru...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 6 órája
    107 000 000 Ft
  • Eladó lakás Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Eladó sorba került Dunaharaszti kedvelt részen egy nettó 67m2-es Önálló helyrajzi számmal rendelkező társasházi 3 szobás lakás,+20m2 nyári konyhával-garázzsal és kb. 200m2-es telekterülettel. Tégla és egy része kő falazatú ,műanyag nyílászárok, cseré...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 6 órája
    37 500 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharasztiban kétgenerációs, duplakomfortos családiház.A családiház összesen 111 nm, a telek nagysága 765nm.Közművek közül víz, gáz, csatorna, elektromos áram az ingatlanba bevezetve. Ezen kívül fúrt kút az udvaron.Jelenleg négy szoba, két fürdő , ...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 7 órája
    70 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7064321
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 226
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dunaharaszti legkedveltebb részén az ÓVÁROSBAN, egy átmenő forgalomtól mentes utcában a Las Torres utcában egy EGYSZINTES KIS REZSIJŰ (6 KW NAPELEM rendszerrel felszerelt) ÉKSZERDOBOZ eladó!

A CSALÁDI HÁZ egy 600 m2-es telken fekszik, az épület 2000-ben saját célra épült, 2018-ban egy nagyobb felújításon átesett,TEHERMENTES ingatlan!

Ingatlan alapterülete összesen: 226 m[------],91 m2 terasszal, mely áll 167 m2 a lakótérből + 59 m2-es ház alatt található fűthető GARÁZSBÓL, (elektromos külső kapun és motorizált garázskapun keresztül jutunk le. A garázs méretéből adódóan pakolásra is bővel alkalmas, de garázstértől külön leválasztásra került egy sokat elnyelő tároló ahol az épület teljes gépészete (gázcirkó, villany bojler, gázbojler(mely jelenleg nincs használat alatt a napelemeknek köszönhetően) megtalálható.
Az udvaron egy kb. 20 m2-es FEDETT gépkocsi beálló (elektromosan nyíló külső kapuval) is megtalálható.

- REZSI KÖLTSÉG: Az ingatlan rezsije IGEN ALACSONY a teljes rezsi költsége jelenleg 40.000.-Ft , melyből a gáz 30.000.-Ft/hó általány díjjal, a víz 7.000.-Ft/hó, a napelemeknek köszönhetően villany számla nincs.

Elosztását tekintve kiváló MINDEN kényelmi funkció megtalálható benne:
nappali + 4 háló + 2 fürdőszoba + 2 külön gardrób szoba háztartási helyiség.

ELOSZTÁS RÉSZLETEZÉSE:
- egy fedett tornácon (5,1 m2)keresztül érhető el a lakás bejárata ( fa szerkezetű több ponton záródó oldal és ajtó feletti bevilágítókkal) és az előszoba (4 m2), majd innen a ház központi helyébe lépünk az étkezőbe melynek a különlegessége az, hogy nyolcszögű (a falakon kazettákkal ahová beépített szekrény kiváló funkcionál.

Ebből a nyolcszögből nyílik:
- egy külön közlekedőn keresztül (ahol egy hatalmas beépített szekrény is helyett kapott) a GYEREK részleg HÁROM HÁLÓSZOBÁVAL (14,28 m2, 13,20 m2, 9,68 m2) és egy ablakos kádas fürdőszobával (5,44 m2) és egy ablakos MOSÓKONYHA (8,82 m2) ami méreteinek köszönhetően tárolóként is funkciónál.
- a DUPLA ablakos KONYHA U alakban beépített modern konyhabútorral és gépekkel
- továbbá innen nyílik az igen hangulatos NAPPALI TÉR ahol egy gipszkarton leválasztással és egy dobogó kiépítéssel egy munkatér is helyett kapott. A nappaliból egy Ny-i tájolású 14,91 m2 FEDETT TERASZRA léphetünk ami a családi összejövetelek kedvenc helyszíne.
- a dolgozó térből nyílik, az elkülönülő szülői hálószoba (16 m2) ahonnan egy kis közlekedőn keresztül jutunk el a két nem (NŐI-FÉRFI) szerinti gardrób szobához (3,08 m2-3,08 m2) ahol a térben lévő falfelületek mennyezetig beépítésre kerültek, bejárati praktikus TOLÓAJTÓKKAL zárhatóak a közlekedő végén pedig a ház utolsó helyiség a szép nagy méretű dupla mosdóval és bidével felszerelt fürdőszobába (a fürdőben több helyen rejtett szekrényekkel, rejtett szennyes tartóval felszerelve)

FŰTÉS-HŰTÉS: radiátoros fűtés minden helyiségben, az étkezőben és a két legnagyobb szobában, tehát a szülői hálóban és az egyik gyerekszobába klímával felszerelt.

Műszaki adatok:
-Maga az épület körítő falazat 38 cm téglafalazatból készült.
-Külső homlokzati szigetelés: 4 cm-es dryvit szigeteléssel
-Födém: 30 cm-es BETONFÖDÉM
-Tető: zsindelytető
-Nyílászáró: FA szerkezetű SOFA márkájú 2 rétegű hőszigetelésű üvegezésű nyílászárók
- Elektromos hálózat 3 fázisra bővített, a garázsban 380 V kiépítve

2018-ben az alábbi FELÚJÍTÁSOK TÖRTÉNTEK:
-padlóburkolatok cseréje
-a szülői fürdőszoba teljes felújítása
-új konyhabútor új konyhagépekkel

Felszereltség:
- nappali ékeként egy gyönyörű kandalló is kiépítésre került
- parkosított kert teljes öntözőrendszerrel és csepegtető rendszerrel felszerelt
- NŐI –FÉRFI GARDRÓB SZOBA
- konyhában gáztűzhely , elszívó, toronyba épített sütő és beépített mikró
- riasztó rendszer
- a házban rengetek praktikus beépített szekrény a vételár részét képezi.
- kert szaletli
- a garázson kívül egy fedett beálló is kiépítésre került

Közvetlen közelében: 8 perc sétányira hévmegálló, iskola, óvoda, bölcsőde, kis Tesco orvosi rendelő, gyógyszertár, haraszti központja néhány perc sétával elérhető. Autóval a város 20 percen belül elérhető.


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Dunaharaszti

 
Elhelyezkedés
Dunaharaszti