Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 600 nm-es Jó állapotú Családi ház Dunaharaszti

199 000 000 Ft
Dunaharaszti
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5320081
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 600
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálok egy 1635 m2-es telken 2009-ben épült extra méretekkel + uszodával rendelkező önálló családiházat. A ház méreteihez képest alacsony rezsivel rendelkezik!!
Nyeles telek kialakításon mely 350 m2 viacolor bejárót foglal magában (az első rész kb. 10 db autó parkolását biztosítja) 2009-ben épült önálló kétszintes 464m-es családi ház. A ház 44 HSS-s téglából készült, mind a két szinten betonfödémmel, padlástér kialakítással, bramac cserép fedéssel, műanyag nyílászárókkal, nagyobb ablakokon redőnyökkel.
A ház víz-csatorna-villany-gáz közművekkel rendelkezik.
A nm-ek az alábbiak szerint állnak össze: 83 m2 garázs, 93 m2 uszoda és szauna, fedett terasz: 21 m2 illetve 267 m2 kétszintes lakótér.
Az épület elosztása a következő:
földszint: 3 beállásos garázs 3 db külön-külön elektromos garázsajtóval, melyből a házba innen is be lehet jutni az egyik előszobába, tovább menve következik a közlekedő, gardrob beépített bútorral, háztartási helyiség 2 mosógép kiállással, zuhanyzóval, külön wc, fürdőszoba 2 személyes káddal bidével wc-vel, dolgozószoba, konyha/étkező, kamra, előszoba, játszószoba, nappali 6m belmagassággal, lépcsőház, terasz.
Az uszoda rész látszó gerendás mely a nappaliból és a terasz felől is megközelíthető. Az uszodába egy 9 x 4 m medence, szauna, wc + mosdó található + gépészeti helyiség.
emelet: terasz, galéria, közlekedő, 3 db hálószoba, 3 db gardrob beépített bútorral (ebből 2 db gardrob közvetlen a hálószobában található, 1 db gardrob a közlekedőből nyílik) fürdőszoba sarokkáddal wc-vel és bidével, külön wc mosdóval.
A ház fűtését 3 db gázkazán látja el, ebből a földszinten a háztartási helyiségben 1 db kondenzációs gázkazán van, egy 120 literes boylerral. A földszinten padlófűtés került kialakításra. Az emeleten a fürdőszobában található egy átfolyós gázkazán mely ennek a szintnek és a garázsnak a radiátoros fűtését biztosítja. Az uszoda mosdó részében található még 1 db gázkazán, mely csak ennek a helyiségnek a radiátoros fűtését, medence melegítését látja el.
A ház kívül belül riasztóval van ellátva, mely biztonsági szolgálathoz be is van kötve + plusz kívül kamera rendszer található.
A ház a 44-es HSS téglának köszönhetően nagyon gazdaságos, viszonylag alacsony rezsivel üzemeltethető. A ház lakóterében mind a két szinten gipszkarton álmennyezet van, melyben spot lámpák kerültek kialakításra. A ház melletti beton kerítésen végig kültéri lámpák kerültek kialakításra.
A kert parkosított, kerti tóval és sziklakerttel készült, kiépítésre került egy 8 X 4 m szaletli a grillezéshez egy grillezővel együtt, az öntöző rendszer fúrt kútról működik, és még egy szerszámos ház is megépítésre került.
Extrák:
-uszoda szaunával
-extra nagy garázs
-gépesített konyha
-klíma (5 db)
-beépített szekrények
-nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek
-működő riasztórendszer, távfelügyelettel
-kamerarendszer
-automata kapu és garázskapu
-öntöző rendszer


Hivatkozási szám: 107002527

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szőke Péter

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Dunaharaszti


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Nyúldomb utca
    Budapesttől mindössze 10 percre, Dunaharaszti Határ úti lakóparkjának egy csendes, zsákutcájában kínálok megvételre egy 116 m2, egyszintes, négy szobás sorházi lakást:-3 db házrész található a telken. Az ingatlan ideális választás azoknak, akik nyugo...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja
    89 500 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Honvéd utca
    Eladó Dunaharaszti egyik közkedvelt kertvárosi részén PETŐFI KERTEN, egy 4 szobás, 110 nm.alapterületű, KÉT szintes (tetőtér beépítésű) önálló-körbejárható - de TELJES KÖRŰEN (műszakilag és esztétikailag is) FELÚJÍTANDÓ - családi ház, melyhez egy 611...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja
    39 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti
    Dunaharaszti és Budapest határán, pazar kerttel bíró, földszintes, tégla építésű ELADÓ HÁZ várja új tulajdonosát. Az ingatlan 1972-ben épült és 123 négyzetméteren helyezkedik el. Az állapota jó, de korszerűsítést igényel, a szobaszáma pedig 3. A KIVÁ...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 18 órája
    125 000 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Nyereg utca
    Dunaharaszti kedvelt részén eladó, egy saját tervezésű, minőségi anyagokbólmegépített, modern kivitelezésű, egyedi családi ház.Az ingatlan tökéletesen alkalmas több gyermekes családok vagy akár két generációkényelmes együtt élésére is. Az egyénileg m...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 19 órája
    177 900 000 Ft
  • Eladó ház, Dunaharaszti
    Dunaharaszti, Kossuth Lajos utca
    GARÁZS KAPCSOLATOS IKERHÁZ ELADÓ .... Dunaharaszti legkedveltebb Óvárosi részének, forgalommentes részén!Alapterülete: 136 m2 (mely áll 112 m2 lakótérből + 24 m2-es fűtött garázsból)Ingatlanhoz tartozó telek méretünk: 565 m2, ahol 4 szobás házat kapu...
    • Eladó ház, Lakás - Dunaharaszti
    1 napja, 19 órája
    119 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szőke Péter

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Dunaharaszti