Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ikerház, Dunakeszi, Szabadságliget, 142nm, 159000000 Ft

Dunakeszi Szabadságliget
1 hete, 4 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10445378
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 142
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Napelem pályázatot nyert ingatlan !
Eladóvá vált Dunakeszi Budapesthez legközelebb fekvő részén egy mind műszakilag, mind esztétikailag kitűnő, alacsony rezsiköltségű ingatlan. Az ingatlan egy nyugodt, csendes zsákutcában található, barátságos szomszédokkal ráadásul közvetlenül egy tágas mező (kutyasétáltatásra ideális) közvetlen közelében.

Az ikerházban hatalmas - 47 nm-es - nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba, 2 fürdő, kamra, mosókonyha, valamint a lakótérből közvetlenül megközelíthető, elektromos kapuval felszerelt garázs található.
A duplakomfortos ingatlan 2012-ben épült porotherm téglából 10 cm-es szigeteléssel. Lakóterülete 125, a garázs 17 nm. Az épület minőségi alapanyagokból, igen nagy gondossággal készült. Ezt nem csak a teljes műszaki kiviteli terv, és a végig fotókkal adminisztrált építkezés jelzi, hanem az is, hogy a kivitelező mellé a tulajdonos független műszaki ellenőrt kért fel a teljes építkezés felügyeletére.

Az ingatlan fűtése több módon is megoldott: a padló- és radiátoros fűtést Remeha kazán működteti, valamennyi szobában inverteres hűtő-fűtő klíma található, a nappali romantikáját pedig kandallóval tették teljessé. A lenti szint teljes felújításon esett át a tavaly előtti évben, az elektromos hálózat bővítésre került (gépjármű töltése lehetséges), továbbá új konyha került kialakításra, a benne található beépített készülékekkel együtt, a nappaliban új burkolat került elhelyezésre a falakat újra festették.
A házhoz 21 nm terasz, 6 nm erkély, a második autó beállásához alkalmas térkövezett beálló, valamint kis kerti tároló tartozik. A 375 nm-es kert locsolása fúrt kútról automata öntözőrendszerrel megoldott.

Az ingatlantól a Nyugati Pályaudvart 5 perc sétával és 16 perc vonatozással érhetjük el, míg autóval a XIII, XIV. kerületekben lehetünk 15-25 perc alatt.

Az ingatlan per-, igény- és tehermentes.

Íme megosztottam Önnel a tényszerű adatokat.
Azonban sem a leírás, de még a fotók sem érzékeltetik azt a harmóniát, amit ez az igazán szép, letisztult ház áraszt. Kérem jöjjön el velem, hátha az Ön családjának otthona lehet.

erkély, terasz, amerikai konyha, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, saját parkoló, világos, kamra, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Dunakeszi

Szabadságliget

 
Elhelyezkedés
Dunakeszi

Szabadságliget