Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó lakás, Dunakeszi

Dunakeszi
1 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Dunakeszi
    Dunakeszi
    Eladó: Hangulatos 2 Szobás Lakás Dunakeszi Alagliget Lakóparkban!Az ingatlan részleteiAlapterület: 47 nmElrendezés: 2 hálószoba 3 terasz: Az ingatlan közepes állapotú, ahol lehetőség van a saját ízlésed szerinti átalakításokraCirkó kazán fűtési rends...
    • Eladó ház, Lakás - Dunakeszi
    1 napja, 21 órája
    52 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Dunakeszi
    Dunakeszi
    Eladó Dunakeszi központjában (Béke u.) tégla építésű, szigetelt, 3. emeleti, összkomfortos, 51 nm2-es, felújított lakás. A lakás jó állapotban van. Azonnal költözhető!Kiváló lehetőség befektetőknek. Nyugodt környezet, bolt, vasútállomás a közelben, a...
    • Eladó ház, Lakás - Dunakeszi
    1 napja, 21 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Dunakeszi
    Dunakeszi
    Dunakeszi központjában, 55 nm-es felújitandó panel lakás eladóVasutállomáspár percre van, busz szinte a ház előtt áll meg. Gyerekeknek az iskolából, csak át kell jönni a lámpával védett kereszteződésnél. Az óvodához is csak egy sarokkal kell távolabb...
    • Eladó ház, Lakás - Dunakeszi
    1 napja, 21 órája
    41 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Dunakeszi
    Dunakeszi
    Dunakeszi csendes zsákutcájában kínálok megvételre egy 47 nm alapterületű nappali + hálószobás kertkapcsolatos lakást. Ideális kialakítású, jól felosztott ingatlan. Az előszoba mellet egy felújított fürdőszobája van nagy sarokkáddal, új csaptelepkekk...
    • Eladó ház, Lakás - Dunakeszi
    1 napja, 21 órája
    46 000 000 Ft
  • Eladó lakás Dunakeszi, Gyártelep
    Dunakeszi, Iskola utca
    Dunakeszi központi részén, erkélyes, panorámás, felújítandó 3 szobás panel lakás azonnali birtokba adással eladó! A lakás a népszerű Iskola utca egyik társasházában található, a közelben bevásárlási lehetőséggel, iskolával, óvodával, buszmegállóval, ...
    • Eladó ház, Lakás - Dunakeszi
    1 napja, 21 órája
    42 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12141043
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 48
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SZINTE NULLA FŰTÉSKÖLTSÉGŰ, SZÉPEN FELÚJÍTOTT LAKÁS, DUNAKESZI EGYIK PRÉMIUM LAKÓPARKJÁBAN!

Dunakeszin, a központ közelében, a városközponttól, vasútállomástól és a Duna parttól egyaránt elérhető távolságban, 2008-ban, magas minőségi sztenderdben épült, zöld parkkal körülvett lakóparkban eladó egy 48m2-es, további 9m2-es, tágas erkéllyel rendelkező, 2 szobás, KIFEJEZETTEN ENERGIATAKARÉKOS, remek fényviszonyú, kiváló felszereltségű, 2 éve teljesen felújított, fiataloknak és időseknek egyaránt ideális, akadálymentesen elérhető lakás.

Az ingatlanban egy tágas, amerikai konyhás nappali (28m2), egy egész szoba méretű hálószoba, egy előszoba, egy fürdőszoba, és egy külön wc helyiségek kaptak helyet. Elrendezése kitűnő, a helyiségek funkciójuk szerint praktikusan csatlakoznak egymáshoz, melynek köszönhetően egyedülállók, párok, akár kisebb családok számára is ideális választás. A lakás tágas, 9m2-es, napfényes erkélye mindkét szobából elérhető.
A téli ruhatár és a háztartás dolgainak tárolására az előszobában található, nagy belméretű, minőségi kivitelezésű beépített szekrények kínálnak tökéletes lehetőséget.

2008-as megépítése óta a lakásban legutóbb 2022-ben történt szinte teljes körű felújítás, ennek során a fürdőszoba, a wc és a konyha teljesen megújult, és a szobák is jelentős esztétikai renovációban részesültek. A lakás ennek köszönhetően jelenlegi állapotában, akár tisztasági festés nélkül is beköltözhető.

Fenntartása igen kedvező. Mennyezeti hűtés - fűtés biztosítja az év minden szakában optimális hőmérsékletet, melyet helyiségenként, programozható, digitális termosztát vezérel. A rendszer geotermikus energia felhasználásával üzemel, télen jelenleg kb. 2,000 Forint a havi fűtésszámla, a nyári hónapokban a hűtésre és alapdíjra 1,500 Forintot fizetnek. A víz és a villany természetesen külön mérőórákkal rendelkezik.

A lakás felszereltségét újszerű fürdőszobabútor és remekül felszerelt, tágas munkafelületet és tárolóhelyet kínáló, gépesített konyhabútor is gazdagítja, melyek mindössze 2 évesek, újszerű állapotúak. A lakásban található értékekre riasztórendszer, a bent lakókra füst és tűzjelző rendszer vigyáz.

A lakás kiváló fényviszonyú, ablakaiból, és pihenésre, étkezésre, vendégek fogadására is tágas helyet kínáló erkélyéről a kilátás gondozott parkra nyílik. Az ingatlan a nap minden szakában csendes.

A társasház remekül felszerelt, kialakítása, tervezése jól átgondolt. A lépcsőház is ablakos, így a lakásba világos, jó hangulatú területről léphetünk be. A szintek között hívólift segíti a közlekedést, a lakás a kaputól akadálymentesen elérhető. A lakóközösséget csendes, rendezett körülmények között élő, önmagukra és környezetükre igényes szomszédok alkotják.
A lakáshoz saját teremgarázs beálló tartozik, mely a lakás elengedhetetlen tartozékát képezi, a társasházi alapító okirat szerint hozzá tartozik. A beálló árát ennek okán a meghirdetett ár természetesen tartalmazza. A parkolóba nagyobb autóval is kényelmesen be lehet állni.

A környezet ellátottsága ideális. Óvoda, iskola, orvosi ellátás, kisebb és nagyobb üzletek, szolgáltatók, szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőségek, köztük a Duna part is, sétatávolságra elérhetőek. A tömegközlekedési ellátottság szintén kitűnő, 3-4 percre található a Budapesttel sűrű járatkövetéssel összeköttetést nyújtó autóbuszmegálló, de a vasútállomás is kényelmesen elérhető távolságra van.

Az ingatlan irányára: 69,9 M Ft, mely a lakás és a parkoló ellenértékét is tartalmazza.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



[------]

Referencia szám: LK[------]

Elhelyezkedés
Dunakeszi

 
Elhelyezkedés
Dunakeszi